Слажем се за "качење", али се само треба потрудити. Огроман је форум, тако да не верујем да нема теми где се свако од нас не може пронаћи и помагати саветима другима, или узети учешће у теми. Има форума на простору бивше Југе где се листе деле шаком и капом, а на жалост и јавно. Ја сам први успоставио ово "правило" са условом за добијање листи на МАК адресу, пријатељ
@СалеКојот којег сам научио како се скенира и коме сам дао алат је наставио са тим "правилима". Узгред, више је он мени помогао него ја њему, јер је он искористио своје знање и преправио тј. прилагодио конфиге за поједине сталкере.
Што се тиче трајања листи, имам налога који трају већ 4-5 година са 1-2 конекције. Имам и гомилу вишеконекцијских листи што на МАК, што m3u које делим само онима којима ја желим и то да ми не траже, него им поделим самостално. Једини мој услов увек је био да се не дели јавно, а ако некоме од својих пријатеља желе да поделе - наравно да могу. На пример, чувени exe.net за којег сви знају да ради "једино" на UDP, имам десетак на мак адресу а сви су са 500 конекција. Нешто се дели "ђутуре", нешто се даје само одабранима. А има их овде на форуму који су добили од мене и налоге за Адриа Телеком и Супернову. Обадве су вишеконекцијски налози и раде перфектно.
Тако да... Претерано серем о себи. Потруди се мало и можеш да добијеш увек оно што се дели. А свако од вас може да ми пошаље неки од сталкер налога за који сматра да је добар (мислим на адресу и активан МАК) и максимално ћу се подрудити да му обезбедим барем 15-20 налога.