Za povezivanje na net.Ako moze nekibadmin nek mrdzuje post 😊
Jos jedno pitanje, cemu sluzi enable wifi u secret meniju? Za povezivanje na net ili pustanje signala za povezivanje preko njega?
Da li moze dodatno pojasnjenje? Da li to vazi i u mom slucaju i kako namestiti da radi?Previše generalizovana tvrdnja koja zbog toga više i nije baš tačnaRadiće / može da se namesti na svakom ruteru i svakom upravljivom sviču tj na uređajima koji podrzavaju VLAN.
Ja već vidim članke poput "Iris platforma je pala u prvom danu nove sezone Premijer lige, razlog toga je napad MTS-ovih servera od strane <znate već koje> firme koja je ožalošćena gubitkom prava na prenos spomenute lige".Mogu da zamislim šta će tek biti kad dođe i PL
Pretpostavio sam, mnogo sam očekivao 😊. Nego, jos jedno pitanje, kad su bili da uvuku optiku kod sestre, rekli su da taj dodatni stb mora mrežnim kablom biti povezan za ruter, kako bi radio. S obzirom da bas nema uslova razvlaciti utp kabl do druge sobe, a da se ne vidi, moze li se on nekako povezati preko wifi? To ih nisam pitao. Prijatelj uzeo kod telenora, oni sve preko wifi povezuju, a koriste istu infrastrukturu od mts, doduše, imaju drugu opremu koju daju.Mora biti povezan na MTS ruter, ne može drugačije.
Gde pise da se dobija uz box 3?Bas sam zvao za taj extender, pise lepo da se dobija uz box 3 optiku. Kazu mi iz call centra, nakon 72h, kada se akrivira nalog, onda da zovem, pa da akriviram Iris go, koji do tada ne moze, jer sam i to pitao kada sam zvao za extender, i da onda kao ako ima potrebe za extenderom, da ga tražim?!? Ja kazem, ako piše da se dobija uz taj paket, onda treba da se da, neće skoditi da se ima,kakve su to fore, ako treba, trazite... U svakom slučaju, pre zvanja sbb ili mts call centra, treba popiti 2-3 rakije ili neki bens, kako ne bi čovek odlepio 😁. Još vrhunac kaze, kada budem zvao nakon 72h kada aktiviraju nalog, ugovor, sta vec, da moram da zovem sa fiksnog i da sestra tu bude, ja kazem, ok, sestra je tu, ali fiksni nismo ni priključili, ne treba nam?!? Kaze onda mora da se ode lično da bi se aktivirao Iris go?!? Smejurija, sad moram zbog poziva da navatam neki fiksni da bih zvao 🤣.
Moze extenderom preko wi-fi da se poveze box, kod mene je tako povezano. Trazi da ti serviseri povezu ako ti ne mozes, to im je u opisu posla.Pretpostavio sam, mnogo sam očekivao 😊. Nego, jos jedno pitanje, kad su bili da uvuku optiku kod sestre, rekli su da taj dodatni stb mora mrežnim kablom biti povezan za ruter, kako bi radio. S obzirom da bas nema uslova razvlaciti utp kabl do druge sobe, a da se ne vidi, moze li se on nekako povezati preko wifi? To ih nisam pitao. Prijatelj uzeo kod telenora, oni sve preko wifi povezuju, a koriste istu infrastrukturu od mts, doduše, imaju drugu opremu koju daju.
Ja probao kod pašenoga to, ekstenderom na wifi, pa kablom u stb i nije htelo da radi. Morali smo da stavimo PLA.Moze extenderom preko wi-fi da se poveze box, kod mene je tako povezano. Trazi da ti serviseri povezu ako ti ne mozes, to im je u opisu posla.
Upravo zvao call centar, pitao jel moze drugi stb da radi preko njihovog extendera, rekli mi pored naravno širenje signala wifi, namena mu je i povezivanje drugog stb. Ali praksa često zna da se razlikuje od mrtvog slova na papiru.Može stb da se poveže preko extender-a samo ako je Huawei modem (negde ima po temama koji model) za optiku. Na ostalima radi kao extender za WiFi signal.
Danas mi uveli optiku, extender imam od vdsl-a još. Dobio sam Nokia G-2425G-b modem i ne mogu da spojim sa STB. Probano po uputstvu.
Nisam stigao nešto da čačkam po modemu.
Meni znači extender pošto pokrije lepo drugi deo stana a mrežu sam već imao razvučenu.
Hvala brate za ovo, nisam ni znao da mi sleduje extender
Upravo zvao call centar, pitao jel moze drugi stb da radi preko njihovog extendera, rekli mi pored naravno širenje signala wifi, namena mu je i povezivanje drugog stb. Ali praksa često zna da se razlikuje od mrtvog slova na papiru.
Gde bolji kvalitet slike? Sinoc sam bio kod drugara, zvao je da reklamira i ocekuje ekipu danas ili sutra da izadju na teren, mada sumnjam da oni mogu tu sta da urade. Ima box4 paket, upravo se preselio iz kuce gde je bio na Eon-u, on sve misli da nesto nije uredu sa instalacijamaTreba reći da je vićina stvari tačna. Ali da kvalitet slike i protoka slike na Iris boksu je bolja nego na EON boksu. Daleko bolji kvalitet. Prava je šteta što ne ulože softver valjda će sad u februaru sa velikim najavljenim update da reše većinu zahteva nas korisnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari