Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
На адресу маг.клијентпортал.линк.

Zna li neko čija je ovo iptv, kolega bi to uzeo najviše radi videoteke, stariji čovjek, ne želi da se smatra sa stremiom isl, pa do znate kod koga se može....u pp mi...

Kod:
http://mtda.bluefish1.xyz:4366

Poslednja izmena od urednika:
Zna li neko čija je ovo iptv, kolega bi to uzeo najviše radi videoteke, stariji čovjek, ne želi da se smatra sa stremiom isl, pa do znate kod koga se može....u pp mi...

Kod:
8Z9z0BF.png

Poslednja izmena od urednika:
Неће мене критиковати појединци да делим тамо неке леве листе :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Дакле, даме и господо... клијентпортал се дели, али пошто је "скупља" листа, дели се само члановима са преко 200 коментара. Добија се и МАК и m3u па нека користи како коме одговара, и само по 2 налога.
Наравно на ПП.

Неће мене критиковати појединци да делим тамо неке леве листе :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Дакле, даме и господо... клијентпортал се дели, али пошто је "скупља" листа, дели се само члановима са преко 200 коментара. Добија се и МАК и m3u па нека користи како коме одговара, и само по 2 налога.
Наравно на ПП.
Auuu, pa ti odma najskuplju :p

Kod:
ja sam isto probao nabaviti njihov kontakt ali bezuspješno, bit će da su i oni neka zatvorena grupa, drugi naziv im je kako je kolega naveo allgames ali tebi pretpostavljam treba kontakt tako da ne znam šta ćeš s tim

Јесте, има диоген добар ВОД, али има ту доста филмова са оценом и испод 5/10. Но добро... у принципу су сви слични.
Зато нама у тввиет кукају на ВОД, јер убацујем филмове са IMDB оценом преко 6, а самим тим немамо "јак ВОД део". Код мене је квалитет испред квантитета. 😁

Шта да кажемо за овај? 😁
status: Active
exp_date: 2022-10-29 13:37:42
is_trial: 0
active_cons: 0
created_at: 2017-10-03 15:29:21
max_connections: 3

Наравно на ПП.
To clientportal je rapid lista jel?

Јесте.

Ако некоме клијентпортал неће да повуче листу, замените адресу са
channels227070.clientportal.link:8080

Nije fer ja je placam 25 eura za 3 mjeseca a ti je delis dzabe . Hahahah 😂😂😂...
Salac a sta mislis koja je najbolja lista od ove stranske ? Po meni nordic pa onda rapid
Зависи ко шта воли да гледа. На жалост, ни једна није савршена.

Evo ja sam testirao u toku lige sampiona par listi preko tivimate premium app na sbb-ovom android boxu.

tvviet- odlican kvalitet,i podrska.Iskljucivo za exyu
bigtv.rs - odlican kvalitet i podrska.Iskljucivo za exyu - u istom rangu sa tvviet sigurno,isto ima samo oko 200 probranih kanala.
clientportal - globalna lista i nije bilo trzanja za vreme utakmice

ostale ove liste su davale takva trzanja da je bilo mucno gledati

anonymoustv.
crystalott. - ovu listu sam platio kinezu 22$ za 1 god,ok je lista ima dosta full hd 50fps ali je seckala dok je isla utakmica
iptveuro7.
neomixs.
portal.geniptv.

Ne verujem da je do mog neta,sbb coax 150mbps .

anonymoustv i iptveuro7 su u biti iste liste
Ако некоме клијентпортал неће да повуче листу, замените адресу са
channels227070.clientportal.link:8080
znam da je već bilo ali i dalje mi nije jasno da li nekome u tivimate radi stalker, m3u radi u to sam se uvjerio ali stalker mi ne povlači sa niti jednim dns-om uključujući ni ovim

I meni isto u tivimate premium nece da povuce listu u stalker od clientportala,dok m3u lista prodje.Ostali ovi mi prolaze u stalker,samo clientportal nece da povuce listu.

Već smo pisali dosta o tome ...
ClientPortal dodajte preko xtream codes (server adress, username i password) i radiće sve ok.

Ljudi sta mislite koja je najbolja stranska lista jer to nordic ili mozda rapid? Najvise mi je zbog sportskih utakmica i da sto vise sportskih kanala budu u 50 fps

Da odgovorio je ali tad nisam potencirao da mi je samo zbog sportskih utakmica i sto vise sportskih kanala u 50 fps i naravno da je stabilna lista , a ne kao kineske radi odlicno dok ne pocne recimo liga samipiona i toliko od gledanje

Стабилност + 1080@50fps + 4K SK & 4K eurosport то имаш на само 2 места = ЕОН или тввиет.
Наравно, јуроспорт у 4К имаш у гомили листи, спорт клуб 4К нема ( барем мени није познато ) нико.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno