Ako me dobro sećanje služi u Opštim uslovima stoji da ukoliko dođe do promene u ponudi koja je na štetu korisnika ugovor se može raskinuti bez plaćanja bilo kakvih penala. Mada su oni, prema zakonu, trebali da 30 dana ranije na pogodan način obaveste korisnike o promeni u ponudi i da se ostavi rok od 30 dana da nezadovoljni korisnici raskinu ugovor. Kod nas je Zakon, izgleda, teorija, a praksa je, kako stoje stvari, drugačija jer na sajtu nisu objavili 30 dana ranije informaciju o promeni kanala. Tako da ko zna kakva je situacija u praksi sa raskidom ugovora po ovom osnovu.Je l za promenu tv ponude beše ne odobravaju raskid UO?
A da bih imao HD kanale mora njihov uređaj, jel se spaja kablom ili wifi?Može, Iris Smart. Upravo ja to koristim, otuda i primedba što nemam HD kanale.
Čekaj sport te nervira jer sportisti dobro zarađuju pa tražiš utehu u trećerazrednim filmskim kanalimaI taman,kada potrazis neku utehu u seriji ili filmu,oni i to iseku.
Nervira me ,kada neko u Srbiji,treba da me zabavi,tako ste ce klub u kome igra,otici u tesku bulu ,da bi me on zabavio, a pri tome ,da on zaradi nenormalnu količinu novca.Neka zabavi on nekog drugoga,a ne da mi drzava uzima deo moje crkavice,da pokriva gubitke njegovog kluba.Mislim da takva vrsta zabave ,nikome postenom nije potrebna.Čekaj sport te nervira jer sportisti dobro zarađuju pa tražiš utehu u trećerazrednim filmskim kanalima
Ljudi još malo 2022 god. ko uopšte gleda te pink, filmklub, cinemania, cinestar, superstar, prva i slične đubre kanale?
Bukvalno ih ima više nego sportskih i služe samo za nabijanje broja kanala!
Meni je samo bitno da li telekom uopšte može od pretplata da otplati dati sportski sadržaj u nivou 100 miliona € godišnje. Samo tu jednu premier ligu. Ako ne može, onda je to loša poslovna odluka.
Ko sto sam pre rekao 21 vek , 4K i 8K i umesto da pruze ljudima neki kvalitetan filmski 4K blockbuster kanal
Ja nemam bas nista protiv ni za ko ce da raste a ko da propada ono sto mene zanima kao gradjanina da je taj Telekom ogroman gubitas kao i druga javna/komunalna preduzeca a ko to placa? Pa mi, svi, preko poreza, skuplje cene goriva, cigareta ko zna cega sve ne ...Tebi je bitno? Zasto? Ti si neki veliki akcionar pa te to bas interesuje? Ako nisi, kao sto rekoh, onda nikoga nije briga sta ti mislis.
Eto, ja sam na primer akcionar, ne onaj sa besplatnim akcijama, malkice veci...i ja podrzavam ove poslovne odluke i nadam se da ce Telekom i dalje rasti i da ce postati zaista vodeci ne samo u Srbiji vec i sire. Da li ce se to desiti ili ne, vreme ce pokazati a do tada sigurno necu da skacem od srece ili da placem po forumima.
Manite se politike na IT forumu i priče da su jedni dobri, a drugi loši.
Za to odavno postoji HBO, Netflix, CineMAX, Amazon Prime, Disney+, torrent, kodi i milion drugih izvora.
Oni sigurno imaju neki plan, kolikoMeni je samo bitno da li telekom uopšte može od pretplata da otplati dati sportski sadržaj u nivou 100 miliona € godišnje. Samo tu jednu premier ligu. Ako ne može, onda je to loša poslovna odluka.
Hmm..bas zanimljivo. Ogroman gubitas...Hajde postavi godisnji izvestaj, mozes i od prosle godine, pretprosle... Dakle zvanican izvestaj a ne neka palamudjenja raznoraznih, pa da vidimo koliki je to "ogroman" gubitak i koliko novca uzimaju tebi i svim ostalima kroz poreze i cene goriva...Ja nemam bas nista protiv ni za ko ce da raste a ko da propada ono sto mene zanima kao gradjanina da je taj Telekom ogroman gubitas kao i druga javna/komunalna preduzeca a ko to placa? Pa mi, svi, preko poreza, skuplje cene goriva, cigareta ko zna cega sve ne ...
Opet mozes da kazes bas me briga ne pusim, ne vozim ok je i to ali kad skoci gorivo napr ono skoci i za poljoprivredinike pa je cena i njihovih proizvoda veca a tesko da ne jedes hleb a da ne idem dalje, mnogo je velik taj "tocak" kad se zavrti ... nek telekom raste ali ne preko nasih dzepova.
A, gresis. Ima izvestaja. Oni su javni i svako moze da pogleda sta pise tamo. Samo jedna pretraga u guglu, i hop...Pa nema izvestaja, nikada ih nece ni biti, sta mislis sto?
Da posluju pozitivno bili bi na svakoj naslovnici svaki dan.
Slabo gledam tv i jedino sto sam gledao je taj Cinestar ponekad.Zbog ukidanja cinestar kanala tesko da prolazi raskid UO bez placanja penala bez intervencije Ratel-a. Pod uslovom da Ratel zauzme stav da je ukidanje kanala bitna promena ugovora - za mene jeste.
Stvarno? Ne smeta ti sto u it forumu, iris temi, neko pise da je Telekom u ogromnim gubicima i da se pare uzimaju od svih zivih...a smeta ti izvestaj o tom istom Telekomu?! Je l' to ti potenciras da je neosnovana pljuvacina po Telekomu pozeljna, kad se vec pitas gde je admin, a istinita informacija nije pozeljna? Smeta vam sto je postavljeno pa vise ne mozete da baronisete po forumu kako Telekom propada i kako se spasava vasim parama? Istina boli i smeta, je l' da? Smej se ti kol'ko hoces, ali prosla su vremena kada je sbb uz maksimalnu zastitu i podrsku ljudi iz vlasti radio sta i kako je hteo.@otkaz: ti si prijatelju neki financ stručnjak ili šta??? Šta ili ko tebe nagovara da u delu..pazi sad:...it forums...internet providers...iris tv forum....postavljaš izveštaj koji svi možemo da vidimo kad god...ama živo me zanima šta i ko će postaviti izveštaj za ovu godinu...da se slatko ismejemo kao i za ovo što je bilo....isto me zanima gde su admini jer je ovo otišlo u off odavno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari