Šta je novo?

Jeftine klime

Можда је мислио на производњу пластифицираних цигли :)

Radio sam nekad davno u Kimtec-u. Nebitno je ko je proizvodjac, samo sam na konto diskusije o tezinama rekao da je cigla bila u pojacalu kao sastavni deo.
Kraj offtopic-a i ne nastavljam se vise na ovo.

Pozdrav ljudi, trazim neku klimu za dnevnu sobu koja je otprilike 6x4m, potrebno je samo hladjenje, imamo centralno grejanje, da li je potrebna klima u tom slucaju da bude inverter ili moze i obicna?

Dvoumim se izmedju nekoliko modela:
Midea Xtreme MSAG-12HRN1 AG1 - ovo sam dobio preporuku od jednog coveka koji radi sa klimama
Vox SFG12-SC 12000 BTY - ovo je dosta jeftiniji model, ako nije mnogo losiji mozda bi i njega samo zbog cene uzeo
TCL TAC-12CHSD/XA73IFS - vidim da se na par mesta pominje TCL i da su ljudi zadovoljni i ova je inverter, dok ove dve iznad mislim da nisu

Ako imate neku drugu preporuku svaki komentar mi znaci

Mislim da ne treba razmišljati o on off. Postavis temp koja ti odgovara i bukvalno ne gasis dok napolju uvece ne padne ispod 27,tako ja radim. E sad koj model uzeti to ti ovde niko nece reci 🤣 meni sad majstor preporucio bosch kao model i sad cu bas u search da vidim dal je iko ima 😅

Pozdrav ljudi, trazim neku klimu za dnevnu sobu koja je otprilike 6x4m, potrebno je samo hladjenje, imamo centralno grejanje, da li je potrebna klima u tom slucaju da bude inverter ili moze i obicna?

Dvoumim se izmedju nekoliko modela:
Midea Xtreme MSAG-12HRN1 AG1 - ovo sam dobio preporuku od jednog coveka koji radi sa klimama
Vox SFG12-SC 12000 BTY - ovo je dosta jeftiniji model, ako nije mnogo losiji mozda bi i njega samo zbog cene uzeo
TCL TAC-12CHSD/XA73IFS - vidim da se na par mesta pominje TCL i da su ljudi zadovoljni i ova je inverter, dok ove dve iznad mislim da nisu

Ako imate neku drugu preporuku svaki komentar mi znaci

Inverter obavezno i bez razmišljanja.

Mislim da ne treba razmišljati o on off. Postavis temp koja ti odgovara i bukvalno ne gasis dok napolju uvece ne padne ispod 27,tako ja radim. E sad koj model uzeti to ti ovde niko nece reci 🤣 meni sad majstor preporucio bosch kao model i sad cu bas u search da vidim dal je iko ima 😅
Nekad je bolje ne napisati nista.

@Melanogangster
Za hladjenje preporuka za Midea breezeless model.
Klima je odlicno dizajnirana sa svojim "rupicama" koje pomazu da se smanji taj osecaj da klima duva jako hladno.
One gorr koje si linkovao ce to raditi posao takodje jer hladjenje nije toliki problem za klimu.

Imam iskustva sa TCL klimom koju si naveo i pozitivna su. Klima je tiha, lepo modilira i radi a moze da posluzi i za neko dogrevanje dok ne padnu temperature ispod 10 stepeni.

Ne znamo ko radi nove Boš modele. Bilo je nekih priča da to radi Hitači, ali ko zna...
Stare je radila Midea, a Boš je lepo naplaćivao svoj logo.

Ne znamo ko radi nove Boš modele. Bilo je nekih priča da to radi Hitači, ali ko zna...
Stare je radila Midea, a Boš je lepo naplaćivao svoj logo.
Mislim da sve radi midea sem nekog najskupljeg koji bi trebalo da radi sharp… mislim da ih nikad nije radio hitaci…

Midea radi, ima moj komsa, midein daljinac, spoljna ista, samo unutrasnja se razlikuje plastika, na kuciste mislim

Midea radi, ima moj komsa, midein daljinac, spoljna ista, samo unutrasnja se razlikuje plastika, na kuciste mislim
Malo promenili dizajn… ko vivax… ali ima neka najjaca serija koju radi ja mislim sharp ali nisam 100% siguran… zove se bosch climate 800i

TCL TAC-18CHSDXA73IS ELITE​

Da li neko ima gore navedenu klimu koristila bi se za hladjenje preko leta i grejanje zimi do -5 C.
Vase iskustvo sa ovim modelom i kako ste zadovoljni?

TCL TAC-18CHSDXA73IS ELITE​

Da li neko ima gore navedenu klimu koristila bi se za hladjenje preko leta i grejanje zimi do -5 C.
Vase iskustvo sa ovim modelom i kako ste zadovoljni?
Imam ja. Šta te interesuje? Vrati se samo jednu stranu unazad, nešto sam pisao o njoj.

Imam ja. Šta te interesuje? Vrati se samo jednu stranu unazad, nešto sam pisao o njoj.
Pozdrav.
Vidim da si zadovoljan nego na kolki - si je probao?
Porucio sam je danas izace me ta 18 oko 53k.
Nadam se da ce da sluzi.

Uh izvini! Tek sad vidim da pitaš za 18icu. Moja je 12k btu. Pa nisam stigao nešto puno da je testiram jer nije bila neka niska temperatura, najniže - 4 čini mi se. Za hlađenje više info tek tamo na leto. Dobar je uređaj, nekako lepo i tiho radi. E sad za 18icu ne znam, one znaju malo jače da duvaju, al ti najbolje znaš kakav i koliki ti je prostor gde će ti biti klima.

Verovatno je dobio Vox vaucer 20.000
Tako sam ja kupio susilicu za smesne pare.

Na minusu će biti povuci-potegni.

Nisam uspeo da pronadjem nikakve recenzije ili iskustva, a ne znam da li je neko pisao ovde o Tesla TA36QQDT/CT seriji?
Na Ananasu trenutno sa kuponom je DT oko 34.000din sa recimo klasicnim specifikacijama za jeftiniju klimu do 45.000din, samo sto ima ugradjen wifi i grejac tacne. Da li je neko mozda koristio neke od tih klima u obe sezone i kakva su iskustva? U prodavnicama ih bas hvale zbog grejaca tacne, a imam utisak da je to samo hvaljenje da se proda proizvod. Nema bas nekog feedback-a od korisnika.

Ima li neko od kolega forumasa Vivax AEYIs i kako se pokazala sada na ovom minusu sto se tice moduliranja i defrost-a?
Dvoumim se izmedju AERI+ i AEYIs da kupim pa me interesuju misljenja.

Nazad
Vrh Dno