Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ja sam uspeo da platim iz Asphalt 8, čini mi se i još iz jedne aplikacije, ali ne sećam se koje.

Ja sam platio :) reko mozda mi nece vise produzivati jer su vec jednom to uradili :)

^ Zar WhatsApp prvo produzavanje rade dzabe? Meni uskoro istice prva free godina a ne mogu regularno da platim. Čitam da ponekad moze zaobilazno.

Moze li neko drugi da plati za mene, npr. moj drug iz Kanade? ;)

Produžavaju besplatno. Inače bih 99% korisnika u Srbiji izgubio, a onda nema ni razloga da plaćam.

Poslednja izmena:
Da li bih mogao da koristim npr. austrijski Play Store kad odem tamo ili mi je nalog zaključan na srpski gde god otišao?

Znaju da se jew u dusi,ne bi im platio do zadnjeg dana mada pitanje da li bi i tada :)

Kada smo kod wa ,ja odjednom imam 11 meseci do isteka roka a siguran sam da je bilo oko 5.

bitno je samo biti strpljiv :D

kako 5 kad si kukao da ti ističe u februaru *** :D

Ne znam ni sam.. Zbog silnih menjanja mobova zaboravio sam sta kako ,znam samo da sam platio produzenje pre vise od 7 meseci. Odakle se sada pojavilo 11 meseci ne znam

...@ Ovim
Ne može drugar da ti plati, ali može da ti kupi Google play voucher, pa da ti pošalje kod sa njega.
Kako, gde se kupuje taj voucher. I kako to radi? Kupim za nekog vaučer i on sa tim pazari šta hoće sa zaključanog gp ili opet mora neko zezanje sa vpn samo preskačemo karticu?

Kako, gde se kupuje taj voucher. I kako to radi? Kupim za nekog vaučer i on sa tim pazari šta hoće sa zaključanog gp ili opet mora neko zezanje sa vpn samo preskačemo karticu?

Imaš i na našem ps redeem opciju ali verujem da moraš na vpn da bi posle kupio, nećeš videti paid apps jednostavno na našem

videces i sa nasom kada si u roamingu, ili na wifi negde napolju
samo kada si u srbiji ne vidis :)

da se nadovezem na WhatsApp produzavanje, meni je isticalo u roku od nekoliko dana (dobio sam jedno besplatno produzavanje) i upravo sam produzio godinu dana preko paypala,tako da nemora samo google wallet

Godinama koristim Android i moram da priznam da do sada nikad nisam kupio aplikaciju sa GooglePlay-a . :S:

Sada će to morati da se promeni - što iz potrebe za par aplikacija kojih nema na netu (apk), a i iz razloga što treba nagraditi ljude koji su uložili veliki trud da naprave aplikaciju, a traže samo 1€ za premium verziju.

Zanima me da li je dovoljna Intezina internet kartica (http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=451) i TunnelBear da bi se kupovalo iz Srbije ?

Ja sam citao 10-ak predhodnih strana. Nisam skapirao kako da podesim da mi bude omogucena opcija za kupovinu direkno sa tel i da mi ne izbacuje da nije moguce izvrsiti transakciju. Koliko sam skapirao ima ona fora sa VPN-om ali to mora preko kompa koliko sam skapirao.

Nisi dobro skapirao. Moze i preko telefona.

Ja ne mogu vise preko telefona. A iskreno me mrzi da se smaram preko pc-a.. Cekam da nam omoguce kupovinu na plej storu :)

Nazad
Vrh Dno