Šta je novo?

Kakav je Gemini II

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
u odnosu na zalman 9700led, tt big typhoon VX

Imas ona ludila od tt sa efektima al su skupi ... ko djavo, kad sam uskracen za psovanje, al zato mozes da pustis little wing i gledas u njih, i sve vidis, sve ti je jasno, third stone from the sun is the place to be

Rax13;1495779 A ne znam... Najverovatnije cu ove Xilence...[/QUOTE je napisao(la):
necesh pogreshiti mnogo su dobri i ne chujni imam jedan na stolu hladi hard i cuti :D:D

Nego jel probao neko geminII sa obrnutim ventilatorima? Da vazduh ne gura na dole nego ka spolja? Nemam pojma kakv bi to efekat proizvelo.

Coolink 12 sa kontrolom obrtaja ili bez? Coolink na 1600rpm i mene zanima, 24dba, sto i nije lose, mada ima i boljih.

Po onome sto pise Xilence 12cm (1400rpm) ima za ~15-20% veci protok vazduha nego Coolink 1600rpm...nisam pametan.

Mislim da to ne bi napravilo neki posao jer onda ne bi bilo vazduha koji bi ohladio rebra, samim tima bazu a na kraju i procesor. Ako bi se okrenuli ventilatori naopachke sigurno bi se procesor vishe grejao.:smoke:

Ako je to ono što ja mislim (89W, 90nm), teško. Zapravo, predpostavljam da bi računar funkcionisao, ali na kojim temperaturama i koliko stabilno..

Uz pristojnu ventilaciju kućišta će to možda i da radi OK, ali 5000+ na full load bi opasnio pregrejao Gemin. Stavi Gemin i jednu ultra tihu 12-icu. Taj fan će verovatno da se vrti na nekoliko stotina obrtaja i neće se ni čuti pored napjanja, HDD-ova ili šta još imaš u kućištu...

Vrh Dno