Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moguće da na IT forumu i dalje ovoliko ljudi ne zna da koristi CODE tag u komentarima? 😱😱

Kod:
#1397#

A kad god neko pita za "tajni meni" kod i krenete da pišete taraba i zvezdica ja dođem i demonstriram da forum ima CODE tag.

Kako da pokvarim stari beli box?Kako trazite zamenu?

Jos pri proslom ugovoru su mi obecali novi i tako prodje 2.5 godine.....

Jel moguće da na IT forumu i dalje ovoliko ljudi ne zna da koristi CODE tag u komentarima? 😱😱

Kod:
#1397#

A kad god neko pita za "tajni meni" kod i krenete da pišete taraba i zvezdica ja dođem i demonstriram da forum ima CODE tag.
Mrzelo me na telefonu.
Mator čorav čovek a mali prozor... 🙂

Kako da pokvarim stari beli box?Kako trazite zamenu?

Jos pri proslom ugovoru su mi obecali novi i tako prodje 2.5 godine.....
Prikljucis ga na adapter sa malo vecim naponom od deklarisanog i mislim da ce otici i vjecna lovista. Prilicno sam siguran da nema neki vid zastite...
Samo nemoj pretjerati sa naponom, da ne zapalis nesto. :D

Ali mislim da je mnogo bolji pristup ovo sto je @mlax37 predlozio, ja i sam planiram tako da zamijenim (relativno noviji) HPH07 za (najnoviji) HP4024.

Dosta kanala poslednjih dana prelazi u HD. Vrlo malo kanala koji ima HD verziju je ostalo a da nisu u HD na IRIS u. Valjda će i ARENE u 4K da prebace išla je priča da ulaskom ARENE SPORT u nove prostorije da će produkcija i studija biti u 4K slici. Prelazak u nove prostorije čeka završetak Sava Centra cije otvaranje najavljeno 20 novembra
Sava Centar je još u grubim radovima oko adaptacije, verovatno neće biti otvoren ni za 20.novembar iduće godine..

Objavila je Delta Holdinig imaš gogle pa pogledaj izaberi portal koji ti odgovara al aj sad...

Od danas i RTL hr 1 na poziciji 642 i RTL Croatia World na 645 prebaceni u HD... RTL kockica i dalje SD... ne bi bilo lose ako su zaista resili kao recimo hrvatski T-com da zaista sve tv programe emituju u maksimalnoj rezoluciji u kojoj se programi i emituju... ako se ne varam za sada je mts tu najblizi jer im je ostalo vrlo malo kanala koje jos nisu prebacili u HD a imaju zaista najvise HD kanala u ponudi... kao sto sam skoro prokomentarisao jos video klub da prebace u HD...

Dobio sam skoro MTS box, mislim 4024..onaj malecki.. A od skoro ga i koristim, digao sam ruke od Iris GO na MSart TV-u, mnogo je spora.

Elem...primetio sam da se kanali prilicno dupliraju? A i da je dosta ogranicen broj kanala koji mogu da dodam u Favorites.

Da li ima neki workaround za ovo? Izvinjavam se ako je bilo slicnih pitanja..pogledah nekoliko strana unazad ali ne nadjoh nista.

Imam jedan HPH07 spreman da ga bacim ako mi ne uspe flešovanje...
Šta prelažete koji ROM da probam? Aidan neki postoji?

Hoću da skinem to logovanje, nemam ni korisničko ni nalog ni password na mts iris ba bih da ga izbrišem ima rešenja?

Kako se daljinski ubacuje u pairing mode, mislio sam da ga povezem sa mi stickom?

Drži ok i video klub dugme istovremeno. Samo daljinski koji ima Bluetooth gravirani logo pozadi.

Uspeo da uparim sa mi stickom, ali se izgubi konekcija sa boxom ili brljavi, mislio sam da cu moci da koristim sa oba uredjaja, ali nesto ne radi kako sam zamislio 🤔🙄🙂

Uspeo da uparim sa mi stickom, ali se izgubi konekcija sa boxom ili brljavi, mislio sam da cu moci da koristim sa oba uredjaja, ali nesto ne radi kako sam zamislio 🤔🙄🙂

Ne moze za oba istovremeno, kada ga uparis preko bt ne radi ic tako da mora da se raspari pa ponovo koristis za mts box.

Zar i sa boxom nine bt konekcija? Rade samo ona 4 dugmića za tv

Nije, box radi takodje preko ic-a klasicnog, barem pricam za HPH07, za ovaj noviji ne znam da li moze da radi preko bt.

Radi,samo treba da se omoguci u podesavanjima kucanjem onogkoda da se dodje do podesavanja.

Na tom boxu je jedino moguće da daljinski radi na bt, ako si ga omogućio jer po difoltu ne dolaze sa aktiviranim bt. E sad kako u tom slučaju radi sa mi boxom ili stikom to će morati da odgovori neko ko ima mi box/stick

Pretpostavljam da ne moze da se upari istovremeno sa 2 uredjaja, za to bi trebalo da bude neka multipoint varijanta kao bt slusalice 🤔

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno