Postoji li negde kompletan spisak Iris TV kanala? Ono na MTS Tvoj svet časopisu nije kompletno...
Ali da je neka prinatable verzija, tj da može da se odštampa na 1-2 stranice...
https://iris.mts.rs/EPG/jsp/webtv/index.html#tvPostoji li negde kompletan spisak Iris TV kanala?
Имам и hisense U 8 Qf. На њему не ради.Znaci, HPH07 ipak podrzava HDMI-CEC, iako su ljudi ovdje na temi pisali da ne podrzava (definitivno nema nikakvog podesavanja u opcijama STB-a, vjerovatno je aktivirano po default-u).
E sad, sto ne radi na svim TV-ima, to je pitanje (meni na Hisensu definitivno ne radi, iako je CEC uredno ukljucen na samom TV-u). Provjericu na Philips-ovom OLED-u narednih dana...
Odakle da kupi ???Pitao me poznanik, pa da prosledim pitanje, pošto ne znam odgovor. Čovek ima 3 tva i 2 stba. Hoće da kupi Q11 stb za treći tv, pa ga zanima da li će raditi uopšte? Koliko sam razumeo, treba da se loguje na nalog prvo, ali ne zna postoji li neko ograničenje.
Nisam pitao, ali pretpostavljam sa kp, jer vidim da dosta ljudi tamo prodaje.Odakle da kupi ???
Poslednji Hp, mislim 4024 je skroz O.K. Ne znam čemu teorije zavere. Ovi su banda za knjige, u zadnje vreme sve radi...ti vise ne ulaze na IPTV jer im je nalog na kojeg su vezani deaktiviran
jedino oni sto su android mogu da se instaliraju neke aplikacije nevezane sa IPTV ako je aktiviran usb debugging (mada nisu veoma dobri kao android box)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari