Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da je lakše nego mi je ovo zapalo gotovo pa džabe pa malo eksperimentisanja nije bilo na odmet :)

Kod ovih HPH07 što mi ne služe za gledanje klasične tv makar ne mora da se vadi kabal iz boksa :LOL:

Nekih godinu dana koristim hph07, mada poslednjih 3-4 meseca samo za Kodi i HBO max i sve radi u najboljem redu. Dok sam koristio uporedo i za Iris TV nisam morao da diram bilo koji kabl, iskljucim kroz podesavanja-mreža-ethernet. Cim je bio i to, ali barem ostaješ u fotelji 😁

Izgledabda se nesto promenilo, sada vise ne mogu da gledam iptv preko wifi hp4024 i huawei ont.

U najboljem slucaju namestim ali nema pola kanala i ne radi vracanje u nazad.

Radilo je sve pola godine bez greske i sada problem.
Da nije neko sa slicnim iskustvom resio stvar?

Na Iris u nije moguće vraćanje unazad piše kontaktirajte kontakt centar niti EPG radi. Više puta sam restartovao modem i boks i ne vredi. Jel ovo globalni problem ili nesto čačkaju sa softverom ne daj bože da ga unaprede

Na Iris u nije moguće vraćanje unazad piše kontaktirajte kontakt centar niti EPG radi. Više puta sam restartovao modem i boks i ne vredi. Jel ovo globalni problem ili nesto čačkaju sa softverom ne daj bože da ga unaprede
Kod mene radi normalno, Smederevo. Povezano direktno stb kablom na modem.

Izgledabda se nesto promenilo, sada vise ne mogu da gledam iptv preko wifi hp4024 i huawei ont.

U najboljem slucaju namestim ali nema pola kanala i ne radi vracanje u nazad.

Radilo je sve pola godine bez greske i sada problem.
Da nije neko sa slicnim iskustvom resio stvar?

Menjali su network mask sada.je 255.255.128.0 zato nece da radi.

Pozdrav drustvo,

Nabavio sam iris hp4024 da li moze nesto da se uradi dodje do dela za logovanje imam user i pass ali kada ukucam user trazi mi neki pin kod.

Završen Sava Centar otvaranje zvanično 14. 11. S tim u vezi otvaraju se 2 nova velika studija Arene Sport i 1 Euronjuza.
Valjda će i produkcija i signal krenuti u 4 K rezoluciji. U subotu u 20 :00 H više o tome na AreniSport 1 . Iz ove vesti doduše nismo mnogo saznali kada kreću mada vidi se da su radovi odmakli.

Trenutno sam na SBB Eon-u gde su stvari prilicno jasne, svi programi iz paketa koji placate mogu da se prate i preko boxa (android app) i preko browser-a (web app) i svi mogu 7 dana unazad.
Razmisljam da predjem na mts ali mi je ovaj iris potpuno nerazumljiv. Koliko sam shvatio vi placate jedan paket kanala ali on je razlicit u zavisnosti od toga da li gledate preko box-a ili browsera (iris go), pri cemu ne mogu svi kanali unazad ili pak na jednoj platformi ne mogu a na drgoj mogu?
Ovde: https://mts.rs/Tv-kanali/iris-tv?se...uery=:relevantno:tv-kategorija:iris-tv-paketi sam nasao sta koji paket znaci u smislu liste kanala na odredjenoj platformi ali gde mogu da nadjem spisak kanala koji mogu da se gledaju unazad i na kojoj platformi i u kom paketu. Jel to u opste negde definisano ili zavisis od toga kako nekom tamo dune...

@Lenjin Ja imam besplatan Iris u okviru boks paketa i nema nikakve razlike. Kanali su potpuno isti. Isto tako "gledaj unazad" je 30 dana, a ne 7. Ne znam da li negde ima spisak tih kanala, ali koliko ja vidim većina kanali imaju taj trouglić koji označava mogućnost vraćanje unazad.

Trenutno sam na SBB Eon-u gde su stvari prilicno jasne, svi programi iz paketa koji placate mogu da se prate i preko boxa (android app) i preko browser-a (web app) i svi mogu 7 dana unazad.
Razmisljam da predjem na mts ali mi je ovaj iris potpuno nerazumljiv. Koliko sam shvatio vi placate jedan paket kanala ali on je razlicit u zavisnosti od toga da li gledate preko box-a ili browsera (iris go), pri cemu ne mogu svi kanali unazad ili pak na jednoj platformi ne mogu a na drgoj mogu?
Ovde: https://mts.rs/Tv-kanali/iris-tv?se...uery=:relevantno:tv-kategorija:iris-tv-paketi sam nasao sta koji paket znaci u smislu liste kanala na odredjenoj platformi ali gde mogu da nadjem spisak kanala koji mogu da se gledaju unazad i na kojoj platformi i u kom paketu. Jel to u opste negde definisano ili zavisis od toga kako nekom tamo dune...
Gledanje unazad ne radi kod većine lokalnih kanala, muzičkih kanala i nekih stranih kanala(obn, rtrs, hrt3 i 4 i slično).

Broj kanala preko STB (box-a) i preko aplikacije se razlikuje, obzirom da se preko aplikacije pušta samo HD varijanta kanala, a preko box-a i SD i HD. Spisak kanala imaš u njihovoj mesečnoj brošuri MTS Tvoj svet i online, ali važi samo za STB. Recimo Arena 1 Premium HD je na STB na 300, a u aplikaciji na 47. Premotavanje od 30 dana (na kanalima na kojima je moguće) je omogućeno na skupljim paketima (Plus i Max), dok u osnovnom paketu (Start) ga nema.

Kad vec pricamo o kanalima, otkad je vecina Fox kanala potpuno izbacena iz ponude (nebitno od paketa)?
Da li su to (pravno gledajuci) smjeli da urade, s obziorm da imaju sklopljene ugovore sa svima nama (doduse, oni ugovorom cini mi se garantuju samo broj kanala, ako se ne varam)?

Hvala za pojasnjenje. Ne gledam inace Fox (i TV generalno), nego mi se sestra zalila da nema Fox-a, pa otud moje pitanje...

Nekih godinu dana koristim hph07, mada poslednjih 3-4 meseca samo za Kodi i HBO max i sve radi u najboljem redu. Dok sam koristio uporedo i za Iris TV nisam morao da diram bilo koji kabl, iskljucim kroz podesavanja-mreža-ethernet. Cim je bio i to, ali barem ostaješ u fotelji 😁
Koje aplikacije koristiš po redusledu da zaobiđeš logovanje na Iris aplikaciju?

Da li je moguće da se programska šema našteluje u normalnu satnicu a ne žuri jedan sat?

Da li onaj crni Iris daljinski sto ima nazad oznaku za bluetooth ima tastere koji se stiskaju da bi se uparivao sa drugim uredjajima (nesto sto ima Eon daljinski),npr uparivanje sa drugim android boxom?

Може, наравно, на боксу се уђе у опцију Даљински управљачи и додатна опрема, а на даљинцу сепритисну истовремено дугме Видео клуб и ОК, држи се тако 5-6 секунди, појавиће се на листи уређај Р11Б, само се неким другим даљинцем или тастатуром потврди упаривање.
Када се даљинац упари преко блутута, више не може да се користи у инфраред моду, док се не раскачи са уређаја где је повезан блутутом.

Zamenih danas daljinac u poslovnici, 1 dinar ali uz obaveznu napomenu da je svaka sledeća zamena 600 kinti :ROFLMAO:

Elem, nema da puste ove godine neke pakete kanala osim HBO od pre mesec i po što pustili i što još toliko traje. Doduše, sutra je 1.12. pa da vidimo, lane pustiše još 1.11. a znalo je da bude to promotivno i od 15.11. Mislim na kanale van start paketa bilo što se tiče solo usluge ili što se tiče Iris-a u box paketu (konkretno Crveni koji sadrži start paket).

Zamenih danas daljinac u poslovnici, 1 dinar ali uz obaveznu napomenu da je svaka sledeća zamena 600 kinti :ROFLMAO:

Elem, nema da puste ove godine neke pakete kanala osim HBO od pre mesec i po što pustili i što još toliko traje. Doduše, sutra je 1.12. pa da vidimo, lane pustiše još 1.11. a znalo je da bude to promotivno i od 15.11. Mislim na kanale van start paketa bilo što se tiče solo usluge ili što se tiče Iris-a u box paketu (konkretno Crveni koji sadrži start paket).
Verovatno misle da su se zeznuli prošle godine, pa će ove da otključaju kasnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno