Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sajtu je nakad bio prilicno tacan spisak i raspored kanala i oznaka koji su HD a sada je katastrofa... poslednjim prebacivanjem kanala u HD jos vrlo malo kanala je ostalo koji se emituju u HD a oni ih nisu prebacili u HD (AMC, ID, BN music, RTL i RTL kockica, K3, OBN, Info 24, CMC... )

Znači netačno je ono na sajtu? Doku kanali idu u HD?

DA, u HD su

Drustvo aktivirao sam Apollon 3 meseca besplatno pre nekih 3 nedelja i gledao sve full nekih 2 nedelja i odjednom mi izlazi Kupi Film na sve od Apollona , a 3 meseca nisu istekla ne kapiram.

Pozoveš njihovu podršku, ispričaš se sa njimai i lagano odmah otkažeš dodatnu uslugu.

Ljudi, da li još nekome trokira iris tv, ovo je blagi užas koji je trajao tokom vikenda i sada kada počinje tenis? Bukvalno ne ispuštam daljinski iz ruke, svaka 3, 4 minuta moram da pritiskam ono dugme TV kako bi se slika odmrzla...

Био неки упдате на 2.92 али не налазим шта мењано. То је писало на екрану а после не налазим инфо за то.

Kupio sam na nekoj akciji povoljno TCl c725 televizor i imam problem sa stb-om .Naime imam onaj stari debeli i kad ga ukljucim pojavi se pocetni MTS logo na ekranu i tu zablokira.Na drugim televizorima mi radi normalno.Na c725 sam probao kaciti (preko HDMI je sve probano) i neki stari dvd player i racunar i laptop sve radi normalno sem stb box-a.Da li je imao neko ovakav problem?

Prebaci taj HDMI port na koji kačiš Iris STB na neku nižu rezoluciju, ne 4K?? Probaj prvo 1080p / 1080i pa ako neće ni tako onda na 720p.

Nezavisno od svega, prijavi bolje neispravnost STB i traži da ti zamene.
Jako kilavo radi taj sa IRIS-om. Meni su zamenili bez problema kada je uveden Iris, baš je zaglavljivao. Oni to moraju da zamene, samo reci da ne radi uopšte.

Pozdrav...da li je neko uspeo da otkljuca HPH 4024....pojavio se oglas na KP sa otkljucanim 4024....

Ima li neka podešavanja za samu sliku pošto mi je nekako nikakva haha Isprane boje,mutna nekako,nemam pojma,vidim ovde ima neki skriven meni pa ako može mala ispomoć 😁

Jeste skoro sigurno pošto si na optici. Proveri kroz MojMTS aplikaciju, napravi nalog itd...
Nemam pojma, kod mene sve podešeno kako je doneto. Mada nemam 4k televizore da bi znao da li može nešto bolje. Jedino možda da proveriš kako ti bolje radi 1080i50Hz ili 1080p50Hz. Imaš u temi podeljena mišljenja, Originalni signal je 1080i50Hz.
To ti je pod Display/Custom display format.

Ако неко има идеју или савет по питању откључавања HP4024 бокса без овог процеса са XDA форума, којим је Кале откључао бокс, ја бих поделио свој напредак и оно шта сам до сад покушавао... Пратећи савет са једног давног поста овде на теми, да се после уласка у мени иде на путању system>device info>legal information>system webview licenses>homepage>па било који од два понуђена избора, дошао сам до тога да се отвори неки његов уграђени претраживач, онда сам покушао да скинем апк неког лаунчера, али то не успева, јер изгледа да претраживач нема могућност меморисања или скидања било чега, онда сам покушао да се улогујем на свој драјв и да одатле скинем апк, то такође није успело, тј. логовање успе, али скидање било чега не... Да ли неко има неки креативан предлог шта би још могло да се покуша?
Да ли постоји неки сајт који симулира фајл експлорер, у смислу, да се прикачи флеш а да се онда преко сајта приступи садржају тог флеша?
Вероватно лупам глупости, али ми је понестало идеја...

Trebalo bi da još neko osim mene počne da masira user-a "Functioner" s XDA foruma oko takvih pitanja.
On je taj koji je zapravo deo po deo izdiktirao Kaletu kako da uradi to što je uradio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno