crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
q11 na košarci zacrni ekran i secka blokovi
Kod mene je bio automatski upaljen, smetalo mi je pa sam ga iskljucio. Imam hph07Da li je i kod drugih na hp4024 automatski upaljen hdr? Da li vam smetaju jarke boje, face poput vostanih figura?
Takodje. Naso sam onaj kod na forumu nekoliko stranica unazad.Kod mene je bio automatski upaljen, smetalo mi je pa sam ga iskljucio. Imam hph07
Super, sad znam gde je, da preskocim, slucajno ne zastanem, hvala.Stigao Informer tv na broju 120. https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...macije/a118506-Novi-kanal-u-nasoj-ponudi.html
Jeste malo stariji post, ali da li si našao rešenje da sa jednim daljincem kontrolišeš i STB i TV?Više puta je pominjano, ali nigde ne videh rešenje. Stvarno, kako upariti daljinski od hp4024 sa televizorom? Kad se ugasi sam box, onda može da se upari sa televizorom kako je i savetovano, ali onda više nije u stanju da upravlja boxom sve dok se ne otkači sa TV-a. Isto tako neko je špominjao da mu funkcioniše CEC sa 4024, kod mene neće ni u najavi. TV je JVC LT 43 VA3200
Ne znam za ostale stvari, ali kod mene ovo radi. Imam HP4024 i BT daljinski uz njega, dok je daljinac od TV-a običan IC. Isprogramirao sam te dodatne komande (on/off, vol+, vol-) ali mi je trebalo više pokušaja. Ako se dobro sećam, za svako dugme mi je trebalo 5-6 pokušaja. Ista stvar je sa drugim TV-om - bilo je potrebno više pokušaja, ali radi bez problema.
- Dodatne komande na daljincu od STB-a nisam uspio da isprogramiram za TV (u IR i BT modu), moguće zato što TV daljinac radi isključivo kao BT, ako to ima veze... Uglavnom ne prihvata komande, a ovo sam koristio godinama ranije na prethodnom TV-u.
Koje dugme je sada za vraćanje na prethodno gledani kanal (šaltanje između dva kanala)? Ranije je moglo ili sa "Return" ili preko žutog dugmeta, danas to više ne radi...
Svestan sam zašto to rade, ali opet kažem da nije korektno. Zamisli da kupiš automobil, a ne podrazumeva se da ćeš ga dobiti na točkovima osim ako to isključivo ne tražišPa valjda moraš i nešto da tražiš ako ti smeta. Prodali su uslugu, niko se ne buni, znači sve ok... 🙂
Hvala puno za interesovanje i pomoc! Da, i ja sam imao isti scenario na drugom prikljucku u prethodnom stanu, moralo je minimum 4-5 pokusaja za neke komande da "uhvati" (neke odmah iz prve, neke nikako nece). Imao sam to na umu i sad, probao sam preko 20 puta, mozda i vise, razlicite komande, ali ne ide.Ne znam za ostale stvari, ali kod mene ovo radi. Imam HP4024 i BT daljinski uz njega, dok je daljinac od TV-a običan IC. Isprogramirao sam te dodatne komande (on/off, vol+, vol-) ali mi je trebalo više pokušaja. Ako se dobro sećam, za svako dugme mi je trebalo 5-6 pokušaja. Ista stvar je sa drugim TV-om - bilo je potrebno više pokušaja, ali radi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari