Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp

Kakav je osecaj kada zakrećeš monitor, klati li se nosač?

Pretpostavljam da ti je HDMI kabl neki malo duži, imaš li problema sa slikom, latencijom itd zbog povećane dužine i ako ne koji je konkretno kabl u pitanju :p

ne klati se, sve je stabilno.
povezan je sa dp kablom, koji sam dobio uz monitor, dovoljno je dugacko

Nemam pojma gde da pitam pa ako nije problem pitacu ovde posto je tema vezana za sobe...
Zna li neko gde mogu da pronadjem covere za radijatorske cevi? Ima ih preko ali kod nas ne nalazim nista.
Razmisljao sam da ih oblozim nekim coverom ili skinom (ne znam kako to da prevedem na nas jezik), maska ili omotnica... da ne bih morao da ih farbam.
Ne mora biti iskljucivo za radijatorske cevi, moze neka improvizacija, da iskoristim nesto drugo u te svrhe.
Inace treba mi boja mesinga.

Nemam pojma gde da pitam pa ako nije problem pitacu ovde posto je tema vezana za sobe...
Zna li neko gde mogu da pronadjem covere za radijatorske cevi? Ima ih preko ali kod nas ne nalazim nista.
Razmisljao sam da ih oblozim nekim coverom ili skinom (ne znam kako to da prevedem na nas jezik), maska ili omotnica... da ne bih morao da ih farbam.
Ne mora biti iskljucivo za radijatorske cevi, moze neka improvizacija, da iskoristim nesto drugo u te svrhe.
Inace treba mi boja mesinga.
nesto ovako?

edit: aaa za cevi... mozda da ih pitas, ako vec prave za radijatore mozda prave i za cevi

edit 2: postoji izolacija za cevi, sada ne znam kakvih sve ima boja, to je kao sundjer valjak koji se stavi oko cevi, ali to je vise za napolje.
mozda neke velike kanalice, ali to je najcesce belo ili sivo, pa bi onda to morao da farbas....

Hvala. Pitacu ih a pitacu i svog stolara koji mi narednih dana donosi i montira maske za radijatore pa mozda bude imao neku ideju i za cevi.
Dolazi u obzir i farbanje maski za cevi jer mi je svakako lakse da ih ofarbam pre montaze nego same cevi koje su pored zidova.

Update nove sobe u novom stanu. Juce sam sve montirao pa je ovo trenutno stanje. Ovo je kao radna i soba za buduce klince ali je komp nasao svoje mesto. Malo je knap ali je sve stalo. Planiram samo apgrejd na oled i to je to.
Ploca je od hrastovog drveta, 130x55.
Verovatno cu postaviti jednu sinu i cob led traku gore gde pocinje sundjer i to je to.

Pogledajte prilog 494610

Pogledajte prilog 494611

Pogledajte prilog 494612
gde s i kupio parket?

Bio je vec "fabricki" u stanu. Hrastov parket ali je imao neki skoro narandzasti lak za koji smo znali u startu da cemo menjati.
Radili smo hoblovanje, bajcovanje i lakiranje.
Boja je Bona Craft Oil 2K Clay i lak Bona Traffic HD.

Vrh Dno