Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji li negde kompletan spisak Iris TV kanala? Ono na MTS Tvoj svet časopisu nije kompletno...
Ali da je neka prinatable verzija, tj da može da se odštampa na 1-2 stranice...

Znaci, HPH07 ipak podrzava HDMI-CEC, iako su ljudi ovdje na temi pisali da ne podrzava (definitivno nema nikakvog podesavanja u opcijama STB-a, vjerovatno je aktivirano po default-u).

E sad, sto ne radi na svim TV-ima, to je pitanje (meni na Hisensu definitivno ne radi, iako je CEC uredno ukljucen na samom TV-u). Provjericu na Philips-ovom OLED-u narednih dana...
Имам и hisense U 8 Qf. На њему не ради.

S obirom da covjeku radi na LG TV-u, izgleda da je tu nesto do implementacije CEC-a na Hisense TV-ima, pa se ne mirise sa box-om... Mada bi moralo biti standardizovano, nije to nista novo i spektakularno.

Pored navedenih kanala na sajtu MTS-a koji su od danas prebaceni u HD konacno je i kanal BT na poziciji 121 prebacen u HD kao sto je i na pozicijama 134 i 269...
Preostaje da cekamo i nadamo se da ce uskoro i ostale kanale koji se emituju u SD prebaciti u HD... na prvom mestu RTL hr i RTL kockica, AMC, ID, Da Vinci, BN music, CMC, ostatak kanala Film Box paketa koji se putem njihove streaming platforme svi emituju SD...

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi,mene su zvali pre neki dan,promocija Apolona naredna tri meseca,posle toga ako zelim da ostane nista se ne dira a ako ne zelim onda mora da se otkaze.
Ne znam da li sve zovu i da li svima aktiviraju,proverite na Moj MTS da li vam je aktivirano pa otkazite ko ne zeli,da se ne zaboravi.
Ja sam zvao i otkazao,necu da cekam tri meseca.

Imam li pravo da koristim iris go aplikaciju. Novi sam korisnik i gledam preko njihovog boksa HP4024. Koliko vidim sve prikazuje u SD rezoluciji (stisnem info TV, pokaže mi 1080i ulaz. Kako onda da gledam film u HD?

Skoro sigurno imaš iris go. Napravi moj mts nalog pa iskoristi te podatke za logovanje na iris go.

Za SD i HD prvo daj odgovor...
Da li si na VDSL ili optici?

Onda bi morao da imaš aktivnu HD uslugu odmah bez dodatnih zahteva.

Ali izgleda da je nema , nekim slučajem . Pozovi korisnički servis i idi do razgovora sa operaterom , a kada ga dobijes prijavi problem . Batali moj mts i taj način prijavljivanja , možda preko FB ili Twitera .

Sigurno je nema kada je 1080i, mora to 100800p :)

Pogledaj gore link, imaš spisak HD kanala.
Posebno treba voditi računa da se ne emituju svi sadržaji (naročito iz starijih vremena) u HD rezoluciji iako je HD kanal.
Npr. 218 kanal, fox, uglavnom idu HD filmovi... Pinkovi, šta ti uleti, itd...
Možda i da pročitaš šta je SD a šta je HD rezolucija, pošto meni više nije ništa jasno šta gledaš.

Crn ekran posle Iris logoa, na jednom boxu posle nekoliko restarta prodje i radi, na drugom uvek crno

Neki downtime u poslednjih sat vremena ?

Ja sam primetio da učita programe, ali nema ni slike ni zvuka, lista programa postoji, epg postoji, ali ne radi. Posle nekog vremena sam od sebe proradi.

Nekad radi bez problema. Ovo sam primetio poslednjih nekoliko dana...

Sinoć nije radila lista programa kada se klikne strelica levo na krugu daljinskog.
Proradilo posle restarta. Nisam primetio nešto drugo da ne radi.

Pozdrav drugari. Imao sam problem sa iris tv. Zamrzavala mi slika. Radi 15 sekundi i zamrzne. Zvao ih, došli i zamenili stb, sad slika nezamrzava ali je kvalitet slike loš. Mutna i nejasna. Jel imao neko takav problem? Uzeo sam ih samo zbog arena jer sam korisnik SBB, ali nisam zadovaljan sa MTS-om i ovim IRIS.

Pitao me poznanik, pa da prosledim pitanje, pošto ne znam odgovor. Čovek ima 3 tva i 2 stba. Hoće da kupi Q11 stb za treći tv, pa ga zanima da li će raditi uopšte? Koliko sam razumeo, treba da se loguje na nalog prvo, ali ne zna postoji li neko ograničenje.

Drugari, ima li negde tema o pravima MTS korisnika u slučaju promene uslova bez saglasnosti druge ugovorne strane? Promena valute na 15. Meni ukinuli dizer uz beli box. Nikad se nisam kurobecao, oprostio bih i dizer - ovo je prevršilo svaku meru! Izvinjavam se zbog trolovanja, star sam i poluslep, pun mi ih je racku!

Nijedan račun mi ne stigne pre sedamnaestog... Kevi, baba gazi devetu deceniju..., ni ja nisam mnogo bolji... ako nisi pretplaćen na digitalni račun... Izvinjavam se zbog spamovanja!
Treba li da se sad sudimo? Ne verujem!

Pitao me poznanik, pa da prosledim pitanje, pošto ne znam odgovor. Čovek ima 3 tva i 2 stba. Hoće da kupi Q11 stb za treći tv, pa ga zanima da li će raditi uopšte? Koliko sam razumeo, treba da se loguje na nalog prvo, ali ne zna postoji li neko ograničenje.
Odakle da kupi ???
Jedino može od mts-a da dobije neki koji radi, jer im je mac adresa ona koja je vezana za nalog, ne možeš se "logovati" sam...
Neki koji je vezan za nalog koji više ne postoji je beskoristan za IPTV

ti vise ne ulaze na IPTV jer im je nalog na kojeg su vezani deaktiviran
jedino oni sto su android mogu da se instaliraju neke aplikacije nevezane sa IPTV ako je aktiviran usb debugging (mada nisu veoma dobri kao android box)

ti vise ne ulaze na IPTV jer im je nalog na kojeg su vezani deaktiviran
jedino oni sto su android mogu da se instaliraju neke aplikacije nevezane sa IPTV ako je aktiviran usb debugging (mada nisu veoma dobri kao android box)
Poslednji Hp, mislim 4024 je skroz O.K. Ne znam čemu teorije zavere. Ovi su banda za knjige, u zadnje vreme sve radi...
Edit:
Da svima, koji imaju 4024, omoguće kupovinu blutut daljinskih... stale bi klimatske promene!😁 Kod mene na bakru, 100Mb, sve radi sjajno. Opet, ovo sitno podjebavanje je uvrevljidvo! Stvarno razmišljam da ih odjebem. U Loznici nema alternative... 30 godina živim u IT svetu...

Pa ovo je glupost živa, ako je tačno na sajtu, svi popularni doku kanali (animal, wild, discov...) idu u SD!? Totalno neprihvatljivo ako je tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno