Hvala na iscrpnom odgovoru. Vivax AERI i AERI+ nisu iste klime? Vivax COOL ACP-12CH35AERI i Vivax inverter cool, ACP-12CH35AERI+ R32 ? Vidim da su u nekim prodavnicama iste a u nekim različite slike klime, Ovu Vivax da jurim, kao Midea Extreme Save?Ovo mi je predlozio kolega sa foruma i ja sam bio u nedoumici:
Midea Extreme je star proveren model AG 12 NXD1.WIK. Unutrašnja 8 kg spoljna jedinica 23,5kg A+++ je.
Midea Extreme Save MSAGBU 12HRFN8 je još bolja, A+++ je 8,7kg/26,7. Provereno dobra. To je ista klima Vivax Aeri+ i MDV Aurora... identična! Samo drugi brendovi. Najjeftinija je Vivax Aeri +.
I najbolja je Midea Breezles MSFAAU 12HRFN8 QRD6GW 10,6 kg unutrašnja jedinica, a spoljna zavisi ako nema grejače 26,7 ako ima 29,3. Što je teža spoljna jedinica ti je veći izmenjivač i klima ima veći kapacitet. Sve sam ti reko pa ti odluči.
Jel ta klima dolazi sa wifi?Baci pogled i na TCLTAC-12CHSD/XA73IS
Tiha, 7 brzina ventilatora (ne računajući auto). Ovo ti pišem kao vlasnik navedenog model
koju aplikaciju za upravljanje koriste te vivax klime?Hvala na iscrpnom odgovoru. Vivax AERI i AERI+ nisu iste klime? Vivax COOL ACP-12CH35AERI i Vivax inverter cool, ACP-12CH35AERI+ R32 ? Vidim da su u nekim prodavnicama iste a u nekim različite slike klime, Ovu Vivax da jurim, kao Midea Extreme Save?
Znam da si napisao do 60k, ali dodaj jos 10k i kupi od renomiranih brenodva. I sam kazes da je ta predhodna radila 15 godina. Ne kazem da nece i ove jeftinje da zavrse posao, ali ipak bih ja isao na nesto kvalitetnije.Stari LG je konačno umro nakon 15 godina rada. Šta uzeti od jeftinijih klima, koji je neki trenutni Best buy za 12-ice? Pre svega bi se koristila za hlađenje, grejanje isključivo u prelaznom periodu jer imamo centralno grejanje. Gree/Midea? Nekad sam pazario neki Beko, koji je bio prepakovana Midea, ne znam da li se sada može naći nešto slično.
Budžet 40-60k
Unapred hvala na odgovorima.
Koliko kv grejes?AERI+ sada na celodnevni minus modulira na oko 550w. Temperatura na 25c. U df ide ali retko. Za 14 sati danas potrošila 9,36 kw/h. x 15,4 din. = 144 din. Koštalo današnje grejanje, noću je gasim.
Aeri na ananasu sa vaucerom od 5000 izadje ti 43.000 i zavrsio si posao za sitne novce.Stari LG je konačno umro nakon 15 godina rada. Šta uzeti od jeftinijih klima, koji je neki trenutni Best buy za 12-ice? Pre svega bi se koristila za hlađenje, grejanje isključivo u prelaznom periodu jer imamo centralno grejanje. Gree/Midea? Nekad sam pazario neki Beko, koji je bio prepakovana Midea, ne znam da li se sada može naći nešto slično.
Budžet 40-60k
Unapred hvala na odgovorima.
Kako se dobija vaučer?Aeri na ananasu sa vaucerom od 5000 izadje ti 43.000 i zavrsio si posao za sitne novce.
Na svakih 3-4-5 dana daju svima za kupovinu preko 35.000,ulazi svaki dan prati,imas i ovde temu ananas pa jave ljudi.Kako se dobija vaučer?
E do klinca 🤣 ali pisao sam i ranije sad dal u ovoj temi ili u onoj drugoj za klime,posto sam i ja kupio pre 10 dana na ananasu.Da sam ovo procitao dan ranije, ustedeo bi mi 7000 din. 😐
Imam apolo Q ona ima ugrađen modul ali ja ga ne koristimStigla mi je danas Bergen Apollo T, otvorio sam paket cisto vizuelno da pregledam da li ima nekih ostecenja posto necu ovih dana ugradjivati klimu vec za mesec-dva.
Kopkalo me je da li klima ima WIFI modul pa sam je otvorio i naravno nema kako su neki sajtovi i govorili, a vecina njih u specifikaciji ne pise WIFI opciono, vec da ima isti.
Pogledajte prilog 477259
Da li neko ima preporuku za wifi modul koji bi radio sa tom klimom? Nisam nasao neki izbor jer im je sajt poprilicno skroman.
WIFI funkcija mi generalno ne znaci mnogo, potreban mi je meni tajmera da klima moze da se ukljucuje i gasi u odredjeno zadato vreme. Ne verujem da to ova klima ima na samom daljinskom vec da je to samo ono iskljucivanje za toliko i toliko vremena u podeocima od 30min. Koliko sam skontao to ove jeftine klime imaju samo u opcijama preko aplikacije i WIFI modula.
To je extra ali da li su aeri i aeri+ iste klime?Koliko kv grejes?
Aeri na ananasu sa vaucerom od 5000 izadje ti 43.000 i zavrsio si posao za sitne novce.
Vivax Aeri Jel ova Aeri +?Nisu iste klime.
Aeri je stari model koji koristi R410.
Aeri+ koristi R32.
Sve su sada aeri+,samo negde pise plus negde ne,e sad dal su iste klime to ne znam.Vivax Aeri Jel ova Aeri +?
To je najnoviji model Vox aAeri+ je odlican izbor.Mozes pogledati i model.
VOX IMA12-UVCW
Izgleda.Ali ako su specifikacije tacne.Za tu cenu ispada super izbor.To je najnoviji model Vox a
To bi trebalo da je kopija Aux C smart klime, tako bar izgleda unutrasnja jedinica, mada ko zna sta je ispod poklopca. Trebalo bi da ima uv lampu, grejac sj itd, ali treba proveriti!Izgleda.Ali ako su specifikacije tacne.Za tu cenu ispada super izbor.
Odlične su za taj novac.ima li ko iskustva sa ovim VOX IMA klimama što se tiće grijanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari