Na sta se odnosi to brisanje magPotvđujem da brisanjem mag sve radi.
Hvala.
Zna li neko čija je ovo iptv, kolega bi to uzeo najviše radi videoteke, stariji čovjek, ne želi da se smatra sa stremiom isl, pa do znate kod koga se može....u pp mi...
Kod:http://mtda.bluefish1.xyz:4366
Auuu, pa ti odma najskupljuНеће мене критиковати појединци да делим тамо неке леве листе
Дакле, даме и господо... клијентпортал се дели, али пошто је "скупља" листа, дели се само члановима са преко 200 коментара. Добија се и МАК и m3u па нека користи како коме одговара, и само по 2 налога.
Наравно на ПП.
ja sam isto probao nabaviti njihov kontakt ali bezuspješno, bit će da su i oni neka zatvorena grupa, drugi naziv im je kako je kolega naveo allgames ali tebi pretpostavljam treba kontakt tako da ne znam šta ćeš s timZna li neko čija je ovo iptv, kolega bi to uzeo najviše radi videoteke, stariji čovjek, ne želi da se smatra sa stremiom isl, pa do znate kod koga se može....u pp mi...
Kod:http://mtda.bluefish1.xyz:4366
To clientportal je rapid lista jel?Неће мене критиковати појединци да делим тамо неке леве листе
Дакле, даме и господо... клијентпортал се дели, али пошто је "скупља" листа, дели се само члановима са преко 200 коментара. Добија се и МАК и m3u па нека користи како коме одговара, и само по 2 налога.
Наравно на ПП.
Nije fer ja je placam 25 eura za 3 mjeseca a ti je delis dzabe . Hahahah 😂😂😂...Јесте.
Tako je.Evelin/Diogen...
Зависи ко шта воли да гледа. На жалост, ни једна није савршена.Nije fer ja je placam 25 eura za 3 mjeseca a ti je delis dzabe . Hahahah 😂😂😂...
Salac a sta mislis koja je najbolja lista od ove stranske ? Po meni nordic pa onda rapid
znam da je već bilo ali i dalje mi nije jasno da li nekome u tivimate radi stalker, m3u radi u to sam se uvjerio ali stalker mi ne povlači sa niti jednim dns-om uključujući ni ovimАко некоме клијентпортал неће да повуче листу, замените адресу са
channels227070.clientportal.link:8080
Zaboravio si da staviš Mac i m3u link, verovatno u brzini, pa ako ti nije problem... 😁Шта да кажемо за овај? 😁
status: Active
exp_date: 2022-10-29 13:37:42
is_trial: 0
active_cons: 0
created_at: 2017-10-03 15:29:21
max_connections: 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari