Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стабилност + 1080@50fps + 4K SK & 4K eurosport то имаш на само 2 места = ЕОН или тввиет.
Наравно, јуроспорт у 4К имаш у гомили листи, спорт клуб 4К нема ( барем мени није познато ) нико.
zaboravio si na famoznu art listu kojoj nijedna nije ni do koljena o_O
ako pričamo o "domaćim" listama na kombinaciju svega toga nisam naišao,ima stabilnih ima i sa fhd 50 fps ali SK 4K nema nitko,zapravo koliko ja znam nijedna domaća nema nijedan 4K kanal

Арт :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Сликаћу данас "квалитет" арена премијум у арту. А сликаћу и тввиет јуроспорт 4К и спорт клуб 4К, да ти докажем да има, мада сам пре пар дана окачио слику битрејта од јуроспорта 4К у твввиет.
Немам reddevils да проверим да ли су убацили шта од 4К канала, може @torpedoo да провери.

Арт :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Сликаћу данас "квалитет" арена премијум у арту. А сликаћу и тввиет јуроспорт 4К и спорт клуб 4К, да ти докажем да има, мада сам пре пар дана окачио слику битрејта од јуроспорта 4К у твввиет.
nisi me shvatio, kažem da nitko osim tvvieta nema 4k kanale,znam da ih tvviet ima jer sam ga imao i znam da je kvaliteta vrhunska jer sam ih gledao
ali daj molim te stavi od arta

Taj Eurosport 4K sa našim komentatorima je propast. Ja njih ne mogu da slušam nikako, posebno onog što komentariše (prevodi) tenis :)
Posebna priča je što maksimalno smanje zvuk sa utakmice/meča da bi se oni čuli...
SportKlub 4K, vrlo slab izbor koga ne zanimaju reprize F1 i Bundesliga. Premier liga im je dostupna još par meseci.

Evo sad u 16:00 igra Đoković i to bih gledao u 4K na SK, ali normalno nema...

ART je u poslednje vreme nesto cackao sa Arenama, poesebno Premium, u pocetku je bilo extra, pre par dana Arena 1 Premium cak vise licilo na SD, evo id juce je ponovo FHD, 50fps, bitrate nisam proveravao. Meni je ART najbolji zbog najmanjeg kasnjenja slike u odnosu na konkurenciju, *** i po meni su najstabilniji. Ja sam licno na njih navikao jer ih gledam odavno.

U sustini sve liste imaju neke mane i neke prednost. Sta ce mi koji moj SK 4K kad ima jedan kanal i jedna utakmica nedeljno?? Formulu ne gledam, tako da mi taj 4K i nije neka prednost bilo kome, osim toga, i ta jedna utakmica kad PL predje na Arenu, se nece emitovati, bas da vidim koja ce bito korist od SK 4K

Sto se Red Devil tice mislim da su im Arenenu 50fps al bitrate nisam proveravao ni tu.

Kako bas neki kolega rece, niti jedan iptv nije savrsen, svi zahtevaju neka odricanja.

Да, SK 4K је стварно канал за Богу плакати. У недељу су уместо да пусте премијер лигу слепци пустили бундеслигу 2, ако се не варам :rolleyes:
Мислим да су они SK 4K пустили само да би се показали како су бољи од Арена спорта.

Taj Eurosport 4K sa našim komentatorima je propast. Ja njih ne mogu da slušam nikako, posebno onog što komentariše (prevodi) tenis :)
Posebna priča je što maksimalno smanje zvuk sa utakmice/meča da bi se oni čuli...
SportKlub 4K, vrlo slab izbor koga ne zanimaju reprize F1 i Bundesliga. Premier liga im je dostupna još par meseci.

Evo sad u 16:00 igra Đoković i to bih gledao u 4K na SK, ali normalno nema...
je malo je iritantan ali nisi ti čuo našeg brunu kovačevića kad komentira tenis :)
ovo sa sk i premier ligom je ****** da jer gube prava,ja sam gledao isključivo nju i bundes ligu na tom kanalu
što se tiče tenisa i eurosporta oni imaju prava samo na grand slamove rg i aus open ******, atp ništa

kako god bilo pohvalno je da lista ima naše 4k kanale pa štagod bilo na njima

Dragan Pešikan mislim da se ovaj zove :)
Evo ga:

Iritantna boja glasa i konstantno ponavljanje rečenica od kojih je većina prevod ® komentatora...
Pritom atmosfera sa događaja totalno u 10 planu da bi se oni čuli :(
ESPN objašnjava što se tiče komentatora i zvuka!

Да, SK 4K је стварно канал за Богу плакати. У недељу су уместо да пусте премијер лигу слепци пустили бундеслигу 2, ако се не варам :rolleyes:
Мислим да су они SK 4K пустили само да би се показали како су бољи од Арена спорта.

Tako nekako, sad dok igra Đoković npr. na SK 4K 82. repriza F1 trke iz Abu Dabija :D

Poslednja izmena:
mislim da je tu problem šta je uopće dostupno u 4k odnosno koje utakmice, uglavnom su to samo derbiji makar ponekad zna uletiti neka bezveze utrakmica pa mi nije baš jasno kako to ide,ima i onaj sky bundesliga uhd i tamo ne idu baš sve utakmice,ne znam koja je to logika i od čega zavisi
Dragan Pešikan mislim da se ovaj zove :)
Iritantna boja glasa i konstantno ponavljanje rečenica...
da a pandan u hr mu je bruno,kakve taj gluposti priča a glas ne da je iritantan nego para mozak :LOL:

Ipak da se ispravim, trenutno i na ART i RD Arene idu su u 25FPS, ali moram reci da je meni licno slika bas super, no dopbro ja i nisam neki zahtevan gledalac, meni je bitno da lepo radi, bez trzanja, kocenja, i sto manjeg kasnjenja.

Sto se SK4K tice nisam siguran stvarno, mozda sam negde i procitao ali mislim da PL zahteva da se bar jedna utakmica prenosi u 4K, ako bude i Arena imala 4K kanal onda je to to.

Ipak da se ispravim, trenutno i na ART i RD Arene idu su u 25FPS, ali moram reci da je meni licno slika bas super, no dopbro ja i nisam neki zahtevan gledalac, meni je bitno da lepo radi, bez trzanja, kocenja, i sto manjeg kasnjenja.
i meni je to isto bitno slažem se osim što mi je od kašnjenja bitnija kvaliteta slike,kad vidim da je muljavo, da kretnje igrača i lopte nisu fluidne ne mogu to gledati,kad je kvalitetan kanal slika je oštra da se svaka travka vidi a tu 4k nema premca,doduše ima fhd kanala u nekim listama gdje su premium arene i bt sportovi blizu toga

Ima na listama gomila kanala koja prenosi.
Prenosi i SportKlub 1

• Like
Reagovanja: gec
Najbolji prenos tenisa što se mene tiče je kada se nabode bez komentatora, samo zvuk sa terena

Ruski euro sport 4k , moze da se izabere eng audio
Imao sam u nekoj listi ne mogu da se setim

Nema red devils 4K. Arene mu nisu loše.
7CbQ7i8.png

Imam LG tv i kada prebacujem sa iptv liste na boxu na domaću kablovsku, box ne zapamti zadnji kanal na kojem sam bio, već ga vraća na neki bez veze, koji uopšte nisam gledao tog trenutka. Nije neki problem, ali čisto da vidim ima li neko rešenje za to i da li se to dešava i drugima?

Зависи од апликације, али не би смело да буде тако.

Ma ne koristi niko osim mene nalog. Možda daljinac stvara taj problem, ali ne znam koje je rešenje. Idem gore na njemu na input i tu mi daje opcije ulaza. Oba su na hdmi, 1 i 2. Daljinac je originalni od LG-ija.

Probaj da isključiš CEC na boxu i na TV-u, pa vidi šta će da se desi.

Jel probao neko ove?

Kao legalni, a imaju i mogućnost u plejeru da se dodaju i druge liste...

Kao dosadašnji najveći uspeh, pored razvoja aplikacije Adria Telekom, izdvajamo i razvoj i plasiranje platforme pod nazivom “NetTV Plus".
Vlasnička struktura
Kompanija TV China Live LTD, registrovana na Sejšelima, vlasnik je brenda Adria Telekom.

Kao generalnog distributera i glavnog reseller-a, izdvajamo kompaniju WNET Media GmbH, registrovanu u Beču, Austriji.

Osnovana 2006. godine u Beču, kompanija je prvenstveno bila generalni distributer NetTV Plus usluge na teritoriji Austrije, Francuske i Italije.

Od 2020. godine, WNET Media postaje autorizovani reseller Adria Telekom paketa usluga.

Kod:
https://adriatelekom.com
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adria.tv
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adriatelekom.tv

Poslednja izmena:
Imali su jedno vreme pustenu test verziju web playera (u sustini isti EON) gde su radili svi kanali. Medjutim na kratko bacio pogled i to je to, nisam gledao vise. Vidim sad da ne radi vise.

Pozdrav svima,
Nadam se da me necete ismejati, ali i da cete moci da mi pomognete. Zivim u Grckoj i zbog nepokretne majke koja je dosla kod nas, kupila sam smart tv – Toshiba, instalirala iptv smarters pro i kupila na Aliju (prvo sam probala nekoliko lista) listu - livego koja mi odgovara – ne treba mi sport uopste, trebaju mi exyu i grcki program, ex yu filmovi, ali i deciji programi i crtani filmovi (grcki, nasi, engleski) jer ih imam troje. Lista je samo za 1 uredjaj, za godinu dana.
Do pre neki dan je sve radilo super i odjednom nije htelo da se ucita – javlja se greska - Invalid details. Restartovala sam sve, obrisala user-a, pokusala opet sa novim userom koji nece da se kreira. Takodje, instalirala sam (nasavsi i citajuci predloge na ovom forumu – ott navigator kao i iptv stream player i na njima ne radi). Kinez mi pise da otvorim koristeci VPN – sto do sada nisam ni znala sta je. Procitala sam na forumu, guglala, ali se nisam snasla i molim vas za pomoc. Kao sto mozete zakljuciti, veci deo o cemu pisete nisam razumela, ali sam pokusala sama da se snadjem, ali ne ide.
Da li moram da instliram VPN i koji – ako je moguce nesto jeftinije jer zaista ni tv nisam htela, nego samo zbog majke… A, ako to nije potrebno, kako da resim problem?
Izvinjavam se na duzini posta I na mom neznanju, ali vas najlepse molim za neka uputstva!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno