Pozdrav svima,
Nadam se da me necete ismejati, ali i da cete moci da mi pomognete. Zivim u Grckoj i zbog nepokretne majke koja je dosla kod nas, kupila sam smart tv – Toshiba, instalirala iptv smarters pro i kupila na Aliju (prvo sam probala nekoliko lista) listu - livego koja mi odgovara – ne treba mi sport uopste, trebaju mi exyu i grcki program, ex yu filmovi, ali i deciji programi i crtani filmovi (grcki, nasi, engleski) jer ih imam troje. Lista je samo za 1 uredjaj, za godinu dana.
Do pre neki dan je sve radilo super i odjednom nije htelo da se ucita – javlja se greska - Invalid details. Restartovala sam sve, obrisala user-a, pokusala opet sa novim userom koji nece da se kreira. Takodje, instalirala sam (nasavsi i citajuci predloge na ovom forumu – ott navigator kao i iptv stream player i na njima ne radi). Kinez mi pise da otvorim koristeci VPN – sto do sada nisam ni znala sta je. Procitala sam na forumu, guglala, ali se nisam snasla i molim vas za pomoc. Kao sto mozete zakljuciti, veci deo o cemu pisete nisam razumela, ali sam pokusala sama da se snadjem, ali ne ide.
Da li moram da instliram VPN i koji – ako je moguce nesto jeftinije jer zaista ni tv nisam htela, nego samo zbog majke… A, ako to nije potrebno, kako da resim problem?
Izvinjavam se na duzini posta I na mom neznanju, ali vas najlepse molim za neka uputstva!
Ako je moguce, proveri preko racunara da li rade liste, da utvrdis gde je tacno problem.Pozdrav svima,
Nadam se da me necete ismejati, ali i da cete moci da mi pomognete. Zivim u Grckoj i zbog nepokretne majke koja je dosla kod nas, kupila sam smart tv – Toshiba, instalirala iptv smarters pro i kupila na Aliju (prvo sam probala nekoliko lista) listu - livego koja mi odgovara – ne treba mi sport uopste, trebaju mi exyu i grcki program, ex yu filmovi, ali i deciji programi i crtani filmovi (grcki, nasi, engleski) jer ih imam troje. Lista je samo za 1 uredjaj, za godinu dana.
Do pre neki dan je sve radilo super i odjednom nije htelo da se ucita – javlja se greska - Invalid details. Restartovala sam sve, obrisala user-a, pokusala opet sa novim userom koji nece da se kreira. Takodje, instalirala sam (nasavsi i citajuci predloge na ovom forumu – ott navigator kao i iptv stream player i na njima ne radi). Kinez mi pise da otvorim koristeci VPN – sto do sada nisam ni znala sta je. Procitala sam na forumu, guglala, ali se nisam snasla i molim vas za pomoc. Kao sto mozete zakljuciti, veci deo o cemu pisete nisam razumela, ali sam pokusala sama da se snadjem, ali ne ide.
Da li moram da instliram VPN i koji – ako je moguce nesto jeftinije jer zaista ni tv nisam htela, nego samo zbog majke… A, ako to nije potrebno, kako da resim problem?
Izvinjavam se na duzini posta I na mom neznanju, ali vas najlepse molim za neka uputstva!
Hvala ti na predlogu, evo upravo sam to uradila na laptopu na iptv smartersu i opet je ista poruka - invalid details.Ako je moguce, proveri preko racunara da li rade liste, da utvrdis gde je tacno problem.
Јесте да не користим смарт тв, али јесте тиимејт и раде канали најнормалније. Јави се на ПП, а још боље на вајбер групу подршци или мени да видимо у чему је проблем.kad smo vec kod tvviet i 4k kanala, hoce li vama da pusti eurosport 4k i sk 4k na smart tv preko tivimate? na telefonu mi pusti uz neke čudne boje,ali na tv-u apsolutno nista,a drugi kanali rade normalno
Znači da je lista pukla i da neće da radi ni na jednom uredjaju. Probaj da kupiš novu listu od drugog prodavca ili da zahtevaš od tog što si kupila da ti da nove podatke za logovanjeHvala ti na predlogu, evo upravo sam to uradila na laptopu na iptv smartersu i opet je ista poruka - invalid details.
Pošalji listu na pp da vidim šta je u pitanju.Hvala ti na predlogu, evo upravo sam to uradila na laptopu na iptv smartersu i opet je ista poruka - invalid details.
Moras VPN da instaliras i upalis ga prije paljenja IPTV smarters. I ja koristim livego listu sa Alija, ista stvar mi se desavala. Da mi jednom u 10-tak dana ne radi lista, upalim VPN i onda proradi. Sjutradan pokusam bez VPN i lista radi normalno. Da li tvoju IP adresu povremeno blokiraju kinezi, ili tvoj internet provajder, ne znam niti je bitno.Hvala ti na predlogu, evo upravo sam to uradila na laptopu na iptv smartersu i opet je ista poruka - invalid details.
100 puta bi im pametnije bilo da su taj bitrate koji zauzima SK 4K kanal koji 99.9% vremena vrti reprize iskoristili da tipa SK 5, 6, 7 prebace iz ovog VHS kvaliteta u šatro "HD" (ni glavna 3-4 kanala im odavno nemaju naročit kvalitet )...Мислим да су они SK 4K пустили само да би се показали како су бољи од Арена спорта
Pozdrav svima,
Nov sam na forumu, a i u ovoj priči oko IPTV. Čitao sam dosta toga vezanog za ovu temu na forumu pa sam rešio da sve to isprobam i u praksi. Naravno za to mi treba i neka lista pa stoga ovde pitam da li je neko raspoložen da mi pošalje neku listu sa ex-yu kanalima. Video sam da neki stariji članovi imaju svoja pravila o tome kome će poslati liste. Tu mislim na ono pravilu o broju postova na forumu. Poštujem to, ali zaista nemam nameru da spamujem forum, i pišem neke bezvezne komentare samo da bih povećao broj svojih postova. Stoga je moja molba upućena onim članovima koji nemaju stroga pravila u vezi sa deljenjem lista. Hvala unapred.
Sigurno postoji. Ja koristim RD, ali, ako je samo zbog arene i sk, preskupi su. (Pomenuti programi su u (Full)HD rezoluciji.) Mozda neka kineska lista bi bilo bolje/isplativije resenje.Pozdrav, nemam mnogo iskustva sa iptv listama. Imam eon aplikaciju i uglavnom gledam sport klub, ali kvalitet slike pocinje da me smara. Da li postoji neka pouzdana lista koja se placa koja ima sport klub i arene u full hd?
Nisam ni rekao da deliš liste spamerima već da ja neću da spamujem forum da bih povećao broj postova. To je velika razlika. Takođe sam rekao da poštujem svačije pravo da bira kome i šta će dati.Кајгана и србијанфорум - слободно се тамо обрати, дели се шаком и капом.
Ја не делим спамерима него људима који својим коментарима доприносе овом форуму. А ако ти овде неко да неку листу - супер. Али да поновим - она 2 форума која сам навео, тамо постоје секције где се буквално само деле листе. Ова тема је размена искустава како која листа ради и по неки пут нас двојица поделимо коју листу или мак налог.
Kada sam spomenuo stroga pravila, pre svega sam hteo da apelujem na ljude na ovom forumu koji nemaju "stroga pravila" o tome kome će dati listu. Nisam imao nameru nikoga da prozivam, i žao mi je ako si ti ili neko drugi pogrešno shvatili moj post.Нису правила строга, већ ми гледамо на овај форум као заједница људи. Рецимо као да смо комшије. Ако си добар комшија и утичеш на овај комшилук да буде што бољи и што већи, онда ће те комшилук и наградити.
Због тога и нема потребе спамовати и писати којешта само да би набацио број порука. Сваки члан овог форума оставља своје понашање иза себе писањем порука. Као неки потпис. Иза сваког аватара и ника налази се неко ко је неком нешто објаснио, добро учинио. Због тога треба некако наградити тог члана. Ето нас двојица налазимо листе и њима дајемо. Вероватно "испод хаубе" се деле листе од неких других чланова и међу њима нема правила. Ја их не знам који су, али вероватно их има.
Него да не дужим више, ево ти један савет.
Сваки продавац листа даје листу на пробу. Неки дају 24 сата, неки дају дуже. Питај их, преко Алиекспреса, па ћеш лепо видети како то ради.
Cuo sam za RD ali kako da ih kontatiram? Koje su im cene?Sigurno postoji. Ja koristim RD, ali, ako je samo zbog arene i sk, preskupi su. (Pomenuti programi su u (Full)HD rezoluciji.) Mozda neka kineska lista bi bilo bolje/isplativije resenje.
clientbox/kingbox ima ali sad da li i kako rade ne znam jer ih ne gledam,možeš probati i sa topdog/mlsh1 ili sm-newmedia listomKoja lista ima ifollow kanale, da rade i da je normalna slika? Clientportal ima ali bolje da nema![]()
Šaljem ti url server gde imaš ifollow kanale, ali nemam MAC za njih, to moraš sam skeniratiKoja lista ima ifollow kanale, da rade i da je normalna slika? Clientportal ima ali bolje da nema![]()
У ком смислу?Šta duže traje Stalker ili m3u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari