Kod mene radi normalno, Smederevo. Povezano direktno stb kablom na modem.Na Iris u nije moguće vraćanje unazad piše kontaktirajte kontakt centar niti EPG radi. Više puta sam restartovao modem i boks i ne vredi. Jel ovo globalni problem ili nesto čačkaju sa softverom ne daj bože da ga unaprede
Izgledabda se nesto promenilo, sada vise ne mogu da gledam iptv preko wifi hp4024 i huawei ont.
U najboljem slucaju namestim ali nema pola kanala i ne radi vracanje u nazad.
Radilo je sve pola godine bez greske i sada problem.
Da nije neko sa slicnim iskustvom resio stvar?
Pa MTEL u Crnoj Gori ima trenutno 3 4K kanala.. Kuva se 😁Samo se to čekalo da krene 4K svuda i uvek 😂😂😂
Gledanje unazad ne radi kod većine lokalnih kanala, muzičkih kanala i nekih stranih kanala(obn, rtrs, hrt3 i 4 i slično).Trenutno sam na SBB Eon-u gde su stvari prilicno jasne, svi programi iz paketa koji placate mogu da se prate i preko boxa (android app) i preko browser-a (web app) i svi mogu 7 dana unazad.
Razmisljam da predjem na mts ali mi je ovaj iris potpuno nerazumljiv. Koliko sam shvatio vi placate jedan paket kanala ali on je razlicit u zavisnosti od toga da li gledate preko box-a ili browsera (iris go), pri cemu ne mogu svi kanali unazad ili pak na jednoj platformi ne mogu a na drgoj mogu?
Ovde: https://mts.rs/Tv-kanali/iris-tv?se...uery=:relevantno:tv-kategorija:iris-tv-paketi sam nasao sta koji paket znaci u smislu liste kanala na odredjenoj platformi ali gde mogu da nadjem spisak kanala koji mogu da se gledaju unazad i na kojoj platformi i u kom paketu. Jel to u opste negde definisano ili zavisis od toga kako nekom tamo dune...
Koje aplikacije koristiš po redusledu da zaobiđeš logovanje na Iris aplikaciju?Nekih godinu dana koristim hph07, mada poslednjih 3-4 meseca samo za Kodi i HBO max i sve radi u najboljem redu. Dok sam koristio uporedo i za Iris TV nisam morao da diram bilo koji kabl, iskljucim kroz podesavanja-mreža-ethernet. Cim je bio i to, ali barem ostaješ u fotelji 😁
Presli smo na zimsko racunanje vremena. Stb ti je vrv. ostao na letnjem, restartuj stb, pa vidi, trebalo bi da bude ok.Da li je moguće da se programska šema našteluje u normalnu satnicu a ne žuri jedan sat?
Verovatno misle da su se zeznuli prošle godine, pa će ove da otključaju kasnije.Zamenih danas daljinac u poslovnici, 1 dinar ali uz obaveznu napomenu da je svaka sledeća zamena 600 kinti![]()
Elem, nema da puste ove godine neke pakete kanala osim HBO od pre mesec i po što pustili i što još toliko traje. Doduše, sutra je 1.12. pa da vidimo, lane pustiše još 1.11. a znalo je da bude to promotivno i od 15.11. Mislim na kanale van start paketa bilo što se tiče solo usluge ili što se tiče Iris-a u box paketu (konkretno Crveni koji sadrži start paket).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari