Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

samo za M3-a ;)

Prilozi

• bez-fsaa.jpg
    bez-fsaa.jpg
    46.4 KB · Pregleda: 171
  • sa-fsaa.jpg
    sa-fsaa.jpg
    16 KB · Pregleda: 159
Pa koliko sam ja skontao za hidrauliku moramo da cekamo punu verziju, poshto na ovim Nisan-ima ocigledno nije stavljena hidraulika, a shta kazeta za ono u shopu, za haubu, gepek....

E jel zna neko koja ce sve kola biti u Full verziji... da li ce biti mozda ono Shelby cobra, ili tako neki stariji model, osim ovih Japanaca....??

Nasao sam listu, da li je ovo sve tacno, ne verujem, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator... VRH!! :

2003 Acura RSX Type S
2004 Audi A3
2004 Audi TT
2004 Cadillac Escalade
2003 Ford Focus ZX3
2005 Ford Mustang GT
2000 Honda Civic Coupe Si
2004 Hummer H2
2003 Hyundai Tiburon GT
2004 Infiniti G35
2002 Lexus iS300
2004 Lincoln Navigator
1999 Mazda Miata - MX5
1995 Mazda RX-7
2004 Mazda RX-8
1999 Mitsubishi 3000 GT
1999 Mitsubishi Eclipse GSX
2003 Mitsubishi Lancer EVO VIII
1992 Nissan 240sx
2003 Nissan 350Z
2003 Nissan Sentra SE-R Spec V
1999 Nissan Skyline R34 GTR
2003 Peugeot 206 GTI
2004 Pontiac GTO
2004 Subaru WRX STI
2003 Toyota Celica GT-S
1987 Toyota Corolla GTS (AE86)
1998 Toyota Supra
2003 Volkswagen Golf GTI

@c3
kakav ti je ono trip sa ukljucenim fsaa ?
mrkli mrak :)

c3 je napisao(la):
U ovo je stravno veliki problem...cudno , ne znam zbog cega se ovako igra ponasa na slabijim karticama...Da je ovo nVIDIA onda bi mi bilo jasna ali i ja imam Ati-a i radi mi sa AA i AF lagano;)

sad sam provali da mi se ovaj problem javja kad su istovremeno ukljuceni i fsaa i light tails

mozda je do toga da sam pre ima nvidiu i nisam re-instalirao win
sigurno je da je do nvidinih zaostalih drivera :d

_/Neo\_ je napisao(la):
Pa koliko sam ja skontao za hidrauliku moramo da cekamo punu verziju, poshto na ovim Nisan-ima ocigledno nije stavljena hidraulika, a shta kazeta za ono u shopu, za haubu, gepek....
Pritsnes H ili J(ne secam se) i onda prisnes gore,levo,dole,desno i ...
auto se dize spusta,skace... :banana:

e serem ti se u amere.Ko veli-"mi nemamo kod nas civic type R,nego glupavi Si,pa hajde da njega ubacimo u igru"...pffffffffffff

Lincoln Navigator?waddafuck is Lincoln Navigator?jel to neki novi traktor? :)
jao brate ubise nas ovi crnci sa tim usranim SUV sranjima.Jos nek mi neko kaze da u igri imaju "spinnersi" da se stave na felne i idem u wc da se upucam......sto nisu CRX-a ubacili? :)

Da li si lud, bice ekstra lozenje, sa SUV-ovima, jos da imaju spinner felne, totalno zezanje...
Pa ne mora da budu samo Skylineri, Toyote, i karbonske haube.... bas je lozenje, vozis nabudzenog Hummera, kriminal totalni....! ;), jedva cekam....

mislm stvarno da ih je sramota stavili su 4 evropskih automobila.....mislilm stvarno :|

Pa i ta 4 evropska su vishak :) Igra ima temu iz realnog zivota, a tu su samo japanci, nemci mogu da gledaju samo :D

A inache, bice spinner felne na SUVu, video sam u jednom traileru :)

Lancer EVO VIII i Hummer 2 :D

ovaj ovo nema veza sa ovom igrom ali da li je neko probo juced demo mislim da je mnogo bole od ovoga po realnosti? ili ima neki post o vome

casey je napisao(la):
ovaj ovo nema veza sa ovom igrom ali da li je neko probo juced demo mislim da je mnogo bole od ovoga po realnosti? ili ima neki post o vome
Taj demo j jedno obicno ****** ,dok on izadje ...izaci ce Underground 3 ;)
Poz..

Juced je SRAMOTA KONZOLAŠKA :p
A demo je interesantan nekih 3.25 sekunde, pa ti se smuči ceo život zbog ye*enih konzolskih portova...

BTW looking forward za AUDI-e :) :) :)
Biće broooka igra...

Bas sam jutros skinuo Juiced demo i mnogo mi se dopao - automobili fenomenalno izgledaju (NFSU2 je daleko iza), vozi se i po danu, ostecenja na kolima su dosta dobra... Jedino je bedak sto izlazi tek za oko godinu dana :(
Taman me je obradovao NFSU2 demo sto bar ima replay, ali kako da to sada igram kada sam video Juiced? :(

pa i ja mislim da je juiced bolji ali dobro to sam samo ja a cuo sam da niko nece da distribuira igru i zato ce kasni jedno godinu

A LJUDI NEMOJTE SE SALITI DA je juiced (demo) bolji od Undergrounda 2....Juiced je totalno nerealna igra, jedina prednost je u tome sto ima da se po danu vozi , ostalo je sve ..pihhh..pocev odd grafike pa do zvuka koji me je totalno razocarao...i ponasanja kola mi se nesvidja.Ides sa Suprom das malkice gasa u krivinu okrene te za 360 stepeni...ma daj ljudi pricajte realno....

driver je napisao(la):
A inache, bice spinner felne na SUVu, video sam u jednom traileru :)

Ma nemoj da ser*s da ce biti spinner felne...?? do ja*a, na kojim SUV-ovim, na svim, Hummeru, Escalade-u, Navigator-u...???
Ajde kad ce da izadje vise...

pa realno ako auto ima preko 300KS sto je moguce za spomenuu supru i ako das fulll gas sto je opet moguce i uzmes u obzir da se budji samo motor a ne i vesanje diferencijal itd. to je itekako moguce. A sad grafika zvuk pa ovo je onako tek kao igra nece biti takva ovo je ispitivanje javnog mnjenja.

Nego ovaj i refleksija po kisi je samo na mestima gde su bare sto je veliko poboljsanje u odnosu na staklo po kojem se vozi NFS . Nego gde ste nasli spisak vozila koja se pojavljuju u U2

Mitronije je napisao(la):
pa realno ako auto ima preko 300KS sto je moguce za spomenuu supru i ako das fulll gas sto je opet moguce i uzmes u obzir da se budji samo motor a ne i vesanje diferencijal itd. to je itekako moguce. A sad grafika zvuk pa ovo je onako tek kao igra nece biti takva ovo je ispitivanje javnog mnjenja.
Shvatam ja tebe sta hoces da kazes, ali ti mene ne shvatas.Normalno je da masina koja ima zadnju vucu i preko 260ks ne smoje punim gasom u krivinu...
Ali ono sto su oni predstavili je premnogo, ide blaga krivina i znaci u punom si naletu , da nemas sanse da proklizas...kad ono za 360 stepeni.Mislim oni su pokusali da sto vise igru predstave kao simulaciju ali nije im bas posloo za rukom... :bottle:

Vrh Dno