Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili ti ta verzija ne valja ili ne kucaš ispravno
Prikaz na slikama sad slikano na mob
Pričamo o iptvsmarters pro koja je za unos sopstvenih listi.

Prilozi

• Screenshot_2022-03-10-18-17-42-137_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    Screenshot_2022-03-10-18-17-42-137_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    122 KB · Pregleda: 75
  • Screenshot_2022-03-10-18-19-30-271_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    Screenshot_2022-03-10-18-19-30-271_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    179.7 KB · Pregleda: 58
  • Screenshot_2022-03-10-18-19-59-132_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    Screenshot_2022-03-10-18-19-59-132_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 59
Nisan pratio u čemu je problem :p ne vidim razloga da bude baš taj plejer... i vidim da ga ima krekovanog ta pro verzija.

Ja sam iptv smarters pro app kupio i koristim je na 4 uredjaja i radi bez greske dok sam imao problema sa iptv smarters aplikacijom zato sam kupio i nema greske.

Pa na LG TV mogu da instaliram samo iptv smarters player, nemam smart box...
Zamoli nekog od starijih članova da ti pošalje test ili skeniranu listu čisto da vidiš da li je problem sa tvojom listom.
I moja http://stream.iptvesun.com:88 ne rad u Bosni evo vec drugi dan. Ne razumijem bas ovo gdje da se doda C, ja sam samo zalijepio m3u link u extreme iptv player nisam neki strucnjak
Ubaci http://sunatvpro.net:88 umesto http://stream.iptvesun.com:88 i rešen problem.

Poslednja izmena:
Pa na LG TV mogu da instaliram samo iptv smarters player, nemam smart box...
Ја имам најновији систем на ЛГ телевизору и тамо нема ИПТВ смартерс. Она је повучена са Вебос продавнице. Ако ти имаш инсталирано, не мора да значи да ради.
Ако имаш андроид мобилни или таблет инсталирај иптв смартерс и пробај ту листу на том уређају.

Hvala, i seller mi je to rekao, zamijenio samo taj dio linka i radi zasad
moguce da su menjali ip servera pa nije tu osvezio dns kod tog isp pa da je tu zapelo pa je promena domena gde je to proslo resila problem.

Radi na smart tv uređajima i sistemima, pa je logičan izbor za one koji nemaju dodatni box/stick. TiviMate je daleko bolji.

mora, 5$ doživotno

Ajmo malo da budemo precizni i tacni TiviMate licenca za 5 uredjaja
Screenshot_20220312-122444.jpg
Da bi sve bilo dostupno , za jednu listu bez mnogo podesavanja moze i free

I Tivimate i SmartIPTV se plaćaju. Tivimate pruža više slobode jer se mogu dodavati i sklanjati uređaji, uz mogućnost jednogodišnje, ili trajne pretplate. Pretplata za SmartIPTV se vezuju za MAC adresu uređaja, znači nema premeštanja licence posle.

Edit: renne je odgovorio za SmartIPTV za koji je Asier Del Horno pitao.

I Tivimate i SmartIPTV se plaćaju. Tivimate pruža više slobode jer se mogu dodavati i sklanjati uređaji, uz mogućnost jednogodišnje, ili trajne pretplate. Pretplata za SmartIPTV se vezuju za MAC adresu uređaja, znači nema premeštanja licence posle.

Edit: renne je odgovorio za SmartIPTV za koji je Asier Del Horno pitao.
Hvala, nekako mi na Smart IPTV app slika deluje lepše nego na iptv smartrers pro (free verzija) pa zbog toga i pitam

TiVimate je za Android, Smart IPTV za Tizen, Orasy, WebOs, Android. Meni je Smart iptv uvek bio prvi izbor za Samsung dok nisam nabavio FireStick

Vise puta je receno, izgleda bez efekta.
Imate temu za plejere, krenuce poeni ako nastavite.

Pozdrav svima,
Imam Evelin skoro 2 godine već. Šljaka super, mada je kvalitet slike prosečan. Bar kod mene na firestick-u u SAD-u. VOD im je brutalan, ažuriraju nedeljno.
Kakva su Vaša iskustva sa drugima? Imao sam kratko TvViet ali mi je bagovao nešto, vidim i da sad gase neke kanale kad su tekme naših ekipa.

Ima li na tržištu nečeg boljeg od Evelin ekipe?
Pokušavam da nađem nešto sto će biti približno nekom FHD standardu.

Тввиет гаси канале када су утакмице наших тимова? 🤔🧐
Свашта. Први пут чујем.

Drugar mi ima TvViet. Proveriću, ali kad je derbi bio, nije ima arenu premium 1.
Možda je greška.

Jel kvalitet slike kod TvViet bolji ili u rangu Evelina i drugih?
Imao sam i MTel na mesec dana, tu je kvalitet slike bio top, ali su preskupi u odnosu šta nude

Pozdrav svima,
Imam Evelin skoro 2 godine već. Šljaka super, mada je kvalitet slike prosečan. Bar kod mene na firestick-u u SAD-u. VOD im je brutalan, ažuriraju nedeljno.
Kakva su Vaša iskustva sa drugima? Imao sam kratko TvViet ali mi je bagovao nešto, vidim i da sad gase neke kanale kad su tekme naših ekipa.

Ima li na tržištu nečeg boljeg od Evelin ekipe?
Pokušavam da nađem nešto sto će biti približno nekom FHD standardu.
Sve si napisao za evelin - kvalitet slike prosečan i odličan VOD. Za viet si omanuo - kvalitet odličan i ne znam odakle ideja da se nešto isključuje.

Onda je do ovog druga, sigurno je *****ao nešto. Kad gleda preko PS5 :)
Moja greška.

Ništa, moraću opet TvViet da probam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno