Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema druže pravila koliko će šta trajati, može da ti se posreći javna lista da traje dugo a može i što dobiješ u pp da sutra stane, onaj ko ti pošalje je verovatno nije jedini našao. A sajtova sa macovima ima koliko hoćeš, samo ukucaj neki server sa macom u gugl i traži, izaći će ti i on i masa drugih, negde možda treba registracija, negde ne. A na telegramu ih ima koliko hoćeš (nisam ni registrovan tamo ali tako se spominje).

Jasno mi je da nema pravila, samo mi je palo na pamet da uđem na neki forum gde ljudi postavljaju free liste sa MAC adresama, i da probam.

Jer, video sam ovde poruke, pa kad neko napiše da gleda američke sportove tako što je nabavio takve liste i imao sreće da mu rade, pitam se jednostavno - zašto da i sam ne probam taj način. I zato sam zamolio da mi neko ko zna pošalje neku adresu takvog foruma u PP, jer kad ovde neko deli liste i napomene da su samo za članove sa više od 100 poruka, elementarmo vaspitanje mi ne dozvoljava da mu se kačim kad nemam toliko poruka.

Слажем се за "качење", али се само треба потрудити. Огроман је форум, тако да не верујем да нема теми где се свако од нас не може пронаћи и помагати саветима другима, или узети учешће у теми. Има форума на простору бивше Југе где се листе деле шаком и капом, а на жалост и јавно. Ја сам први успоставио ово "правило" са условом за добијање листи на МАК адресу, пријатељ @СалеКојот којег сам научио како се скенира и коме сам дао алат је наставио са тим "правилима". Узгред, више је он мени помогао него ја њему, јер је он искористио своје знање и преправио тј. прилагодио конфиге за поједине сталкере.
Што се тиче трајања листи, имам налога који трају већ 4-5 година са 1-2 конекције. Имам и гомилу вишеконекцијских листи што на МАК, што m3u које делим само онима којима ја желим и то да ми не траже, него им поделим самостално. Једини мој услов увек је био да се не дели јавно, а ако некоме од својих пријатеља желе да поделе - наравно да могу. На пример, чувени exe.net за којег сви знају да ради "једино" на UDP, имам десетак на мак адресу а сви су са 500 конекција. Нешто се дели "ђутуре", нешто се даје само одабранима. А има их овде на форуму који су добили од мене и налоге за Адриа Телеком и Супернову. Обадве су вишеконекцијски налози и раде перфектно.
Тако да... Претерано серем о себи. Потруди се мало и можеш да добијеш увек оно што се дели. А свако од вас може да ми пошаље неки од сталкер налога за који сматра да је добар (мислим на адресу и активан МАК) и максимално ћу се подрудити да му обезбедим барем 15-20 налога.

Poslednja izmena:
Da li na nekom kanalu ima multi prenos lige šampiona? Domaci ili strani, nema veze.

Мултипреноси добитна комбинација 😁
  • ТеВе од што више инча, то се мање црвени ( 65"+)
  • ТиВимејт апликација
  • пустити више канала истовремено и уживати

• ТиВимејт апликација
  • пустити више канала истовремено и уживати - samo da ne pusti listu sa 1 konekcijom :p

Писао је @gec где има тих Скај 4К канала.

@torpedoo 4 различите листе и уживај ;)

IMG_20220816_215614.jpg

Poslednja izmena:
За андроид ТВ мислим да нема. За виндоуз је то SFVIP плејер

Našao sam nekoliko MAC adresa koje sam isprobao i koje rade, i sad bih, recimo, za king-box.club listu platio jer dobro fercera i ima baš ono što mi treba, a ostalo mi i u sećanju da se ovde pominjala kao korektna i ne skupa, ali ne mogu da ih pronađem na netu.

Našao sam nekoliko MAC adresa koje sam isprobao i koje rade, i sad bih, recimo, za king-box.club listu platio jer dobro fercera i ima baš ono što mi treba, a ostalo mi i u sećanju da se ovde pominjala kao korektna i ne skupa, ali ne mogu da ih pronađem na netu.
To zna biti problem jer ima previse preprodavaca. Ne secam se gde sam iskopao izvorni ali je potrajalo dok nisam nasao.

• ТиВимејт апликација

Testiraj taj TiViMate recept na Android boxu koji nema Amlogic SoC (a da nije Shield [na njemu multiview radi iako fura Tegra SoC], tipa KAON model Eon boxa i beše i Iris box / Skyworth HPH07 fura neki HiSilicon SoC) pa ćeš neprijatno da se iznenadiš kad ukapiraš da ne radi ni 2 video stream-a istovremeno a kamo li više. Može video + audio only kanal side by side 🤣🤣

Radi li taj TiViMate multiview na Android SmartTV-ovima koji pretežno koriste MediaTek SoC??

Pozdrav, Gotit kinez mi je istice uskoro i u potrazi sam za novom (placenom) listom. Sta preporucujete? Tivimate premium moze samo legalno ili radi neki od modovanih APK? Hvala unapred.

Testiraj taj TiViMate recept na Android boxu koji nema Amlogic SoC (a da nije Shield [na njemu multiview radi iako fura Tegra SoC], tipa KAON model Eon boxa i beše i Iris box / Skyworth HPH07 fura neki HiSilicon SoC) pa ćeš neprijatno da se iznenadiš kad ukapiraš da ne radi ni 2 video stream-a istovremeno a kamo li više. Može video + audio only kanal side by side 🤣🤣

Radi li taj TiViMate multiview na Android SmartTV-ovima koji pretežno koriste MediaTek SoC??
Tačno, npr. ubogi Kaon se guši od plača kad pustiš 2 strima. Može 2 sd strima max.

Pozdrav, Gotit kinez mi je istice uskoro i u potrazi sam za novom (placenom) listom. Sta preporucujete? Tivimate premium moze samo legalno ili radi neki od modovanih APK? Hvala unapred.
Uzmi tivi mate premium, modovana lose radi..podijeli trosak s nekim, moze na 5 uredjaja, isplati se vjeruj...
Pisi na pp, posaljem ti vrhunsku placenu listu, sa sjajnom videotekom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno