nisam rekao da ne blokira, pričao sam samo o kvalitetu slike, i ništa više@otkaz Prošla detaljna diskusija na temu kvaliteta Iris u poređenju sa starom platfomom pa onda i u poređenju sa Eon je navodila na zaključak da za Iris nije faktor samo "VDSL vs optika" (što su mnogo potezali kao uzrok različitog iskustva i totalno suprotnih zaključaka) nego i ako imaš optiku bitno je da živiš blizu @renne i zaboravih kojeg još MTS korisnika koji ima svoj lični mikrouniverzum gde je sve savršeno i radi 100% vremena bez prekida (= dok se drugima Iris box zaglupljuje 15 puta dnevno njima se to desilo 2 puta za pola godine, taj fazon).
ne salim se, uvek je moguc subjektivni osecaj... mada troje nas je bilo u prostoriji i svi smo imali isti zakljucak.Mozda se salis, mozda ne, ja sam na optici kod telekoma i dok sam imao uporedo sbb i telekom, slika na iris-u nije bila nista losija. Naprotiv.
Pogledaj šta ti piše u ugovoru: Plus TV HD ili Plus TV SD.@Stock hvala na odgovoru, ali sada kad sam pokušao da nađem neki HD kanal, svaki od njih fali. Da li je potrebna neka aktivacija za HD kanale? Po ovom paketu, trebalo bi da imamo 110 HD kanala, a mi nemamo ni jedan.
Od kanala 700 pa do 800, nema ni jedan kanal.
Danas sam 40 minuta sa onim serviserom pokušavao da popravim internet.Interesantno da sam pre desetak godina imao ADSL od 10mbps i gledao HD kanale, a da danas maltretiraju ljude sa ovim SD kanalima i da treba da ih moliš da puste HD paket, koji ionako sleduje.
Dobro si rekao, u ugovoru piše MTS TV: PLUS SD.Pogledaj šta ti piše u ugovoru: Plus TV HD ili Plus TV SD.
Ako piše sa SD onda moraš da se žališ, da provere da li ima tehničkih mogućnosti itd... Ako piše HD onda se žali da ti nisu pustili HD paket koji je prema ugovoru.
Inače automatski uključe SD paket ako nisi na optici bez obzira da li ima ili nema mogućnosti. Zezao sam sa njima bar mesec i po dana oko toga i na kraju potpisao aneks gde su dodali HD paket pošto imam mogućnosti.
svrati, pa da uporedimo na istom tvu iris i eononda je u tome fora verovatno i kad sam ja uporedjivao, nemam pojma koja je Prva bila ali po ovome gore deluje mi da sam uporedjivao sa SD kanalom... ostaje mi da proverim sledeci put, a mozda drugar isto nema HD paket a ni ne zna
Pa moras da platis, nije ukljuceno u start paket ta opcija, imao si prva dva meseca gratis kada si uzeo net sve kanale i sve ti je bilo odkljucano da vidis kako izgleda i da se upoznas a posle ako hoces nesto dodatno moras da platis.Ja imam box 3 tv start i u paketu nemam vracanje unazad. Malo pre sam probao da vratim unazad i pojavila mi se opcija da je aktiviram i kosta 100 din...
Isti problem, jedan stb koji je direktno u ruteru radi bez probelma, druga dva koja su na switchu prave problem, pozvao druga koji je kuća do mene apsolutno isti problem sa istim kanalima. Da li ste dobili bilo kakav odgovor od operatera?Da li je neko bio u situaciji da mu iris u jednoj sobi koci (neki kanali mogu da se gledaju a neki koce i kao da nemaju signal) a u drugoj sobi sve normalno radi? To mi se pojavilo veceras. Ne znam da li je problem do njih ili do ove kutije?🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari