Ne Vivax. Vivax nista ne proizvodi vec samo naljepnicu stavi na kineski proizvod. Kao i masa drugih rebrendova na trzistu(Tesla, Vox itd)Offtopic: Vivax je nekada u 5.1 audio pojacalo stavljao plastificiranu ciglu. Da ciglu.
Ne Vivax. Vivax nista ne proizvodi vec samo naljepnicu stavi na kineski proizvod. Kao i masa drugih rebrendova na trzistu(Tesla, Vox itd)Offtopic: Vivax je nekada u 5.1 audio pojacalo stavljao plastificiranu ciglu. Da ciglu.
Inverter obavezno i bez razmišljanja.Pozdrav ljudi, trazim neku klimu za dnevnu sobu koja je otprilike 6x4m, potrebno je samo hladjenje, imamo centralno grejanje, da li je potrebna klima u tom slucaju da bude inverter ili moze i obicna?
Dvoumim se izmedju nekoliko modela:
Midea Xtreme MSAG-12HRN1 AG1 - ovo sam dobio preporuku od jednog coveka koji radi sa klimama
Vox SFG12-SC 12000 BTY - ovo je dosta jeftiniji model, ako nije mnogo losiji mozda bi i njega samo zbog cene uzeo
TCL TAC-12CHSD/XA73IFS - vidim da se na par mesta pominje TCL i da su ljudi zadovoljni i ova je inverter, dok ove dve iznad mislim da nisu
Ako imate neku drugu preporuku svaki komentar mi znaci
Nekad je bolje ne napisati nista.Mislim da ne treba razmišljati o on off. Postavis temp koja ti odgovara i bukvalno ne gasis dok napolju uvece ne padne ispod 27,tako ja radim. E sad koj model uzeti to ti ovde niko nece reci 🤣 meni sad majstor preporucio bosch kao model i sad cu bas u search da vidim dal je iko ima 😅
Pisalo se ranije na forumu da Bosch ne pravi klime, da samo rebrendira, lepi naplepnice i da je sve to Midea samo sa jačom cenom.meni sad majstor preporucio bosch kao model i sad cu bas u search da vidim dal je iko ima 😅
Mislim da sve radi midea sem nekog najskupljeg koji bi trebalo da radi sharp… mislim da ih nikad nije radio hitaci…Ne znamo ko radi nove Boš modele. Bilo je nekih priča da to radi Hitači, ali ko zna...
Stare je radila Midea, a Boš je lepo naplaćivao svoj logo.
Malo promenili dizajn… ko vivax… ali ima neka najjaca serija koju radi ja mislim sharp ali nisam 100% siguran… zove se bosch climate 800iMidea radi, ima moj komsa, midein daljinac, spoljna ista, samo unutrasnja se razlikuje plastika, na kuciste mislim
Iskreno i ne znam da Sharp proizvodi klime, cisto sumnjam, mozda neko radi za nhih?!Malo promenili dizajn… ko vivax… ali ima neka najjaca serija koju radi ja mislim sharp ali nisam 100% siguran… zove se bosch climate 800i
Nemam pojma treba proveriti… mislim da sharp pravi klime pogotovo za japansko trziste…Iskreno i ne znam da Sharp proizvodi klime, cisto sumnjam, mozda neko radi za nhih?!
Imam ja. Šta te interesuje? Vrati se samo jednu stranu unazad, nešto sam pisao o njoj.TCL TAC-18CHSDXA73IS ELITE
Da li neko ima gore navedenu klimu koristila bi se za hladjenje preko leta i grejanje zimi do -5 C.
Vase iskustvo sa ovim modelom i kako ste zadovoljni?
Pozdrav.Imam ja. Šta te interesuje? Vrati se samo jednu stranu unazad, nešto sam pisao o njoj.
21000? Gde ima za te pare?Ljudi danas pazario ovu klimu za 21000 ( novu sa garancijom)planiram da je ubacim u sobu od 20m2 dali je ovo dobra kupovina i dovoljno za tu sobu ?normalano da greje i hladi.![]()
Klima VOX IFG09-AACT IFG09-AACT | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Ma nema nigde neko pustio oglas u velikom gradistu da mu nije potrebna pa je ja kupio nova sa racunom i garancijom, sada dali ce zavrsiti posao to ce vidimo21000? Gde ima za te pare?
Mislis nece imati snage da zagreje ?Na minusu će biti povuci-potegni
Mislim da neće biti pouzdano rešenje recimo u uslovima koji vladaju trenutno.Mi
Mislis nece imati snage da zagreje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari