Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I za mobilni telefon, tablet, tivimate rade sve opcije kada se tach poveže pod daljinski u opcijama.

Prilozi

• Screenshot_2022-08-10-22-41-05-792_ar.tvplayer.tv.jpg
    Screenshot_2022-08-10-22-41-05-792_ar.tvplayer.tv.jpg
    117.8 KB · Pregleda: 84
Samo gledam dokle... I onda krece barazna...

Pa ne razumem šta je problem? Niti ima host port liste, ni bilo šta drugo, samo objašnjenje da tivimate rade sve opcije i na TACH na mob, tablet android, jednostavno treba ući u opcije i promeniti neke od komandi plejer daljinski.

Ocigledno si propustio naslov teme...

Na koji nacin mogu da proverim geo lokaciju liste ?

Па и не можеш никако. Сваки продавац Иптв листи се плаши закона. Све те листе што ви купујете преко ибеја, алиекспреса итд, су крадени стримови, па због тога могу ићи у затвор.
А што је интересантно, стварни линк од стрима, онај који ти и гледаш, је негде баш далеко.
Измена: можеш лако преко ип адресе стрима, али то није то што ти тражиш.

Meni je interesantno da se veliki igraci koji dominiraju u EU imaju servere u EU i nikom nista godinama, tipa rapid, king (izvorni) itd...
Glavni izvori akumulisu nenormalna sredstva i pocinjem da spekulisem da svi "veliki" sto padnu i vidimo u vestima su samo zrtvena jagnjad za javnost iliti nisu platili harac...

Салац, Салац... Неваљали дјечаче!

Bacio sam letimičan pogled na NFL Pass, traže više od 200 doloresa za sezonu, pa mi pade na pamet da ovde pitam da li neko ima kombinu za narodnu verziju.

Ima u ovim stranim listama NBA ,NFL i NHL pass

Godinama već gledam NFL na voim listama koje ovde dobijam. Multiview u TiVimate, uživancija :)

Bilo je nekada nekih kombinacija samo za NFL game pass koje sam nalazio na FB i TW, koštale su otprilike desetak posto u odnosu na original, pa sam mislio da je neko možda nabasao na takvu ponudu.

A za liste koje se dele, a imaju u opsegu pass za MLB, NBA i NFL, nemam dovoljno upisa, pa ću sačekati :)

Ja NBA gledam na listama i stvarno je kao league pass. Nemaš opciju naravno da gledaš statistiku uživo u toku meča ali šta će ti to. Možeš i vidiš eventualno taj NFL League pass ako imaš neki VPN da li za neku drugu državu postoje manje cene.

Ljudi, ima li neka iole pristojna iptv aplikacija za windows? iptv smarters zabada i stalno diže plejer kao da pomeram miš, a sve ostalo što sam izguglao je blagi užas. Ili ja ne umem da nađem :/ Ne mogu virtualizaciju i bluestacks čisto da znate. Nešto da ima lep interfejs, epg i ako već mora da se plati da nije preskupo za lifetime licencu. Vrv ću da kupim alibabinu listu i da koristim to, ili ako mogu da dobijem neku ovde (nba i eventualno arene me najviše zanimaju) :))) Dakle ne može čak ni vlc, jer imam user pass i link a ne m3u link. Vlc mi svakako spartanska varijanta :) Hvala

Hvala, ali ne radi posao nažalost. Baferuje prečesto iz nekog razloga. Izgleda da je free kodi varijanta ipak najbolja za pc:)

Nema to veze sa SF VIP nego ti je ta lista izgleda losa.

Saljem ti na pp jednu ispravnu pa probaj s njom, sad sam probao i meni radi ok.

Ljudi, ima li neka iole pristojna iptv aplikacija za windows? iptv smarters zabada i stalno diže plejer kao da pomeram miš, a sve ostalo što sam izguglao je blagi užas. Ili ja ne umem da nađem :/ Ne mogu virtualizaciju i bluestacks čisto da znate. Nešto da ima lep interfejs, epg i ako već mora da se plati da nije preskupo za lifetime licencu. Vrv ću da kupim alibabinu listu i da koristim to, ili ako mogu da dobijem neku ovde (nba i eventualno arene me najviše zanimaju) :))) Dakle ne može čak ni vlc, jer imam user pass i link a ne m3u link. Vlc mi svakako spartanska varijanta :) Hvala
Usput, možeš i vlc, jer kad imaš link, user i pass, vrlo lako se napravi m3u lista. Uzmeš bilo koju m3u listu sa neta, nebitno ako ne radi i zameniš url zaključno sa portom, a u nastavku zameniš kredencijale tj. user i pas i eto ti m3u lista od toga što imaš.

Samo SF
,Ostale nisu do kolena

• Like
Reagovanja: kVu
Na Nordic listi ubacili 11 fullHD HUBPremier kanala + 1 koji je 4K
Ovaj HUBPremier 1 je ono sto ide na Premier League kanalu koji je krenuo u MTS-u :)

Ubacili i neke MY Astro Supersport koji su isto 4K
Sky Bundesliga UHD
BBC Feed UHD 1/2/3/4/5
Sky Sport UHD 1/2//3/4/5

ClientPortal lista:
BT Sport Ultimate 4K

Vecina tih gore kanala za sad ne radi...

Poslednja izmena:
Ja NBA gledam na listama i stvarno je kao league pass. Nemaš opciju naravno da gledaš statistiku uživo u toku meča ali šta će ti to. Možeš i vidiš eventualno taj NFL League pass ako imaš neki VPN da li za neku drugu državu postoje manje cene.
Hvala na odgovoru.

Što se tih lista tiče, kad vidim po netu da ljudi pominju da uzimaju liste sa MAC adresama sa nekih foruma i da im rade mesecima, tačno mi padne na pamet da samo ja ne mogu da nađem te forume.

Pa ako neko zna, zamolio bih ga da mi u PP pošalje info ako može.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno