Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na webos nije baš sjajna app. Dosta dugo menja kanale pa je malo iritantno.

Jel može neko od vas koji imate iris smart na samsung tv napisete iz koje godine je model TV-a da bi videli koja verzija tizena je potrebna, ja na svom tv imam sve aplikacije provajdera osim iris smart...

Izgleda da se javljaju samo oni kojima ne radi iris smart,samsung 5502 imam ,takodje nema iris smart

Na iris go ubaceni HRT 1-4 i HRT int. nisam kod kuce da vidim na boxu...

Napomenuti da su HD s tim sto vracanje unazad ima na HRT 1 i 2.Trebali su i RTL da ubace u HD.

Na iris go su SD i jedini kanali koji imaju uopste oznaku rezolucije... mozda ce nam zameniti i RTL u HD kad zamene ostale s obzirom da od skoro sve nove kanale ubacuju na iste pozicije i SD i HD... i kad smo vec kod zamene rezolucije na kanalima desava li se sta novo kod korisnika HD usluge gde je pocela zamena...

Jel može neko od vas koji imate iris smart na samsung tv napisete iz koje godine je model TV-a da bi videli koja verzija tizena je potrebna, ja na svom tv imam sve aplikacije provajdera osim iris smart...
Kod mene je mislim iz 2019., RU serija. Iris smart radi podjednako loše kao i na android televizorima. Sporo menja kanale a fluidnost slike loša. Iris box je 10 koraka ispred

Dobro veče, uspeo sam da namestim atv launcher, youtube, button mapper, na zvezdicu ulazim u taj deo gde je youtube, samo još ne znam kako da gledam bez vađenja lan kabla? Mora li stalno da se čupa? Čitam da neko kaže da se ethernet stavi na off, a opet neko kaže da mu blokira uređaj posle tog isključivanja...

Do problema dodje ako se box iskljuci dok je lan onemogucen.
Mozes da iskljucis lan u setovanjima i da gledas yt i ostale aplikacije sa potencijalnim rizikom ako se box iz nekog razloga ugasi/restartuje ili bilo sta a ako neces taj rizik vadi kabl i neces brinuti.

Ok, hvala lepo,razumem. I samo još jedno pitanje, da li može u podešavanjima rutera da se čekira internet da ide i na taj port gde je i iptv? Da li bi onda mogle aplikacije da se pokrenu preko ethernet?

Ne može kroz jedan kabl / 1 ethernet port da služi istovremeno i za MTS IPTV i za internet za ostale aplikacije, različiti su VLAN-ovi za TV uslugu i internet uslugu a STB očigledno da ne kapira VLAN-ove.

Iris se raspada po svim šavovima ovih prazničnih dana, svakočas iskače "Greška u reprodukciji" i secka stream.
Мени се не дешава уопште за уживо ТВ, али сецне понекад кад гледам уназад, поготово кад често померам лево десно(HPH07).
Али генерално ми се не свиђа слика коју даје, реално је боље изгледало на СББу иако не могу да их смислим(препородио сам се са интернетом).
Срећа па ионако слабо гледам ТВ.

Мени се не дешава уопште за уживо ТВ, али сецне понекад кад гледам уназад, поготово кад често померам лево десно(HPH07).
Али генерално ми се не свиђа слика коју даје, реално је боље изгледало на СББу иако не могу да их смислим(препородио сам се са интернетом).
Срећа па ионако слабо гледам ТВ.
Da, i kod mene, uvek kad bilo sta vratim unazad malo, malo pa secne. To se desava iskljucivo na emisijama koje se gledaju unazad, za live nema seckanja. Na sva tri stb-a isto, sva tri hph07. Inace zadnjim apdejtom stb-ova su mnoge stvari unazadili.

Meni sve radi super. Smederevo. Mada generalno TV ne gledam puno jer je ponuda programa ocajna. Retko kad se desi ona medijska greska ili da me tera da resetujem uredjaj. Koristim tri ona mala kockasta stb uredjaja al nemaju android.

Ovo mi se prvi put desava.Imam Panasonic tv.I gledao nesto na YT i da se vratim na Iris,crna slika.Resetovao sam STB i ruter i ugasio tv iz uticnice.Prijavim MTSu preko sajta i zvali su me u roku od 15 min.Inace,u pitanju je Q11.I prebacim ga ja na LG tv u mojoj sobi i tamo radi.Probam da zamenim HDMI kabal i dalje nista.Sto znaci da je problem u tv -u sto mi je neverovatno.I sta sad?Treba da kupujem novi tv?Budi Bog s nama.Rekao mi lik na kraju da iskljucim tv iz uticnice na pola sata pa da vidim.Videcu sutra sta se desava...

^ Desilo se i kod mene jednom na Philips TV-u. Zvuk isao normalno a slika crna. Pomoglo je vadjenje iz struje.

Nasao sam sta je problem.Riknulo mi na tvu HDMI povezivanje a skontao sam tako sto sam pokusao da povezem Mi Stick i isto nije moglo da se poveze dok na LGju radi kako treba.Koliko li moze da kosta popravka toga ili cu morati da kupujem nov tv?

Riknuli su ti svi HDMI portovi?

Hoce to, kod mene sestri grom sprzio sve. Moze se popraviti pitanje je isplati li se, ako je tv star..

Nasao sam sta je problem.Riknulo mi na tvu HDMI povezivanje a skontao sam tako sto sam pokusao da povezem Mi Stick i isto nije moglo da se poveze dok na LGju radi kako treba.Koliko li moze da kosta popravka toga ili cu morati da kupujem nov tv?
Mora da se menja ploča, pitanje je da li se isplati, zavisi od raspolozivosti takvih ploča. Ja sam Samsung star 6 godina bacio zbog toga.

Postavio sam ovo pitanje i na box topiku. Tek sam sada skontao da postoji i ovaj topik. Ne znam gde je ovo pitanje primerenije - jel zna neko nesto o STB HP4024? Na netu nisam nasao nista. Def. brze radi od q11.

Za sada vidim da je volum podesen u svega 15 koraka. Vrlo nezgodno ako je potrebno da se slusa tiho. Skoci sa pretiho na preglasno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno