Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tivi mate premium vredi svaki dinar, kupi se lifetime licenca i ne mislis ni o cemu vise.

Testiraj taj TiViMate recept na Android boxu koji nema Amlogic SoC (a da nije Shield [na njemu multiview radi iako fura Tegra SoC], tipa KAON model Eon boxa i beše i Iris box / Skyworth HPH07 fura neki HiSilicon SoC) pa ćeš neprijatno da se iznenadiš kad ukapiraš da ne radi ni 2 video stream-a istovremeno a kamo li više. Može video + audio only kanal side by side 🤣🤣

Radi li taj TiViMate multiview na Android SmartTV-ovima koji pretežno koriste MediaTek SoC??
Da li je neko probao ovo sto je ovaj gospodin naveo na Yettel box-u?

Jasno mi je da nema pravila, samo mi je palo na pamet da uđem na neki forum gde ljudi postavljaju free liste sa MAC adresama, i da probam.

Jer, video sam ovde poruke, pa kad neko napiše da gleda američke sportove tako što je nabavio takve liste i imao sreće da mu rade, pitam se jednostavno - zašto da i sam ne probam taj način. I zato sam zamolio da mi neko ko zna pošalje neku adresu takvog foruma u PP, jer kad ovde neko deli liste i napomene da su samo za članove sa više od 100 poruka, elementarmo vaspitanje mi ne dozvoljava da mu se kačim kad nemam toliko poruka.
6q9379.jpg

Ljudi mala molba ako moze, ima li ko bilo kakvu listu samo da ima sport klub, treba mi za kosarku

Trebinje, hajde molim te, posalji mi tu dobru placeni listu, treba mi na letovanju.

Jel ima neko problema sa sfv playerom da mu nakon koriscenja vindouz trza ko lud. Onako da stutteruju windows meniji, skroling itd. Nista ne pomaze sem restarta kompa. Probao da pogasim fullscreen optimizations, podesavanja oko freesynca i u amd i u windowsu i nista ne pomaze.

I ako moze i meni neka lista :) platio sam kinesku sa al**abe al ne valja to nista... bacih pare bezveze. kodi grin u odnosu na nju je svemir po stabilnosti. Al dobro, svaka skola se placa:)

To nije testiranje vec prodaja domacih ilegalaca.
To ovde nije dozvoljeno.

Braco, izludeh od arene. Pomagajte.

Uzeo bih preporuceni TiviMate Premium, a od lista me zanimaju sportski kanali.
Da li neka lista ima ovaj Premier League kanal, na kome ide njihov "Goal Rush" tzv multiprenos? Ili od koga vec pustaju to (Optus, SKY..) kao i multiprenosi LS, LE, LK.

U sustini me najvise zanima ono sto je @Salac UE opisao :D🙃

Koristio bih na LG Smart TV. Pa za nas duduke ako moze uputstvo za instalaciju APP na TV i namestanje liste.

Hvala.

Imam vec instalirano. Mogu li da zamolim nekog da mi pomogne i posalje PP (kako vec ide to lista ili aktivacija naloga ili sta vec) koja ispunjavaju moje zelje za prenos :)

Izludeo sam sa arenom da mora nadjem pod hitno. Jos kako su prosle sezone ukinuli multiprenos LS i LE...uzas.

Ne razumem sto nas dave i ne puste Premier League TV da radi kako treba ali to je sada neka druga tema..

Hvala.

Poslednja izmena:
Ето ти горе колега Требиње71 дели/продаје неку своју листу, па му се јави.
Угред, канал ради
IMG_20220820_205859.jpg

Poslednja izmena:
Поздрав свима!
Далеко сам од ове теме, али ме мука са сбб-ом и спортским преносима натерала на ово. Још давно сам користио неке јавне листе преко vlc-a и компа које наравно више не раде.
Инсталирао сам tivimate на паметном тв-у (sony android), ценим да је то најбоље бесплатно решење?
На који начин могу доћи до неких добрих листи за спортске преносе већих лига, домаћи или страни канали не прави ми велику разлику. Видео сам раније постове од пар чланове па се надам да могу доћи до листа као мало старији члан форума.
План Б је arena cloud, а нешто не бих ишао тим путем.
Хвала!

pošto je ta homebee i ako može link na pp, pošto mi Gotit uskoro ističe..

Ili ako se ovde nađe neka dobra duša, i meni koji će uskoro imati 100 poruka :sneaky: pošalje listu, ide NFL, a to mi je maltene najbitnija stvar u listi (NFL Red Zone kanal)

Hvala! (y)

Поздрав свима!
Далеко сам од ове теме, али ме мука са сбб-ом и спортским преносима натерала на ово. Још давно сам користио неке јавне листе преко vlc-a и компа које наравно више не раде.
Инсталирао сам tivimate на паметном тв-у (sony android), ценим да је то најбоље бесплатно решење?
На који начин могу доћи до неких добрих листи за спортске преносе већих лига, домаћи или страни канали не прави ми велику разлику. Видео сам раније постове од пар чланове па се надам да могу доћи до листа као мало старији члан форума.
План Б је arena cloud, а нешто не бих ишао тим путем.
Хвала!
Hm, tivimate daleko od toga da je besplatno rešenje, osim ako te ne zadovoljava unos samo jedne liste. Besplatan je ott navigator ako se po telegramu i sl. snađeš za "narodnu" verziju. Pošto imaš više od 100 postova, verovatno će u susret da ti izađe kolega sa porukom iznad tvoje, obrati mu se preko pp. Ujedno, pogledaj priv. poruku koju sam ti poslao.

Poslednja izmena:
pošto je ta homebee i ako može link na pp, pošto mi Gotit uskoro ističe..

Ili ako se ovde nađe neka dobra duša, i meni koji će uskoro imati 100 poruka :sneaky: pošalje listu, ide NFL, a to mi je maltene najbitnija stvar u listi (NFL Red Zone kanal)

Hvala! (y)
Imao sam isti problem, uzeo sam OTT listu umesto Gotit (95% su isti kanali). Gotit je bio $28 a OTT je 20 EUR.
Hm, tivimate daleko od toga da je besplatno rešenje, osim ako te ne zadovoljava unos samo jedne liste. Besplatan je ott navigator ako se po telegramu i sl. snađeš za "narodnu" verziju. Pošto imaš više od 100 postova, verovatno će u susret da ti izađe kolega sa porukom iznad tvoje, obrati mu se preko pp.
Uz malo truda mozete uzeti Tivimate Premium dozivotno za 13-14 EUR preko turskog VPN. Ako me secanje ne vara oko 3-4 EUR je godinu dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno