Pa da, tako je najboljeMeni MTS i dalje ima ponudu koja mi najviše odgovara. Sport, dodatni uređaji... Neću ostale da komentarišem, ali ko zna, videću kada istekne ugovor. Na papir pa odluka.
Pa da, tako je najboljeMeni MTS i dalje ima ponudu koja mi najviše odgovara. Sport, dodatni uređaji... Neću ostale da komentarišem, ali ko zna, videću kada istekne ugovor. Na papir pa odluka.
Тв LG oled B 9. Даљинац од бокса само пали и гаси тв. Даљинац од тв.а (меџик) подржава скоро све команде на боксу(hph 07).Hvala puno za interesovanje i pomoc! Da, i ja sam imao isti scenario na drugom prikljucku u prethodnom stanu, moralo je minimum 4-5 pokusaja za neke komande da "uhvati" (neke odmah iz prve, neke nikako nece). Imao sam to na umu i sad, probao sam preko 20 puta, mozda i vise, razlicite komande, ali ne ide.Moguce da prosto ne prepoznaje kodove od Hisense TV-a, bar ovog modela koji ja imam. Ili je pak problem sto je daljinac od TV-a bluetooth...
Kad smo vec kod tog Study postupka, da li ovo ikom uopste radi za bluetooth TV daljince, bilo koja kombinacija (bluetooth TV -> bluetooth STB, bluetooth TV -> IC STB), ako neko moze da potvrdi da je uopste moguce upariti?
Obe stavke tačneSamo da proverim, mislim da znam odgovore ali...
1. Iris box ce raditi samo iza MTS rutera (nije OTT)
2. Iris go radi samo na MTS ip adresama
Hvala puno na odgovoru. Pretpostavljam da si daljinac od TV-a upario sa box-om preko bluetooth-a?Тв LG oled B 9. Даљинац од бокса само пали и гаси тв. Даљинац од тв.а (меџик) подржава скоро све команде на боксу(hph 07).
Ili kod tebe nešto nije u redu sa vezom ili ti ne valja tv. Definitivmo ne bi trebalo biti do optikePre 15ak dana sam uzeo box 3 paket. Da li još neko primećuje "seckanje" prilikom gledanja kanala? Ne znam kako bih objasnio, ali deluje mi kao da programi ne teku fluidno. Nisu to seckanja koja lako mogu da se uoče, ali kad se čovek zagleda dovoljna su da se primeti da nešto nije u redu. Ne znam da li je to tako preko optike, pošto je nisam imao do sada. Konkretno prilikom gledanja utakmica može da se primeti. Tv je tlc (43 inča).
HDMI-CECHvala puno na odgovoru. Pretpostavljam da si daljinac od TV-a upario sa box-om preko bluetooth-a?
Znaci, HPH07 ipak podrzava HDMI-CEC, iako su ljudi ovdje na temi pisali da ne podrzava (definitivno nema nikakvog podesavanja u opcijama STB-a, vjerovatno je aktivirano po default-u).HDMI-CEC
Ja sam recimo promenio da mi izlaz bude 1080P@60Hz i radi odlicno,bez seckanja i slika je vidljivo bolja od 1080i@50Hz.Šta ti znači TV uopšte koji je kada je Iris STB box taj koji diktira sliku. Proveri kako ti je podešen STB, treba da imaš na izlazu 1080i50Hz prikaz.
Kucaj na daljinskom #1397# i nađi u podešavanjima Display/Custom display format...
Ja sam pisao da u podesavanjima HPH07 nema nigde da se ukljuci cec, moj tv ne moze preko ceca da kontrolise ovaj boks.Znaci, HPH07 ipak podrzava HDMI-CEC, iako su ljudi ovdje na temi pisali da ne podrzava (definitivno nema nikakvog podesavanja u opcijama STB-a, vjerovatno je aktivirano po default-u).
E sad, sto ne radi na svim TV-ima, to je pitanje (meni na Hisensu definitivno ne radi, iako je CEC uredno ukljucen na samom TV-u). Provjericu na Philips-ovom OLED-u narednih dana...
Mozda ti nije ukljucen HD nego sve ide u praistorijskom SD . Nznm koji paket , ali ih nazovi mozes i veceras da vidis da nije mozda to u pitanju .Imali smo supernovu, sad smo se odlučili za iris mts, posle 10 dana čekanja doneli su konačno ruter a opremu samo za 1 TV za drugi čekamo. Kvalitet slike očajan. Imali pomoći ili je to tako da je kvalitet očaj spram supernova kablovske imam osećaj da gledam tv iz 80-tih god
Takodje ako si dobio novi uredjaj, iskljuci hdr u opcijama. Barem je meni znatno bolja slika nakon iskljucivanja.Mozda ti nije ukljucen HD nego sve ide u praistorijskom SD . Nznm koji paket , ali ih nazovi mozes i veceras da vidis da nije mozda to u pitanju .
Optika ili VDSL?Imali smo supernovu, sad smo se odlučili za iris mts, posle 10 dana čekanja doneli su konačno ruter a opremu samo za 1 TV za drugi čekamo. Kvalitet slike očajan. Imali pomoći ili je to tako da je kvalitet očaj spram supernova kablovske imam osećaj da gledam tv iz 80-tih god
Vdsl nažalost optika nije uvedena u zgraduOptika ili VDSL?
Nije svejedno ...![]()
Ovo vise ne fercera od kada je nova verzija irisa?Evo me ljudi
Napraviti novi SSID, novu wifi mrezu,
Onda idete na WAN podesavanja, ima podesavanje za IPTV, stiklirate novi SSID sto ste napravili meni je bio na SSID 2 .
Posle toga isto u WAN podesavanjima, ima podesavanje za INTERNET odstiklirati Novi SSID.
Da samo kroz tu mrezu prolazi IPTV, slicno tome kao sto na MTS ruterima ima te 2 porta za IPTV i 2 porta za INTERNET. Kad hocete da zakacite PC na tipa LAN 2 I LAN 3, nema neta jer su ti portovi konfigurisani za IPTV samo. E tako smo mi sad napravili WIFI gde prolazi samo IPTV.
Posle zakacite vas STB na tu novu mrezu, izaberite staticki IP, ne da ide preko DHCP-a da sam generise vasu ip adresu za taj uredjaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari