Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daljince mts prodaje korisnicima. Svi ovi daljinci što imaju pri dnu oznaku iris TV, bez problema rade sa bilo kojim modelom STB-a. Imam HP4024, a drugi sam dobio Q11, jer su u trenutku kada su konstatovali da je neophodna zamena jednog od dva STB-a meni po ugovoru dodeljena, imali dostupan samo Q11 na zalihama u poslovnici. Oba uređaja lepo rade sa verzijom 2.0. Bez obzira na to što jedan daljinski nema na sebi BT oznaku.

Ne radi kod mene. Naravno da znamo da je u pitanju dugme gde je bio PIP i naravno da je u pitanju originalni daljinski koji je došao uz njega
U najmanju ruku imaš pravo da tražiš novi daljinski upravljač. Obično stigne poštom za 10-ak dana.

Ako budeš imao sreće možda ćeš dobiti i neki od novijih modela STB-a.

Ne verujem da je u pitanju daljinski jer je to dugme radilo sve dok do poslednjeg update-a kad su izbacili pip.

Da ne bude zabune, na ovom daljinskom ne radi:
image.jpg
Ne znam do čega je. Isto dugme na novom daljinskom uredno radi na Q11.
Možda je do nečega između daljinskog i stb-a, verovatno mene 🙂

Da. Ja sad imam dva ovakva daljinska:
mts-iris-20-daljinski-updavljac-tssrp1kif-ts-v1_w960.jpg
Sa njima sve radi i na Q11 i na HPH4024. Ono drugo su sve stariji daljinci.

Sada sam morao da opet proverim🙂
U pravu si, ali, samo sa bluetut daljinskim.
Ako imaš one stare daljinske, kao što sam ja dobio uz njih pre milion godina, gde su brojevi u gornjoj polovini, onda ne radi back dugme 🙂
Znam da je pip sada back.

Imam jedan daljinski sa bluetutom, što je išao uz hph07 pa proverio.
Recimo, kod mene ti stari daljinski ne rade uopšte na hph07. Dok ovaj novi što ima bluetut radi na Q11.
Moguće je kupiti do dva nova daljinca za dinar. Naravno, nisu blutut. I onda, 6 bodova - psuješ. 😂
Blutut ima i sjajnu opciju: prikaz statusa baterije, što često isključuje frustraciju prilikom dijagnostike ispravnosti daljinca. Svi imamo pune fioke poluispravnih baterija - možda ipak rade 😁

Poslednja izmena od urednika:
Moguće je kupiti do dva nova daljinca za dinar. Naravno, nisu blutut. I onda, 6 bodova - psuješ. 😂
Tačno tako, mamu im pametnu... Ovaj daljinski što su mi poslali kao najnoviji stvarno nema BT. Svako unapređenje znači istovremeno gubitak nečega drugog što je ranije bilo korisno. Znam da zvuči suludo, ali to je mts logika...

Taj gore što si okačio sliku sam dobio negde kada se pojavio Iris. Menjali mi onaj najstariji debeli stb. Dobio ga uz hph07.
Ima bluetut logo na njemu nazad ugraviran u plastiku.
Uparivanje: OK + Video klub dugmad zajedno.
Savršeno radi i na miboxu.
Ne znam sada koji su to najnoviji bez bluetuta.
Moram da odem do poslovnice da pogledam ako imaju koji, možda mi i zamene.

Ja dobio taj novi za dinar. Onaj što je došao sa HP4024 ima BT, ovaj drugi jok. A oba sa prednje strane izgledaju isto. Samo nazad ovaj dinar/komad nema BT logo, a u ruci deluje malo deblji i za nijansu teži u odnosu na plavozubog parnjaka.

Da li zna neko zašto na STB-U ne radi gledaj unazad na HRT kanalima? Ništa to ne bi bilo čudno u nekoj drugoj situaciji, ali na Smart aplikaciji za TV - radi, a pritom aplikacija još uvek izgleda kao onaj stari prvi iris. Primetio sam ovo danas tokom praćenja programa na HRT 3.

HPH07 dva komada, ni jedan nema Iris 2.0 ali nebitno.
Problem je sto se jedan od ta dva izlogovao i ne prihvata pw.
Restartovao vise puta , i na dugme i cupao struju ne pomaze.
Resetovao pw i opet ne prihvata.
Stoji na ekranu gde se unosi korisnicko ime, sa unesenim korisnickim i posle restarta.
Drugi box prihvata pw kao i browser i smart aplikacija.
Jel crko box da nosim u poslovnicu ili ima nacin da se ovo zaobidje?

HPH07 dva komada, ni jedan nema Iris 2.0 ali nebitno.
Problem je sto se jedan od ta dva izlogovao i ne prihvata pw.
Restartovao vise puta , i na dugme i cupao struju ne pomaze.
Resetovao pw i opet ne prihvata.
Stoji na ekranu gde se unosi korisnicko ime, sa unesenim korisnickim i posle restarta.
Drugi box prihvata pw kao i browser i smart aplikacija.
Jel crko box da nosim u poslovnicu ili ima nacin da se ovo zaobidje?
I ja sam imao isti slučaj danas, dolazila podrška, zamenili STB za novi i nije uspeo da me uloguje. Sasvim slučajno probam umesto pass. ukucam kod za logovanje (trebalo bi po difoltu da bude 1111 (1234), kod mene je prošlo na kod za kupovinu sadržaja) Znači nije pasword za logovanje na mojMTS neko 4-cifreni kod.

Da li zna neko zašto na STB-U ne radi gledaj unazad na HRT kanalima? Ništa to ne bi bilo čudno u nekoj drugoj situaciji, ali na Smart aplikaciji za TV - radi, a pritom aplikacija još uvek izgleda kao onaj stari prvi iris. Primetio sam ovo danas tokom praćenja programa na HRT 3.
Radi. Upravo odgledah Automarket unazad.

I ja sam imao isti slučaj danas, dolazila podrška, zamenili STB za novi i nije uspeo da me uloguje. Sasvim slučajno probam umesto pass. ukucam kod za logovanje (trebalo bi po difoltu da bude 1111 (1234), kod mene je prošlo na kod za kupovinu sadržaja) Znači nije pasword za logovanje na mojMTS neko 4-cifreni kod.
Svaka cast majstore , prosao pin za kupovinu kao pw.
Sledeca slika je bila Iris 2.0 posle toga onih 6 koraka.

Ja dobio taj novi za dinar. Onaj što je došao sa HP4024 ima BT, ovaj drugi jok. A oba sa prednje strane izgledaju isto. Samo nazad ovaj dinar/komad nema BT logo, a u ruci deluje malo deblji i za nijansu teži u odnosu na plavozubog parnjaka.
Dobio u poslovnici ili si slao email?

Da promovišeš Arenu Sport kao glavni prodajni argument i ukines PIP sliku u slici a veceras 2 utakmice u Ligi Šampiona u isto vreme .Svaka čast i puno čestitki svima u MTS u na grandioznom potezu !

Sve, sve ali jedna stvar mi nije jasna. Oni su, prvobitno, ukinuli povratak na prethodni kanal (back) da bi na to dugme stavili bukvalno identičnu opciju koja je na dugmetu odmah pored. Onda su se ljudi žalili što im ukunuli back i oni ga stave tamo gde je pip i tako ukinu drugu funkciju.
Zar ne bi bilo logično da su samo vratili povratak na prethodni kanal na dugme gde je već bilo? Ovako sada imate dva najisturenija dugmeta koji rade istu stvar.
Nije mi jasan mentalni sklop tih ljudi, stvarno

Pozzz ljudi, zaboravih da pitam u proslom postu....

Planiram da uzmem MTS, BOX 4 sa Iris tv-zlatni (optika)... posto imam tri tv-a, hoce li sva tri stb-a biti ista il jedan HP4024 a ostali iz nekih proslih serija...hvala

Такође, мада сам од промотера и тражио да на свим буде омогућено гледање "испочетка". Тада нисам знао да тога нема на свим каналима...

Zašto idete široko u off topic? Za EON postoji posebna tema.

Obrisan off-topic, ali ostaje vam link iznad ko zeli da pise o EON platformi.

Više puta je pominjano, ali nigde ne videh rešenje. Stvarno, kako upariti daljinski od hp4024 sa televizorom? Kad se ugasi sam box, onda može da se upari sa televizorom kako je i savetovano, ali onda više nije u stanju da upravlja boxom sve dok se ne otkači sa TV-a. Isto tako neko je špominjao da mu funkcioniše CEC sa 4024, kod mene neće ni u najavi. TV je JVC LT 43 VA3200

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno