Znam ali ne kupujem od njih, kupicu preko neta. Onda gree clivia, hisense energu pro X, samsung wind free?Najbolja klima je ona za koju majstor ima najveći rabat.
Majstore inače više ne pitam ni za šta (čast izuzecima).
Bas takoNajbolja klima je ona za koju majstor ima najveći rabat.
Majstore inače više ne pitam ni za šta (čast izuzecima).
Hisense energy pro je dobra,ali za prostorije malo vece kvadrature tipa 25-35 kvadrata.Radi lepo,ali kada greje u prelaznim periodu ne spusta potrosnju ispod 350w.Bolje gledaj LG ili Samsung.Midea breezeless/extreme je takodje ok.Znam ali ne kupujem od njih, kupicu preko neta. Onda gree clivia, hisense energu pro X, samsung wind free?
Znaci Gree clivia da preskocim?Bas takotako i odredjeni prodavci isto rade u ponekim radnjama bele tehnike i kompjutera bar koliko sam ja primetio.
Hisense energy pro je dobra,ali za prostorije malo vece kvadrature tipa 25-35 kvadrata.Radi lepo,ali kada greje u prelaznim periodu ne spusta potrosnju ispod 350w.Bolje gledaj LG ili Samsung.Midea breezeless/extreme je takodje ok.
Tadasnje Frozzini klime je pravio Chigo,sada ih pravi Tcl,a sto se tice Samsung frizidera bar imas 20 godina garancuje na inverter motor kako ih reklamirajunpr meni je prosle godine crkao frizider nov samsung nakon godinu dana, otisao motor, pod garancijom sreca a mom starom gorenje zamrzivac star manje od 2 godine, isto motor.....
Jeste novi i uklapa mi se u budzet, ali nisam video da je neko na forumu ima/hvali/kudi.To bi trebalo da je novi model Gree-ja.
Tadasnje Frozzini klime je pravio Chigo,sada ih pravi Tcl,a sto se tice Samsung frizidera bar imas 20 godina garancuje na inverter motor kako ih reklamiraju(ako je uopste taj model sa inverter motorom).
Pa neko mora biti prvi..Bićes prvi reviewer za taj model..Ocekuj stotinu pitanja i lajkova 😉Jeste novi i uklapa mi se u budzet, ali nisam video da je neko na forumu ima/hvali/kudi.
Mozda je glupo pitanje, al aj, da li znas mozda ko proizvodi Samsung klime, Samsung ili neko to radi za njega i kakve su one danas. Isto pitanje vazi i za LG klime. Hvala.Neko je ovde skoro kupio Clivia, pretrazi pa pitaj za iskustva.
Sa Samsungom ne bi trebalo da bude problema.
Ne znam, kao ni vecina ovde. Samsung i svoje telefone pravi u Kini (kao i Apple), ali su ti telefoni bolji od svakog telefona kineskog brenda. Plus nije sve u hardveru, softver im je uvek bolji. Zato i pitam vas koji imate znanje u toj materiji. Meni je ovo prva klima, nikad mi nije trebala do sada, stan mi je hladan. A procitao sam sve forume koje sam mogao da nadjem i tek sada mi nista nije jasno... 😏Mozda je glupo pitanje, al aj, da li znas mozda ko proizvodi Samsung klime, Samsung ili neko to radi za njega i kakve su one danas. Isto pitanje vazi i za LG klime. Hvala.
Sta ti je covjece zapoceces rat, moras biti pazljiv kad pises ovakve stvariali su ti telefoni bolji od svakog telefona kineskog brenda
LG je nekada davno imao dobre klime. Novije su uzasne. A negdje sam procitao od relativo skoro da su i oni poceli prepakivati TCLLG klime
Izvinjavam se, najverovatnije cu uzeti gree clivia, u prodavnici imaju samo tu jednu i nece im stizati nista do polovine avgusta. Mada razmisljam se jos, do sutra cu se valjda odluciti 😊Sta ti je covjece zapoceces rat, moras biti pazljiv kad pises ovakve stvari😂
A onaj malko skuplji samsumg? 😊Zadnje on off klime od Lg-a su bile prepakovane Tc.Lg pravi svoje klime.Samsung najjeftiniji inverter je Midea.
Ja bi prje uzeo nekog kineza koji se bas bavi i ima iskustva sa klimama i pokazao se ok nego ove nekada dobre brendove koji se prkonje u sve živo...Ok, ali ko im pravi ove modele iz srednje klase, konkretno me zanima LG S18ET ili LG S18EQ! Ne verujem da ih Midea pravi?! Ako ih ne radi lično LG, dobijas nekog kineza al ne znas kog, besmisleno je onda gledati LG ili Samsung!
Samsung proizvod.Samo najjeftiniji model je Midea.Izvinjavam se, najverovatnije cu uzeti gree clivia, u prodavnici imaju samo tu jednu i nece im stizati nista do polovine avgusta. Mada razmisljam se jos, do sutra cu se valjda odluciti 😊
Ako neko jos ima nesto da kaze, slusam vas pazljivo 😇
A onaj malko skuplji samsumg? 😊
Pre 10+ godina LG je imao problema sa elektronikom. Ne znam da se bilo ko žalio na modele posle togaLG je nekada davno imao dobre klime. Novije su uzasne. A negdje sam procitao od relativo skoro da su i oni poceli prepakivati TCL
Bilo je na forumu nekoliko slucajeva unazad par godina da se ljudima bas kvarila elektronika kod klima starosti do par godinaOdakle takva informacija?
Pre 10+ godina LG je imao problema sa elektronikom. Ne znam da se bilo ko žalio na modele posle toga
Moze li neko da pomogne?Pozdrav svima, potreban mi je inverter klima uredjaj za sobu od nepunih 16 kvadrata, klima ce se koristiti minimalno, manje nego sezonski posto u toj sobi provodim mozda 3-4 meseca u godini, znaci sluzice za hladjenje i grejanje(vise kao dogrevanje dok se ne ukljuci parno grejanje) sve u odnosu na godisnje doba, pretpostavljam da bi bila dobra neka 9ka budzet je do nekih 35000 RSD, ne zanima me buka uredjaja, to mi je totalno nebitno, tako da preporucite nesto, stvarno bih bio zahvalan. Hvala unapred![]()
Posto manje klime od 12ke obicno proizvode samo skuplje japanske marke, rijetke su kod kineza a ne uklapas se u budzet japanaca... Treba da ides sa nekom jeftinom 12kom, inverter i nemas nekog izbora za te pare. A za tu kvadraturu i hladjenje i prelazno grijanje bi ti trebala bilo sta odraditi, neki tcl (frozzini) ili neki jeftini vivax, vox.Moze li neko da pomogne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari