Prijatelju nije pitanje gotovanstva,već učtivosti...eto i mene zanima gde ima ovlašćen servis pošto imam iPad i iPhone.Generalno stvarno nisam znao da postoji a krećem se često ovim temama...neko bi u ovih par godina izneo tu informaciju.
Ja sam sebe ubedio zamenom tastera na 5ici. Za vas me bas briga.
A vi cekajte da pocne prodaja kod operatera,pa nosite u njihove poslovnice kad nesto ne bude u redu.Pa kad tamo odstoji nedelju,dve onda mozda i proslede u ovlascen servis.
5S bi bio vec zanimljiv za razmatranje. Uz neku razumnu ponudu. Inace sam korisnik Telenora.Meni je nekako bitna informacija da će biti i 5S (ako me nije slagao)...
@ defcoon221
"Koja je filozofija Appla?
"Kada dolazi na novo trziste,onaj fazon "ko ima para kupice nas ko nema moze da place pored radnje" "
Matori ,zar to nije uvek i bila filozofija prodaje Apple-a ?
Nikad nije mogao da se uzme za male pare ,uvek je kostao manje vise ovoliko , i nikada nije bio za obicne smrtnike i gologuzije.
E sad, zelje su jedno ,a mogucnosti drugo ... Ja sam recimo video diivan "Rangerover " ali mu ne mogu ni prismrdeti,pa vozim "Punta".
Jednostavno , sirim se onoliko koliki mi jorgan.
Nemas ti pojma o cemu pricas, ne znam samo zasto siris dezinformacije nama koji nesto pratimo tako dugo... Kazi koji je servis u pitanju i demantuj nas...
Ma verovatno lik prodaje ili planira da proda svoj telefon pa pizdi jer ce sad za iste novce moci da se uzme tel sa mreze koji ima 2godine garancije.
Pa to sam i ja napisao još pre par stranica. L2 servis se radi samo u Holandiji i Engleskoj dok domaći ovlašćeni servis radi samo L1 (sw upload) i takozvani "pre-check". I ne mora da znači da će iStyle dobiti pravo na servis. Uređaji kupljeni kod operatora će se kod njih i reklamirati a oni šalju u domaći servis. Tako je i po zakonu o zaštiti potrošača. Zato i košta iPhone koliko košta jer je "after sales" proces jako skup. Ne ulazi u cenu proizvoda samo proizvodnja kako svi laički misle.Na iSrbiji se oglasio čovek koji radi servis u iStyle.
Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija, ali pretpostavlja da će servis biti obezbeđen samo za uređaje kupljene kod operatera i da se neće raditi nikakve popravke i zamlaćivanje, već samo vizualna inspekcija i odmah potom zamena uređaja!
U cemu je razlika izmedju 4S i 6S ? jednostavna ovaj kosta 200 a ovaj 1000 eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari