Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ja bas juce stavio neku adresu iz Majamija u wallet, ali za sad nista..plus mi stoji u walletu opcija verifikacije identiteta kako bi se otkljucale dodatne funkcije...jesi li ti to nesto dirao?

Da, da ako hoces da stavis odakle si gde zivis i stavis USA, traze Social ID :)

Kako to onda? :d

Morate neko vreme da blejite preko americkog VPN-a na playstore, na desktop i na mobile verziji, tek tako hoce da se otkljuca.

Gizmo radi za CIA zato i ima otkljucan usa store :)

Morate neko vreme da blejite preko americkog VPN-a na playstore, na desktop i na mobile verziji, tek tako hoce da se otkljuca.

Nista sad cu da bacim pasulj na sto da vidim kolko' da izblejim :d

nekim cudom od danas mi je otkljcan store. ne znam da li je samo do mene ili je nesto od onoga najavljivanog

Na šta konkretno misliš? Vidiš paid aplikacije u dolarima i ostale kategorije koje ti nisu bile dostupne? Ili je Google otključao srpski playstore što je manje verovatno :)

vidim sve u dolarima i sve kategorije. jesu me blokirali pre mesec dana i pored americke adrese, mozda se samo smilovali

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    242.6 KB · Pregleda: 139
Znaci samo treba biti uporan :)

Off: koje sve to extenzije imas u Chromeu? Prepoznajem samo Adblock, ako su korisne ove druge napisi mi na pm ;)

Evo i kod mene otkljucan PS:
play.jpg
Obratite paznju sve je na cirilici sem reklame za NEXUS 5.Mozda sa stvarno google smilovao

Evo i kod mene otkljucan PS:
Pogledajte prilog 136684
Obratite paznju sve je na cirilici sem reklame za NEXUS 5.Mozda sa stvarno google smilovao

Šta si uradio? Promenio adresu u walletu na američku i to je to? Da li će to raditi kod mene jer mi je ''poluzaključan'' nalog (preko VPNa na telefonu ne mogu ništa, a preko Tora na PC-ju vidim sve aplikacije i ništa više, ni knjige, ni muziku, niti bilo šta drugo)? :/

Isti 'problem' imam kao predrag :) preko moba ne mogu nikako na usa play store

A preko tora kao on.

Moracu ozbiljno da se mracim sa walletom...

Poslednja izmena:
Šta si uradio? Promenio adresu u walletu na američku i to je to? Da li će to raditi kod mene jer mi je ''poluzaključan'' nalog (preko VPNa na telefonu ne mogu ništa, a preko Tora na PC-ju vidim sve aplikacije i ništa više, ni knjige, ni muziku, niti bilo šta drugo)? :/

Ne,ja ni nemam wallet nisam hteo da se bakcem sa tim,ali od jutros je ovakav PS.Stim sto imam nekad problem sa ucitavanjem PS.

EDIT:Kako vas sluzi taj Tor Browser

Poslednja izmena:
Mene su upravo zakljucali :D

Bio sam prvo na Costa Rica-i, pa me onda prebacio na srpski play store, pa ja opet isao preko mede i zakljucase me cigusi. Menjao karticu na USA, vratio na Srbiju, ma kakvi, ni da mrdne.

E bre kad ne znate kako da otključate... što je najgore ne znam tačno ni ja :d

meni nije bio otkljucan, radio preko vpn-a samo. bio sam kupovao aplikaciju i posle toga me zakljucaju. evo sad posle nekih mesec dana, mozda i vise, otkljucan store a konstantno njihova adresa. sazalili se ili je neki praznik danas :d

Ma to radi sistem automatski...treba samo provaliti sta i kako :D

Ne,ja ni nemam wallet nisam hteo da se bakcem sa tim,ali od jutros je ovakav PS.Stim sto imam nekad problem sa ucitavanjem PS.

EDIT:Kako vas sluzi taj Tor Browser
Pa gde živiš kad ti je takav play store? Ili koristiš vpn?

Inače, Tor je ekstra stvar, nije preterano brz, ali radi posao bez greške

Da li ima neki xposed module koji lazira lokacije za izabrane aplikacije?

Pa gde živiš kad ti je takav play store? Ili koristiš vpn?

Inače, Tor je ekstra stvar, nije preterano brz, ali radi posao bez greške
u bg,ne koristim nikakve vpn,ovako je od jutros,ali povremeno radi

:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

Screenshot_1.jpg

^^
¿¿

Nazad
Vrh Dno