A recite mi, posle tih svih egzibicija, da li pored kupovine aplikacija mozete i da placate nesto u igrici? In-app purchase?
ja sam platio dodatnu godinu na whatsapp kao IAP.
Zar neko to plaća?![]()
Meni 2x produžili![]()
Znaju da se jew u dusi,ne bi im platio do zadnjeg dana mada pitanje da li bi i tada![]()
Kada smo kod wa ,ja odjednom imam 11 meseci do isteka roka a siguran sam da je bilo oko 5.
Kako, gde se kupuje taj voucher. I kako to radi? Kupim za nekog vaučer i on sa tim pazari šta hoće sa zaključanog gp ili opet mora neko zezanje sa vpn samo preskačemo karticu?...@ Ovim
Ne može drugar da ti plati, ali može da ti kupi Google play voucher, pa da ti pošalje kod sa njega.
Kako, gde se kupuje taj voucher. I kako to radi? Kupim za nekog vaučer i on sa tim pazari šta hoće sa zaključanog gp ili opet mora neko zezanje sa vpn samo preskačemo karticu?
Da li bih mogao da koristim npr. austrijski Play Store kad odem tamo ili mi je nalog zaključan na srpski gde god otišao?
Naravno, sa njihovom karticom ćeš sve regularno videti..
videces i sa nasom kada si u roamingu, ili na wifi negde napolju
samo kada si u srbiji ne vidis![]()
Ima li ovde neki developer da zna nešto više o ovome
http://www.netokracija.com/kupovina-aplikacija-sa-google-playa-ponovo-u-srbiji-66658#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari