GoranIT
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2021
- Poena
- 85
Na kom su tačno broju?Ubacen RTL,RTL 2 i RTL Kockica.
Na kom su tačno broju?Ubacen RTL,RTL 2 i RTL Kockica.
Verzija 1.30.0 posle update-a, sto se tice samog settingsa u Androidu sve je isto, nema nista razlicito sto se tice Irisa nemam pojma to sam upalio jednomA kako ti se risiver apdejtovao jesi morao da ga restartujes pa da povuce nov apdejt ili? Aj proveri za cas tacno nam napisi koja ti je sada verzija
ides u Meni pa Moj nalog i onda gore pri vrhu ce ti pisati koja je
Javljajte danas ako saznate pozicije nova 3 kanala arene sport, trebalo bi danas da startuju a ovi iz mtsa jos uvek ne znaju pozicije kanala... show..![]()
Evo okacise sad i na njihovom sajtu zvanicnu vest od ponedeljka krecu sa programom.Sutra, ne danas
A ko zbog divne prastare bakarne mreže nema tehničkih mogućnosti za HD paket, na kojim oni pozicijama gledaju dodatne Arena kanale?Evo okacise sad i na njihovom sajtu zvanicnu vest od ponedeljka krecu sa programom.
Pozicije ce na mts-u biti 705,706,707 za hd kanale.
1.30.0 Ukljucio risiver i pokazalo mi da ima apdejt.A kako ti se risiver apdejtovao jesi morao da ga restartujes pa da povuce nov apdejt ili? Aj proveri za cas tacno nam napisi koja ti je sada verzija
ides u Meni pa Moj nalog i onda gore pri vrhu ce ti pisati koja je
Javljajte danas ako saznate pozicije nova 3 kanala arene sport, trebalo bi danas da startuju a ovi iz mtsa jos uvek ne znaju pozicije kanala... show..![]()
Sramota za telekom da jos uvek ubacuje i emituje kanale u SD rezoluciji.RTL kanali se emituju iskljucivo u HD rezoluciji ali to nije moguce kod telekoma.Ubacen RTL,RTL 2 i RTL Kockica.
Pa kada u pola države i dalje se gleda IPTV preko telefonske parice.Sramota za telekom da jos uvek ubacuje i emituje kanale u SD rezoluciji.RTL kanali se emituju iskljucivo u HD rezoluciji ali to nije moguce kod telekoma.
Idi u podešavanja sistema pa pod korisnikom stavi R18+Imam pitanje jedno
Kanal 706 Fox H mi zakljucan kao roditeljska kontrola - kako da to skinem
tnx
A prenos Odbojke kreće za 50 minuta na AS6.Nema jos arena 6,7,8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari