Pitao čovek za telefontivimate je broj jedan za IPTV
Mozda ce se pojaviti i u nekoj malo bolje dostupnijoj listi.pojavio se bt sport ultimate 4k hdr kanal u nekim listama(npr. u onoj koju je Salac nedavno dijelio)
hoće,ima već i u dmtn, muttsnutts...Mozda ce se pojaviti i u nekoj malo bolje dostupnijoj listi.![]()
ima u skoro svakoj uk/usa listi samo ne znam kako rade, nisam to gledaoIma u ovim stranim listama NBA ,NFL i NHL pass
Usput, možeš i vlc, jer kad imaš link, user i pass, vrlo lako se napravi m3u lista. Uzmeš bilo koju m3u listu sa neta, nebitno ako ne radi i zameniš url zaključno sa portom, a u nastavku zameniš kredencijale tj. user i pas i eto ti m3u lista od toga što imaš.Ljudi, ima li neka iole pristojna iptv aplikacija za windows? iptv smarters zabada i stalno diže plejer kao da pomeram miš, a sve ostalo što sam izguglao je blagi užas. Ili ja ne umem da nađem :/ Ne mogu virtualizaciju i bluestacks čisto da znate. Nešto da ima lep interfejs, epg i ako već mora da se plati da nije preskupo za lifetime licencu. Vrv ću da kupim alibabinu listu i da koristim to, ili ako mogu da dobijem neku ovde (nba i eventualno arene me najviše zanimaju))) Dakle ne može čak ni vlc, jer imam user pass i link a ne m3u link. Vlc mi svakako spartanska varijanta
Hvala
Samo SFLjudi, ima li neka iole pristojna iptv aplikacija za windows? iptv smarters zabada i stalno diže plejer kao da pomeram miš, a sve ostalo što sam izguglao je blagi užas. Ili ja ne umem da nađem :/ Ne mogu virtualizaciju i bluestacks čisto da znate. Nešto da ima lep interfejs, epg i ako već mora da se plati da nije preskupo za lifetime licencu. Vrv ću da kupim alibabinu listu i da koristim to, ili ako mogu da dobijem neku ovde (nba i eventualno arene me najviše zanimaju))) Dakle ne može čak ni vlc, jer imam user pass i link a ne m3u link. Vlc mi svakako spartanska varijanta
Hvala
Slažem se ali da plaćaš 100-150 evra za sve to...naročito ako ne možeš da gledaš svako veče...inače za komentatore, uglavnom svi IPTV provajderi imaju lokalne američke sportske stanice, pa onda dođe na isto, samo promeniš kanal.NBA League Pass ima mnogo više opcija...
Od vraćanja pa do biranja strima, komentatora...
Hvala na odgovoru.Ja NBA gledam na listama i stvarno je kao league pass. Nemaš opciju naravno da gledaš statistiku uživo u toku meča ali šta će ti to. Možeš i vidiš eventualno taj NFL League pass ako imaš neki VPN da li za neku drugu državu postoje manje cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari