Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 625
Misliš velika većina sa 4K televizorimaMeni lično ne treba ali postoji već dobar procenat ljudi sa 4k televizorima.
Misliš velika većina sa 4K televizorimaMeni lično ne treba ali postoji već dobar procenat ljudi sa 4k televizorima.
Mislim da grešiš. Dosta veliki broj ljudi ima 4K televizore. Tako da nemoj sad da demotivušeš 4K zajednicu koja čeka ta ovi testovi se brzo pretoče u produkciju. Tako da 4K Arene samo napred i RTS 4K. Ima nas dosta koji to čekamo 😁Baš kako sam napisao.
Ja lično znam samo dvoje 🙂 mada su možda moji takvi, ne zanima nas to nešto preterano. Ni to dvoje nema pojma šta ima i koji će im 🙂
Daleko veći broj ima TV-ove stare 8-10 godina. Među njima i ne tako mali broj sa "HD ready" / 720p. Naročito stariji ljudi su u fazonu dok trenutni TV koji imaju ne ispusti dušu totalno ne pada im na pamet da kupe drugi.Dosta veliki broj ljudi ima 4K televizore
Pocelo je nikad vidjen lojality program dobijate dijamante i kupujete jos dijamanata za maglu uzivajte u popustima i netflixu. 😂😂Da se lepo odmore za praznike mi po Tehnomaniji da gledamo popuste od 15. 05 I sa vaučerima koje su najavili, pa da krenu tektonske promene Irisa, novih bokseva i naravno 4K signala.
Vrelo leto nas očekuje 😁
Koja ti je verzija firmware-a? 2.7.2?Sad mi je prosla nadogradnja za iris box koji je bio prikacen preko wi-fi i kada pokusam da udjem u opciju da ukljucim wi-fi samo me izbaci iz podesavanja. Probao sam da pozovem tehnicku podrsku, ali od njih nema vajda, izgleda u centrali niko ne radi. Da li je jos neko imao ovih probelma?
2.7.3Koja ti je verzija firmware-a? 2.7.2?
izgleda da u novije verzije ne radi wifi, ja sam bio uradio preko sd kartice update na 2.7.2 i nije hteo da radi wifi, isti simptomi kao kod tebe, moguće da su totalno ugasili opciju za wifi u novoj verziji. Ne znam da li može sa se reši.
Da li moze kompletno da se otkljuca u android?izgleda da u novije verzije ne radi wifi, ja sam bio uradio preko sd kartice update na 2.7.2 i nije hteo da radi wifi, isti simptomi kao kod tebe, moguće da su totalno ugasili opciju za wifi u novoj verziji. Ne znam da li može sa se reši.
Za sad ne, nažalost. Kod mene je idalje na 2.6.7. Kada sam ga ažurirao preko sd kartice samo me vratilo sa 2.7.2 na 2.6.7Da li moze kompletno da se otkljuca u android?
U pitanju je HP4024 box.
Moguće i da je bug u verziji 2.7.3, kod drugara isto kada pokuša pristup Wi-Fi mreži u box-u samo izbaci iz podešavanja na kanal irisTVpromo.Sad mi je prosla nadogradnja za iris box koji je bio prikacen preko wi-fi i kada pokusam da udjem u opciju da ukljucim wi-fi samo me izbaci iz podesavanja. Probao sam da pozovem tehnicku podrsku, ali od njih nema vajda, izgleda u centrali niko ne radi. Da li je jos neko imao ovih probelma?
dap...Ima, ne radi više wifi...😉
Kako napraviti korak napred ako pre toga ne urade jedan korak nazad 😁Ja još na 2.5.4. na HPH07, je l' i na njemu na novom firmware isključen wifi ?
A pričali o Move boksu i to od juna, ma daj, a ovamo isključuju wi fi na ovima što već imamo. Genijalci.
2.7.3 je za HP4024I sta pise u sistemskim informacijama? Koja je verzija sada?
To bi trebalo da je dovoljan razlog za raskid ugovora, treba se zaliti i traziti ili da vrate mogucnost koriscenja wifi ili daju drugi uredjaj ili raskid bez penala.izgleda da u novije verzije ne radi wifi, ja sam bio uradio preko sd kartice update na 2.7.2 i nije hteo da radi wifi, isti simptomi kao kod tebe, moguće da su totalno ugasili opciju za wifi u novoj verziji. Ne znam da li može sa se reši.
NIje osnova jer telekom nigde nije predvideo da se STB koristi preko WIFI mreže, niti tako prodaje svoje usluge.To bi trebalo da je dovoljan razlog za raskid ugovora, treba se zaliti i traziti ili da vrate mogucnost koriscenja wifi ili daju drugi uredjaj ili raskid bez penala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari