Pa ne pravi ga samo Gree, nego i Haier. Skuplje modele radi Haier.Bergen je "domaći" proizvod. Pravi ih Gree za naš Energy Net (akomse ne varam). Dakle to je klasična Gree klima.
Za konkretno taj model Bergena ne znam. Bolje da se javi neko ko ima takvu klimuA kakav je GREE u odnosu na LG (Recimo s12ET)
Trebalo bi da je to prepakovani Gree Muse EvoDa li je iko imao iskustvo sa Bergen BER12ACC-K6DNA1F?
Kakva je u odnosu na Aeri plus ili LG S12ET?
I jeftinije modele radi haier npr apollo/apollo T/apollo QPa ne pravi ga samo Gree, nego i Haier. Skuplje modele radi Haier.
Baci pogled i na Hisense Energy Pro X kao i na Gree Amber Pro ComfortA kakav je GREE u odnosu na LG (Recimo s12ET)
Licno bih pre uzeo Gree Pular ili Midea breezeless e… uz njih dobijas set za instalaciju 3 metra tako da dodje na isto kad se sabere sa ugradnjom… ipak su gree i midea kvalitetnije i bolje klime…Treba mi klima za hladjenje jedne sobe koja je oko 25m2, imam centralno pa mi ne treba grejanje, mozda prelazni period ali cisto sumnjam.
Naravno ogranicen sam budzetom pa bi za pare koje imam da kupim najbolje. U principu imam dilemu da li da uzmem neki Vox od 35k na primer Vox IFX12-SCCT
ili nesto malo skuplje 45k
Npr ove TCL deluju zanimljivo posto imaju navodno neki breezeless mod koji bi bio veoma koristan da klima ne duva direkt u mene. Pod uslovom da to radi na ovim jeftinim klimama.
recimo ova TCL TAC-12CHSD/TPG11IF /TPro Lite za 43k![]()
Cini mi se da je neko spominjao na temi da je ok za te pare. Mada vidim da ima gomila tih TCL slicne oznake https://www.tehnomedia.rs/grejanje-i-klimatizacija/klima/tcl-tac-12chsd-tph11i.html#data
Postoji i drugi problem. Svi imaju online a kad hoces da kupis nemaju na stanju
Ima li nesto bolje za 45k?
Svaki savet je dobro dosao.
Da li ovo vazi i za IVA5-12JR? Posto nemam wifi modul jer samo greje zimi, znacilo bi mi da moze na pola stepena da se podesi i isto niza brzina duvanja ako vec ima u aplikaciji. Koji Wifi dongle ide za IVA5, ovaj:Plus je vox dobio setovanje temperature na pola stepena
Situacija je sledeca
TCL inverter klima TAC-12CHSD/TPH11 za 41k
ili
GREE ECO PLUS PULAR 12K za 44-45k
Sta kazete?
Pozdrav,Situacija je sledeca
ili
Sta kazete?
Verujem da važi pošto verovatno koristi istu aplikacijuDa li ovo vazi i za IVA5-12JR? Posto nemam wifi modul jer samo greje zimi, znacilo bi mi da moze na pola stepena da se podesi i isto niza brzina duvanja ako vec ima u aplikaciji. Koji Wifi dongle ide za IVA5, ovaj:
![]()
WIFI DONGLE IVA5 WIFIDONGLEIVA5 | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Mozda bolje ipak gree… mislim da nisko ide na hladjenju a na grejanju ne ide nisko… mislim da se dobije i set za ugradnju uz nju tako da ti ispadne za 6000din manje ugradnja… a gde si uspeo tako jeftino da je nadjes?Situacija je sledeca
ili
Sta kazete?
Pa serviseri uglavnom naplacuju ugradnju 100e plus instalacija 20e ili 2.000din po metru cevi (za inverter klime uglavnom je obavezno 3 metra=6.000din)…Kako mislis da ce da ispadne 6000 manje ugradnja zbog cevi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari