To ti niko sa sigurnoscju ne moze recji,jedino sto ti mogu recji da cje hladiti mnogo bolje od BOX-a.Koliko realno moze gemini da ohladi proc?
Trenutne temperature sa box kulerom su mi idle oko 35 do 37c, a full load max 65c.
Proc radi na 3ghz (E4300)
filipos je napisao(la):Otprilike koliko ce biti hladniji (od do)
vecj sam ti rekao,temperature mogu da zavise od vise faktora,procesora,CFMa fanova,provetrenosti kucjista.To ti niko sa sigurnoscju ne moze recji
Otprilike koliko ce biti hladniji (od do)
Ovaj hladnjak me jako podseca na resetku za rostilj. Prosto bih nesto nabacio na njega da se pece.
Gledajuci taj hladnjak i moje kuciste rekao bih da bih se namucio da izvadim/stavim disk. Je l imao neko problema sa tezinom i krivljenjem ploce? Koliko sam procitao, za LGA775 ne postoji potpora za plocu.
Poz diviner.
pod uslovom da je dobro provetreno kucjiste[ili ti je stranica skinuta],verovatno bi mogao.El moze bez fanova da radi na Athlonu.Hteo bih nesto sto je fanless....
Izvin`te ako je vec pisalo ali me malo mrzi da trazim:d .
Niko nije probao?
Treba mi nesto bas tiho.Imam ja Xilence bas tihe Dvanestice ali ocu bez fanova.
Stavi proc na 2Ghz (default je 1.8, znaci mozes i preko toga), snizi mu napon i radice pasivno hladjen (eventualno ces morati otvoriti jednu stranicu kucista)...
Da li neko od vas ko ima dotican hladnjak moze da okaci slike s njim na ploci u kucistu? Jako me kopka da li smeta hardu/memoriji/grafickoj.
Dje ima se kupi Gemini II i po kojoj ceni, ba?![]()
Da li da menjam stock cooler, zbog par stepeni razlike.
Vidi masinu ( na tom clocku u zatvorenom kucistu i sobi bez klime u idleu je oko core=50C).
.....dok u NS-u nigde nisam nashao nista jache od radeona 6600gt. To je samo moje subjektivno mishljene...
Sutra stizu i moje slike
Malo si se prebacio cini mi se.... Sigurno dobra radnja cim prodaje radeone 6600!!!! ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari