Jeste vala, evo sad vidim na njihovom sajtu i to ni manje ni vise nego android tv stb sa netflixom.Novi Move android box je krenuo i u Mtel CG
Jel bi mogao da mi proslediš malo detalja vezano za HP4024 ?Poglavico ne siri dezinformacije 😂🤣😂🤣 , covek pitao da li je NEKO uspeo i na to pitanje je odgovor DA , a dalje vec ispricana prica 😂🤣😂
Koristi se:
https://mega.nz/folder/Vt9TUJaD#wrYYB9OWU9ThqYW5UVN-dw
Njime se šalju komande boksu gde treba da se podigne verzija custom recovery-ja gde je patch-ovan boot.img tako da radi adb interfejs, inače se bez problema podiže bilo koji plain boot image (uključujući i razne verzije TWRP-a gde ne radi adb).
Postovao sam izvađen kernel uređaja na adresi:
Skinuo sam tool koji ne mogu da pokrenem jer odmah zatvori prozor, nakon toga sam skinuo sa neta v 3.1.0.Koristi se:
https://mega.nz/folder/Vt9TUJaD#wrYYB9OWU9ThqYW5UVN-dw
Njime se šalju komande boksu gde treba da se podigne verzija custom recovery-ja gde je patch-ovan boot.img tako da radi adb interfejs, inače se bez problema podiže bilo koji plain boot image (uključujući i razne verzije TWRP-a gde ne radi adb).
Postovao sam izvađen kernel uređaja na adresi:
Skyworth hp4024 (hp40a)
Hi guys. I have a Skyworth hp4024 (hp40a) which is the same as Strong Leap-s1 or Mecool KM2. It is probably based on s905x2 and the RAM is DDR4 - at least that's what the system info on the box says. I got it from my iptv provider but I can't get...xdaforums.com
Ti fajlovi su okačeni da bi se neko nadovezao na moj dosadašnji progres, možda neko od forumaša ko je možda na Linux-u i ima na raspolaganju veći izbor alata od mene, treba ih raspakovati, patchovati boot img preko neke od fora sa linkova:Skinuo sam boot i recovery sa xda sto si okacio...
Zbog brojnih obaveza prethodnih par godina sam malo zapostavio *******cije ovog tipa pa sam malo zardjao... dosta se stvari promenilo ali u sustini... u plavi usb port sam ubacio cfg check disk po uputstvu, samo sto sam skinuo 3.1.3 verziju burnera, sto cu promeniti. Adb mi je instaliran od ranije, instalirao sam world cup drajvere... e sto se tice slanja komandi i modifikaciju TWRP, time se nisam bavio... mozda bi chat gpt mogao nesto da nam pomogne... samo dajem ideju onome ko ima vise znanja o android sistemima od mene.Apsolutno ne treba uopšte da ideš u recovery mode nego u burn mode jer samo tada tool šalje komande boksu (piše jasno u uputstvu koje si skinuo).
1- Na Fat32 fortmatiran USB baci sledeće fajlove (ne zip već otpakovan tako da struktura direktorijuma bude skyworth\factory_mode\uboot\check_udisk.cfg): https://xdaforums.com/attachments/skyworth-pcburning-zip.5945237/
2- Ubaci taj USB u crni USB port na boksu, a plavi USB port na boksu poveži male to male USB kablom sa PC-jem.
3- By the way moraš prethodno na računaru da instaliraš adb driver, World Cup driver(instalira se automatski kad instaliraš 2.x verziju Amlogic USB burning tool-a), onda kada upališ boks, dokle god ti je USB u crnom USB portu, uređaj je u modu kada prima komande preko tool-a koji si ovde prvo skinuo.
Iris tv radi jako dobro i tu nema problema. Što se tiče fiksnog ti ne moraš da ga koristiš, niko te ne tera. Ako ti je lakše, računaj da je box3 ustvari samo usluga internet+tv i tako računaj i upoređuj sa drugim provajderima što se cene tiče. Ja imam mts box3 na dve lokacije i ni na jednoj ne koristim fiksni, čak i nemam aparat.Trebam uzeti paket koji sadrži internet + televizija. mts su oduvek bili najgori po postanju modularnosti paketa. Uvale ti Box, bez mogućnosti da biraš šta ti, zapravo, treba. Šta će meni u 21. veku fixna telefonija!!???!!! Pored toga mi ne treba ni broj u mts-u jer imam broj u drugoj mreži. Treba mi samo brz internet+ tv kanali. Ćao-zdravo.
E sad, kontaktirah Yettel, isto nude optički Hipernet + Televizija , ali koliko vidim ovde na forumu ima svega jedna tema u kojoj je samo strana posvećena Yettel Hipernet +televizija, a i na toj jednoj strani se mučenici žale da im Hipernet ne radi dobro.
Može li neko kratko-jasno da kaže, da ne čitam 200+ strana ovog thread - a, radi li ovaj Irie na mts-u kako treba? Mislim na taj Box paket u kojem je optički internet +Iris TV..
Nije to direktno vezano do brzine interneta nego do kapaciteta parice da li može u isto vreme da podrži brzinu 50 i HD kanale. Pa primera radi pošto je televizija IPTV (preko interneta) i ako je ukupna dolazna brzina po kablu 70Mbps onda može i jedno i drugo ali ako je oko 50 onda ne možeListam temu i provjeravam uslove za HD za drugara (on je na VDSL, 50 Mbit net) i nabasah na ovaj stariji post, pa sam skroz zbunjen da sa 50 Mbit-a mozes izvuci vise HD kanala (vjerovatno je greska u kucanja)...
Pa da uprostim pitanje, da li na VDSL 50 Mbit paketu moze da se izvuce bar jedan HD prikljucak? Naravno, zvace ih i pokusati da ukljuci, ali cisto da zna sa tehnicke strane da se postavi ako nabasa na neku neznalicu u call centru.
P.S. Znam da je malo off-topic, ali s obzirom da je ranije bilo rijeci o istom ovdje na temu, da pokusam i ja...
Ne treba tebi fiksni, nego parica da postoji na adresi gde koristis to sto trazis. Niko tebe ne tera da ti koristis aparat, cakstavise ni ne treba ti uopste.Trebam uzeti paket koji sadrži internet + televizija. mts su oduvek bili najgori po postanju modularnosti paketa. Uvale ti Box, bez mogućnosti da biraš šta ti, zapravo, treba. Šta će meni u 21. veku fixna telefonija!!???!!! Pored toga mi ne treba ni broj u mts-u jer imam broj u drugoj mreži. Treba mi samo brz internet+ tv kanali. Ćao-zdravo.
E sad, kontaktirah Yettel, isto nude optički Hipernet + Televizija , ali koliko vidim ovde na forumu ima svega jedna tema u kojoj je samo strana posvećena Yettel Hipernet +televizija, a i na toj jednoj strani se mučenici žale da im Hipernet ne radi dobro.
Može li neko kratko-jasno da kaže, da ne čitam 200+ strana ovog thread - a, radi li ovaj Irie na mts-u kako treba? Mislim na taj Box paket u kojem je optički internet +Iris TV..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari