Imam Hisense New Comfort 12000 btu. Koristim je u stanu, za hlađenje leti i dogrevanje u prelaznom periodu (dok ne krene centralno grejanje). Imam je 3 godine, bez problema za sada.Ljudi jel neko koristi hisense new comfort 12 btu, imam neku dobru pponudu za tu klimu, pa me interesuju iskustva?
za koliko para ?Ljudi jel neko koristi hisense new comfort 12 btu, imam neku dobru pponudu za tu klimu, pa me interesuju iskustva?
Gdje to?330 evra
Nova sa garncijom
gde? nemoguce :|330 evra
Nova sa garncijom
Pa nije lose ondaStotinjak evra si dobar.
Posle toga možda bude teško doći do bilo kog jeftinijeg modelaOve godine nema onih dubokih popusta kao prethodnih, bar na ovim klimama ispod 50k.
Možda vredi sačekati još koju nedelju, ali posle toga...
Prošle godine sam kupio u sred sezone, pa znam kako je bilo. Zbog toga ću verovatno u narednih par nedelja da probam i kupim XA73IS, i da ne razmišljam više.Posle toga možda bude teško doći do bilo kog jeftinijeg modela
Mozda ti razmisljanje nije najbolje. Klimu bi trebalo kupovati po potrebi a ne po velicini ili ceni. Ispadne da ako bi nasao jeftinu 18btu da nju stavis u malu sobu.TCL XA73IS ili Haier Revive Plus? Treba mi za spavacu sobu, hteo sam da uzmem 9ku medjutim ne isplati se po ovim cenama, pa cu ici na 12icom.
Ja sam za spavacu uzeo revive plus 9. Razlika izmedju 9 i 12 je smesna u parama ali je i 9 prejaka za spavacu. Zato ti kazem da nema potrebe za velikim kapacitetima klima. Hteo sam Daikin 7 da uzmem ali posto mi treba samo za hladjenje odluka je pala na Haier. Jos jedna stvar zasto sam je izabrao prilicno je tiha (18 decibela) i ima manji protok od Daikina. Za iskustva me ne pitaj, ugradjenja je pre par nedelja i samo je isprobana. Jeste tiha samo to mogu da ti kazem.Kupujem je po potrebi jer mi treba klima za spavacu, a zasto bih dao skoro pa iste pare za 9ku kad mogu da uzmem 12icu? 18icu ne mogu da stavim ni da hocu jer nema mesta. Imam centralno grejanje, znaci nece se koristiti kad je najveca zima, koristice se za hladjenje let i i eventualno dogrejavanje u prelaznom periodu kada ne greju. Mislim da to svaka klima moze da odradi danas bez problema, a ove dve su mi zapale za oko.
U dnevnoj imam Vivax AERI+ i hteo sam da uzmem jos jedan Vivax zobg wifi kontrole na istoj aplikaciji al mi se ne svidjaju unutranje jedinice za cifru do 40k. Ne zelim Teslu, Fox i slicne, gledam da bude iole krstena klima.
Haier klime koliko sam ja gledao su najtise. 7000btu kod njih nema (ima Daikin) i ima da se kupi. Razlika u ceni je 20000 dinara.Pozdrav svima,
Treba klima za prostoriju od 6 (šest) kvadrata. Mislio sam neki 7000 BTU, ali koju? Grejanje nije neophodno, akcenat je na hladjenju i tišini.
70k mi je već skupo.Haier klime koliko sam ja gledao su najtise. 7000btu kod njih nema (ima Daikin) i ima da se kupi. Razlika u ceni je 20000 dinara.
Ja sam u ordinaciji od 10ak m2 ugradio Bergen Apolo T. Ništa posebno. Lepo greje, lepo hladi. Nema wi-fi (wi-fi ready), ali ima 5 godina garancije, funkciju samočišćenja. Ima da se nađe do 36000. Radi ih Haier. Probao sam daljinski od Haiera (iz telefona) i sve komande se poklapaju.Pozdrav svima,
Treba klima za prostoriju od 6 (šest) kvadrata. Mislio sam neki 7000 BTU, ali koju? Grejanje nije neophodno, akcenat je na hladjenju i tišini.
Haier 9000 btu je 40000 a Daikin 7000 btu je 60000. Za Mideu nemam pojma i za ostale klime nemam pojma kakve su. Imam dve klime u stanu i meni je to sve isto, samo da su tihe. Pogledaj ima vise proizvodjaca one bresleess klime, mozda ti to bude zanimljivo.70k mi je već skupo.
Kakva je Midea Forest 9?
Prvo povezivanje kako mi je rekao majstor je bilo na 2.4. Sada radi na nekoj 5g mrezi. Nemam ni o tome pojma ali znam da kad mi je povezivao prvi put je trazio da na telefonu nadjem tu 2.4.Zahvajujem na informacijama. WiFi koji Haier poseduje, da li radi samo na 2.4 ili može i na 5/6 GHz?
Ustvari, kakvo je stanje s WiFi na klimama u tom smislu? Na kojim frekvencijama rade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari