Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 339427
Jutros iskocio info kao neki apdejt, ali nisam uspeo da zapamtim sta tacno. Nesto u fazonu "device care..."

Prilozi

• 20220329_154439.jpg
    20220329_154439.jpg
    88.5 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Meni nista nije izbacivalo, ali ista mi je verzija kao i tebi

Juče su uvukli box 3, nisam znao šta će doneti od opreme. Pošto su rekli da će da radi, tražiću odgovarajući modem, ili ide raskid ugovora jer nisu ispoštovali dogovoreno.
Mislim da od toga nema ništa, ali da ti ne kvarim volju. Ugovor da raskineš verovatno možeš, ali da ti daju Q2 nema šanse. Ali eto javi.

Pozdrav, Je l' imao jos neko problem sa slikom kada se koristi stb na monitor, hdmi kabl je iz njihove kutije?

Prilozi

• IMG_20220329_190303.jpg
    IMG_20220329_190303.jpg
    139.8 KB · Pregleda: 146
Pozdrav, Je l' imao jos neko problem sa slikom kada se koristi stb na monitor, hdmi kabl je iz njihove kutije?
Треба да уђеш у мени стб уређаја, тамо имаш разна подешавања, то је оно што они подесе кад донесу, прво пробај за слику на аутоматску детекцију, ако то не иде гледај зум опције и тако даље.

Da li se mozda secas koja verzija je bila pre ili ako se secas svih predjasnjih verzija?
Version: 2.X.X
Ne znam stvarno, jer imam ovaj novi stb 15 dana kada sam produzio ugovor.
Uglavnom iskocilo u gornjem desnom uglu kao info da je bio neki apdejt.

Ne znam stvarno, jer imam ovaj novi stb 15 dana kada sam produzio ugovor.
Uglavnom iskocilo u gornjem desnom uglu kao info da je bio neki apdejt.
Ako mogu jos da te zamolim da proveris ima li negde rupica na zadnjoj strani gde pise reset ili slicno.
Ako nema, mozes li probati da ubacis cackalicu u AV konektor da vidis ima li dugme unutra koje je za reset.

Ako mogu jos da te zamolim da proveris ima li negde rupica na zadnjoj strani gde pise reset ili slicno.
Ako nema, mozes li probati da ubacis cackalicu u AV konektor da vidis ima li dugme unutra koje je za reset.
Nema. A u konektor AV je rupa bez dna. :)

Prilozi

• 20220329_213615.jpg
    20220329_213615.jpg
    484.2 KB · Pregleda: 107
  • 20220329_213633.jpg
    20220329_213633.jpg
    479.6 KB · Pregleda: 123
Треба да уђеш у мени стб уређаја, тамо имаш разна подешавања, то је оно што они подесе кад донесу, прво пробај за слику на аутоматску детекцију, ако то не иде гледај зум опције и тако даље.
Nista od toga ne radi, zum opcije bukvalno rade u rezoluciji kao na slici gore i samo je smanjuju, pomislio sam da je kabl problem, ali povezivanjem sa racunarom pomocu tog kabla sam dobio celu sliku.

HP4024 i HPH07 sasvim sigurno nemaju taster za reset na ploči. Verovatno postoji način da se uđe u recovery prespajanjem određenih pinova.
HP4024 je isto što i Mecool KM2 ili Strong LEAP-S1.

Hmm. Jesi li probao u IR rupicu?
Mislim da box ima s905x2 procesor sa androidom 9 kao EON box.
Ali EON ima reset rupicu sto omogucava zanimljive stvari.
Jedino da se proba nekako uci u recovery bez rupice.
Nema, isto kao i u AV.

Da li je neko uspeo da poveze daljinac preko bluetoot-a na stb hp4024, na daljincu je pozadi utisnut znak za bluetooth

Ćao! Za kada je najavljen taj update za korišćenje Androida na HP4024? Da li neko zna da li se sada mogu instalirati dodatne aplikacije?

Da li kod vas EPG na Irisu pokazuje vreme po zimskom računanju vremena?

Resetuj STB, na dugme pozadi, nije ti povukao.
Na nekima je po kući je sam povukao, jedan sam morao ručno.

Da li je neko uspeo da poveze daljinac preko bluetoot-a na stb hp4024, na daljincu je pozadi utisnut znak za bluetooth
Ja ih zvao i davio, slali mi sve neka pogresna uputstva, dok nisu skontali sta želim. Na kraju mi cura iz call centra rekla da se raspitala i da njihova Podrska, ako to zaista želim, trazi da ponovo pozovem call centar i kreiram novi zahtev za uparivanje daljinca i boxa preko Bluetootha. Imam to na emailu. Evo već mesec dana ne nadjoh vremena da ih pozovem jer kad god pozovem čekam po pola sata da se bilo ko javi i onda mi se ne da.

A inače sam se ulogovao u podešavanja Box-a preko one šifre i pokušao da ih uparim, ali ne ide. Ili daljinac nije bluetooth (iako je ugravirano da jeste), ili ima neka zabrana na samom Box-u, ili je na daljincu potrebno pritisnuti odredjene tastere ciju kombinaciju nisam provalio (kao na Notus/EON daljincu).

Iskreno verujem da su to onemogućili da ne bi sada svi korisnici tražili Bluetooth daljince posto ti sa Bluetooth znakom stižu samo iz te zadnje Box-eve. Inače, ovi koji rade na IR stvarno često nerviraju jer moraš da tačno pogodis ugao :-(

Da li neko im problem kad prebaci kanal, pokaze onaj info dole, i nestane, i posle 1sec, zablokira kanal, kao da ocita ponovo, i opet izbaci info, dalje radi kanal bez problema? U pitanju je hp4024.

Ja ih zvao i davio, slali mi sve neka pogresna uputstva, dok nisu skontali sta želim. Na kraju mi cura iz call centra rekla da se raspitala i da njihova Podrska, ako to zaista želim, trazi da ponovo pozovem call centar i kreiram novi zahtev za uparivanje daljinca i boxa preko Bluetootha. Imam to na emailu. Evo već mesec dana ne nadjoh vremena da ih pozovem jer kad god pozovem čekam po pola sata da se bilo ko javi i onda mi se ne da.

A inače sam se ulogovao u podešavanja Box-a preko one šifre i pokušao da ih uparim, ali ne ide. Ili daljinac nije bluetooth (iako je ugravirano da jeste), ili ima neka zabrana na samom Box-u, ili je na daljincu potrebno pritisnuti odredjene tastere ciju kombinaciju nisam provalio (kao na Notus/EON daljincu).

Iskreno verujem da su to onemogućili da ne bi sada svi korisnici tražili Bluetooth daljince posto ti sa Bluetooth znakom stižu samo iz te zadnje Box-eve. Inače, ovi koji rade na IR stvarno često nerviraju jer moraš da tačno pogodis ugao :-(
Pošto ga box ne vidi, izgleda da je samo oznaka na daljincu.

Da li neko im problem kad prebaci kanal, pokaze onaj info dole, i nestane, i posle 1sec, zablokira kanal, kao da ocita ponovo, i opet izbaci info, dalje radi kanal bez problema? U pitanju je hp4024.
Imam ja taj problem na sva tri hph07, nadam se nekom apdejtu gde ce to da srede, nekada u nekoj buducnosti.... Kod druga na q11 tih problema nema, bar ih ja nisam uocio.

Q11 je bio zakon. Trenutna promena kanala i lagano premotavanje.
Na hp4024 2-3 sekunde dok promeni kanal, a vracanje je posebna gimnastika. Krene da premotava i ne moze da se zaustavi, osim sa stop, ali onda ide na "uzivo". Onda preskocim po 5 minuta nazad, napred, pa stop i onda hoce da premotava.
Tako je i kod mojih.
Najgori moguci stb

Na hp4024 2-3 sekunde dok promeni kanal, a vracanje je posebna gimnastika. Krene da premotava i ne moze da se zaustavi, osim sa stop, ali onda ide na "uzivo". Onda preskocim po 5 minuta nazad, napred, pa stop i onda hoce da premotava.
Tako je i kod mojih.
Najgori moguci stb
Jesi im se zalio? Kada mi sam se zalio, rekose mi da se do sada niko na tako nesto nije zalio sem mene, da nije softverski problem, vec nesto interno, na mojoj liniji, da ce resiti ?! Optiku imam, tu greske nema na liniji... Ispade po njima da sam jedini.

Jesi im se zalio? Kada mi sam se zalio, rekose mi da se do sada niko na tako nesto nije zalio sem mene, da nije softverski problem, vec nesto interno, na mojoj liniji, da ce resiti ?! Optiku imam, tu greske nema na liniji... Ispade po njima da sam jedini.
Ma nisam. Mrzi me pravo da ti kažem. Televiziju retko gledam. Bitno da mi internet radi stvarno odlicno. Brzina, stabilnost, ping

Tako je i kod mojih.
Najgori moguci stb
Meni bas obrnuto Q11 je gnjavio a HP4024 bas glatko radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno