Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosao na molbu clana da napravim reda, imadoh sta da vidim...
Nije mi jasno zasto je toliko desetina strana proslo bez prijava, ovde je opsti haos... bio.
@otkaz , vidim li samo p od politike u bilo kom tvom postu u bilo kojoj temi, nema te vise...
Na IT forumu ste nasli da politicko/interesno pametujete i botujete, vala necete.

PS: takodje etiketiranje/ kleveta Bench foruma/redakcije/modelracije politickim partijama/frakcijama/sektama rezultuje momentalnim banom.
Bench redakcija i administracija nema veze niti zeli da ima sa ikakvim politickim pitanjem.
Ako nemate toliko obzira ni osnovnog postovanja prema IT forumu da ne uplicete politiku jer ste politicki aktivista/frustrirani gradjanin, onda ne treba da budete ovde.
 
Poslednja izmena:
Box Max 3 HD paket
Na Iris Smart i Iris Go imam izlistan ukupno 221 kanal, uključujući neke kanale koji su zaključani i potrebno ih je dodatno platiti. Ni jedan kanal nije HD. Aplikacijama pristupam van MTS mreže.
Molio bi da mi neko iskusan i upućen pojasni da li je ovo ispravno ili treba da intervenišem.
Да има мање јавашлука/политике и више нормалних у Мтс-у, били би лидери на свим пољима, а поготово у иновацијама.
Kontaktirao sam MTS, u nameri da mi potvrde da Iris Go i Smart nemaju HD kanale. Međutim, oni tvrde suprotno. Pisanim putem. Navode da je u ponudi 39 HD kanala. Međutim, uporno zastupaju tezu o adaptabilnom signalu i da kvalitet slike HD kanala može biti problem, jer možda pristupam uslugama preko loše internet veze, što naravno ne stoji.
 
Slabo gledam tv i jedino sto sam gledao je taj Cinestar ponekad.
Pre neko vece prebacim kad tamo neki bzv kanali, trazio malo i vidim nema...Rekoh sebi opet je nesto zabagovalo bice....a onda procitam ovde da su ih ukinuli.

Kome se zaliti, kako treba da izgleda zahtev za raskid UO? Ostalo mi jos 11m.
Zbog silnog suma u temi tek sad videh tvoj post. Ratel, pa ako bude pozitivno, odmah hvataj mts za gusu. Ja sam vec pisao ratelu, cekam odgovor. Bez obzira na odgovor, za nekoliko dana mts-u pisem zalbu i zahtev raskid/promenu ugovora ili nadoknadu u vrednosti onoga sto su uskratili. Do kraja UO imam isto koliko i ti.
 
Da li još nekome izuzetno sporo učitava kanale na LG i Samsung Iris Smart App? Na EON uređaju radi mnogo brže.
 
Da li još nekome izuzetno sporo učitava kanale na LG i Samsung Iris Smart App? Na EON uređaju radi mnogo brže.
Ja koristim Supernova Tizen aplikaciju i spora je do zla boga( moze biti i do mog tv-a koji je star 5 godina) ali je slika odlicna. Imam i Iris smart tv na Eon boxu i sama aplikacija radi odlicno ali je kvalitet slike dosta slabiji.
 
Počeo povremeno da zeza i ovaj novi stb u smislu da mora da se resetuje, doduše tehničari mi rekoše da nije ni on savršen i da će morati povremeno da se izvrši reset na dugmence iza ali daleko je bolji od onog starog belog koji svako malo moram da restartujem jer je on na VI sa Iris platformom.

Dakle, što se tiče novog stb osim toga što ponekad traži pin da se ukuca pri pokretanju usluge (pisano je ovde o tome, možda zavisi a možda i ne da li se risiver gasi ili ne, u mom slučaju je isto gasio ga uveče ili ne). ono što je zadnjih dana povremeno prisutno je da iz čista mira se pojavi prozor gde na engleskom piše da nema wifi konekciju, traži ulazak u podešavanja i kada to uradim traži da uključim pristup netu, bla, bla, bla, neće da vrati na tv nego moram pozadi dugme da pritisnem i resetujem i onda sve ok, otprilike jednom u 7 dana. Nisam još uvek i ne znam da li ću ići na te tzv. android opcije što kao ima ovaj stb, samo i isključivo ga koristim za gledanje tv. Ne znam o čemu se radi, nije sad to neki bauk ali ako se bude češće pojavljivalo moram videti kako i šta. Možda čisto sledeći put da ga ''nakačim'' na wifi kada se to pojavi pa možda neće više iskakati taj prozor.
 
Da li moze neko da izbaci APK DOWLOAD za Samsung televizore u vezi smart tv aplikacije?
 
Nema HD Kanala preko smart aplikacije ? Inace lepo radi do sad i slika je odlična na SD kanalima
 
Ima ali kao da nema, pošto app stalno spušta bitrate i rezoluciju stream-a. Ako uopšte i radi usluga.
 
Ne radi NBA na Areni premium 1, kaže playback failed.
isto na iris SMART

mts.png


? Staviš kvalitet na "Visok". Ne da spušta više. :D

To sa kvalitetom najbolje objasnjeno na Disney+

Disney.png
 
Na boxu radi sve normalno.
 
Na sta tacno mislis?
 
Ima dva nacina: ili da zbrisem kompletnu temu pa idemo novi start ili ostaviti kako je, jer niko nece da gubi vreme filtrirajuci kompletnu temu, tj jako puno vremena + ce stradati dobri postovi.
Jasno ti je sada zasto je ostavljeno.
 
Da li mozda neko moze da mi pomogne,na jednom lg tv-u imam lepo da download iris smart a na drugom lg tv-u ga nema ni u ponudi da ga downloadujem.
 
Mora biti web os veći od 3.5
 
Svi vi koji bi ste da raskinete ugovore zbog "C" kanala vodite racuna da AKO je moguće to morate uraditi u okviru 30 dana od promene il objave koja se desila.
Necete moci to uraditi bez posledica po sebe AKO cekate +30 dana na RATEL da odgovori vec morate pre podneti zahtev za raskid na stetu provajdera...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno