Od večeras opet samo pojedini kanali rade, samo ovog puta na svakom stbu za razliku od prošlog kada je makar jedan stb radio.Sada ne radi nijedan kanal na oba STBa koje imam.Verovatno nešto rade,ali trenutno ništa ne radi od kanala.
Zvao sam da prijavim i prva informacija na automatu je da rade na unapređenju mreže od 1 do 6 ujutru
Meni se ponekad, ne uvek takodje desava da ide automatski na program uzivo, q11 je, podjednako na sva tri, nema pravila kada ii zasto.Taj beli kad se vraća unazad ponekad neće da nastavi da pušta program što je prošao nego automatski nakon završenog EPG automatski ide na program uživo. Niti ne pita da li želim da nastavim program koji je već prošao.
Može li ovo da se koristi kod čuvene greške 157022010? Recimo sa računara se pošalje komanda?Ja sam pokusavao ovih dana da pronadjem neku shell komandu kojom se moze paliti/gasiti ethernet interfejs, da bi to moglo da se automatizuje, ali jos uvek nisam uspeo. Sve metode koje sam probao zahtevaju ili root access ili reboot.
Ali, uspeo sam da napravim komandu koja na 1 sec otvori Ethernet settings, promeni stanje konekcije i zatvori taj prozor:
Kod:#Iskljuci Ethernet ako je ukljucen (1080p rezolucija): ip a | grep -Eq ': eth0:.*state UP' && { am start -n com.android.settings/.Settings\$EthernetSettingsActivity; sleep 0.5s; input tap 1814 148 ; input keyevent "KEYCODE_BACK"; } #Ukljuci Ethernet ako je iskljucen (1080p rezolucija): ip a | grep -Eq ': eth0:.*state UP' || { am start -n com.android.settings/.Settings\$EthernetSettingsActivity; sleep 0.5s; input tap 1814 148 ; input keyevent "KEYCODE_BACK"; }
(ovo je sa koordinatama Ethernet on/off dugmeta x=1814 i y=148 kada se koristi 1080p rezolucija; za neku drugu rezoluciju treba upisati odgovarajuce koordinate)
Jos nisam probao da ubacim u Tasker, ali trebalo bi da radi - samo se namesti da se prva komanda okine pre startovanja Netflix itd., a druga komanda pre startovanja IPTV app.
Konacno su se setili. Sada sam probao i RTL radi a ostali moraju da se plate, sto je jako jadno i bedno.Ubacen RTL,RTL 2 i RTL Kockica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari