Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako ti se risiver apdejtovao jesi morao da ga restartujes pa da povuce nov apdejt ili? Aj proveri za cas tacno nam napisi koja ti je sada verzija
ides u Meni pa Moj nalog i onda gore pri vrhu ce ti pisati koja je :D
Javljajte danas ako saznate pozicije nova 3 kanala arene sport, trebalo bi danas da startuju a ovi iz mtsa jos uvek ne znaju pozicije kanala... show.. :D

Sutra, ne danas

A kako ti se risiver apdejtovao jesi morao da ga restartujes pa da povuce nov apdejt ili? Aj proveri za cas tacno nam napisi koja ti je sada verzija
Javljajte danas ako saznate pozicije nova 3 kanala arene sport, trebalo bi danas da startuju a ovi iz mtsa jos uvek ne znaju pozicije kanala... show.. :D
Verzija 1.30.0 posle update-a, sto se tice samog settingsa u Androidu sve je isto, nema nista razlicito sto se tice Irisa nemam pojma to sam upalio jednom :)

Pogledah na sajtu i ne nadjoh vest. A gde idu Fox kanali?

Evo okacise sad i na njihovom sajtu zvanicnu vest od ponedeljka krecu sa programom.
Pozicije ce na mts-u biti 705,706,707 za hd kanale.
A ko zbog divne prastare bakarne mreže nema tehničkih mogućnosti za HD paket, na kojim oni pozicijama gledaju dodatne Arena kanale?
Ili za njih dodatni kanali ne postoje?

Imas na sajtu Arene , bice na mts-u i SD verzije ovih novih kanala na pozicijama 305,306,307.

1.30.0 Ukljucio risiver i pokazalo mi da ima apdejt.

Nije problem sto su im kanali u SD ali nek ostave tipa od 600 do 800 pozicije za HD kanale i taman ce biti za sve.A i kad ubace AS 6,7 i 8 gde ce pomeriti Fox i Superstar?

Kakav je kvalitet hd kanala na mts-u. Uskoro pada kupovina novog televizora pa mi je bitan kvalitet slike

odličan

Radi li vama ATV na broju 657. Kod mene prikazuje poruku "Kanal nije dostupan na tvom području".

Kod mene radi ali samo kad ide njihov sadržaj. Vesti, informativne emisije... Kad idu serije, dokumentarci, filmovi prikazuje ovu poruku. Sada u 19.00 i meni radi jer ide njihova emisija.

Imam pitanje jedno
Kanal 706 Fox H mi zakljucan kao roditeljska kontrola - kako da to skinem
tnx

Meni na 566 kanalu Mix televizija već 6 meseci stoji crna slika. Niko da se seti ili da ukloni taj kanal ili da program vrati u funkciju. Ta televizija je kraljevačka
Isto tako ne kapiram zato se RTL2 plaća? Na sajtu mts piše da je u osnovnom paketu.

Nema jos arena 6,7,8.

Odbojka je na AS1

@renne Ovo su najavili danas na IG i Twitter.

Prilozi

• Screenshot_20210906-124359_Instagram.jpg
    Screenshot_20210906-124359_Instagram.jpg
    124.2 KB · Pregleda: 43
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno