Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ograničen MacBook kao terasa što se tiče aplikacija. Za IPTV nema jedna krštena :)

V Sport ULTRAHD 3840x2160 50 FPS
Bitrate: 15000 - 21000 kb/s

Eurosport 4K isto sve, bitrate ide i do 23000 kb/s

Poslednja izmena:
Arena Sport 1 Premium
1920x1080 (25 FPS)
Bitrate: 5500-8000 kb/s

V Sport ULTRAHD
3840x2160 (50 FPS)
Bitrate: 15000 - 21000 kb/s

Eurosport 4K
3840x2160 (50 FPS)
Bitrate: ide i do 23000 kb/s

Samo da se ispravim da ti gore podaci važe za clientportal (rapid) IPTV listu.
Nordic1 nemam u m3u formatu, a mac to m3u konvertor ne radi...
Tako da ko je pri windows-u ili ima m3u neka proveri :)

Poslednja izmena:
Hteo sam da kažem ako je za Nordic source sa satelita, moguće da ga kvalitetnije encode-uju nego li MTS svoj Iris stream ili ne?
Ne može nikako biti sa satelita, mts na satelitu ide u SD

Vidi se na NBA TV, ESPN 1/2, TNT da su 50/60 FPS, za ASP1 se ne vidi, ali je svejedno dobra slika u odnosu na iris smart i eon TV.

Vidi se bez obzira na kanal.

Ja sam se skroz navikao na ove IPTV liste. Koristim vec neko duze vreme client portal listu, i stvarno sve pohvale ko ovo odrzava. Naravno ne moze bas identicno da bude ni kvalitet ni pouzdano kao kad placas kablovskog operatera, ali usluga im je odlicna. Koliko sam samo utakmica, emisija i filmova odgledao a da secnulo nije a kamoli neki prekid.

I tvviet sto se tice nasih kanala iz ovog regiona, je isto takav, ako ne cak i pouzdaniji od client portala. E njih bih vec mogao da uporedim sa regularnim operaterima jer, bar ono kad sam ja koristio, izuzetno retki momenti su bili kada je nesto prekidalo. A kvalitet slike je odlican sto na sportskim, sto dokumentarnim ili ovim zemaljskim kanalima. Sto se kvaliteta slike tice bas mala prednost moze ici kablovskim operaterima ili telekomu. Kada nesto gledas zanemarljivo je.

Ako platim ovu pretplatu za tivimate premium,jel mogu da brisem i dodajem uredjaje?Posto tamo pise da mogu da registrujem 5 uredjaja.

Можеш преко тивимејт компањона.

Jos jedno pitanje,na androidu mi je gmail ili ti store u hrvatskim kunama,hoce li proci kartica iz srbije prilikom kupovine tivimate?

Мислим да мора да се повеже картица са плеј продавницом да би се активирало на тај мејл.

Ne mogu nikako da kupim tivimate premium,ubacio sam karticu,i dobijam poruku da nije podrzana kupovina ove app u mojoj zemlji.

Ja sam je kupio pre 2 dana bez ikakvih problema. Gde ti to prijavi? Daj neki screenshot.

@CR77 Ajd ti lepo na pay.google.com i tamo proveri da li za country code ti stoji "RS" ili "CS", pošto za CS neće raditi kupovina. Ako je CS promeni.

Uspeo sam,promeni u store sve na cro i prosla kartica.Ima li neko neki mac,ako moze na pm :)

Zdravo svima. Prije neki dan mi je drug preporučio da uzmem IPTV. On ima supernovu, ako se ne varam. Volio bi da čujem vaše utiske, da li vrijedi isključiti kablovsku zbog toga, koji je najbolji provajder, da li je stabilan stream...?

Ради и у Тивимејту и у отт.

Zdravo svima. Prije neki dan mi je drug preporučio da uzmem IPTV. On ima supernovu, ako se ne varam. Volio bi da čujem vaše utiske, da li vrijedi isključiti kablovsku zbog toga, koji je najbolji provajder, da li je stabilan stream...?
Opste poznato...tvviet..ali kosta kao i kablovska

Jeste ali pod uslovom da nađeš operatera koji ima sve arene, sport klubove....da ne zatamnjuju programe i slično.

Izbacuje ovo dole 😁 samo ne cita ott pusti na iptv on moze da procita 😁😃🤣Screenshot_20220208-142347.jpg
Ili u prevodu provaljeni smo 😁🤣😃

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno