Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Tako sto internacionalna garancija vazi kod svih ovlascenih servisa, internacionalno.
A verovali ili ne Srbija je jedna od drzava na ovoj planeti, iako tako ne izgleda uvek.

eheheh kolegijalno,nema šta! Možeš da palamudiš a da pomogneš ne :D SRBIJA!!!! :D

Prijatelju nije pitanje gotovanstva,već učtivosti...eto i mene zanima gde ima ovlašćen servis pošto imam iPad i iPhone.Generalno stvarno nisam znao da postoji a krećem se često ovim temama...neko bi u ovih par godina izneo tu informaciju.

Prijatelju nije pitanje gotovanstva,već učtivosti...eto i mene zanima gde ima ovlašćen servis pošto imam iPad i iPhone.Generalno stvarno nisam znao da postoji a krećem se često ovim temama...neko bi u ovih par godina izneo tu informaciju.

iPad, iPod, iMac...mozes da reklamiras preko iStyle-a, Macole i cini mi se i iLike-a, mada za ove poslednje nisam siguran. iPhone naravno ne moze da se servisira (zvanicno) u Srbiji i ta informacija prosto nije tacna. Meni je simpaticno ovo sto covek prica i znam da nije tacno, ali prosto neki moderator bi trebalo da malo uredi ovu temu, jer neko moze da poveruje da je tacno pa da posle bude u problemu.

Dakle da pojasnimo. Ovlasceni Apple servis, je servis koji je ovlascen od Apple-a i preko koga moze apple garancija da se ostvari. Servisi tipa Djura elektronik koji "umeju" da poprave iPhone, nisu ovlaceni, ugradjuju u 99% slucajeva kineske neoriginalne delove i naravno nikakve veze sa samim Apple-om nemaju. Popravka se naravno placa i to papreno.

Poslednja izmena:
@ mickk: Neko je negde i izneo tu informaciju , cim sam je ja nasao (guglajuci).

Da si vreme utroseno na kucanje komentara posvetio pretrazi, vec bi znao. I jos bio zadovoljan sobom sto si sam otkrio, bez icije pomoci!

@ Bad Habbit: Ja i pricam o ovlascenom servisu, koji popravlja telefone u garanciji.

Poslednja izmena:
Ja sam sebe ubedio zamenom tastera na 5ici. Za vas me bas briga.

A vi cekajte da pocne prodaja kod operatera,pa nosite u njihove poslovnice kad nesto ne bude u redu.Pa kad tamo odstoji nedelju,dve onda mozda i proslede u ovlascen servis.

E neka si nam rekao! Sram nas bilo na našoj radoznalosti! A tebi kad se opet zaglavi taster na telefonu, ti ga opet zameni u inat nama svima neznalicama! :D
A do tad ću koristiti moj ispravan telefon i neću divljati po tasterima...kao neki :p

Ja sam sebe ubedio zamenom tastera na 5ici. Za vas me bas briga.

A vi cekajte da pocne prodaja kod operatera,pa nosite u njihove poslovnice kad nesto ne bude u redu.Pa kad tamo odstoji nedelju,dve onda mozda i proslede u ovlascen servis.

Nemas ti pojma o cemu pricas, ne znam samo zasto siris dezinformacije nama koji nesto pratimo tako dugo... Kazi koji je servis u pitanju i demantuj nas...

mora da je servis za ves masine... nisi koristio kalgon LOL salu na stranu, svaki telefon ima defektnih primeraka. npr drug 2puta menjao plocu na s4 u garantnom roku, drugi drug nabavio lg g2 koji radi sam sta hoce pokrece aplikacije pusta muziku poziva sam... kao neka greska na ploci, taster na iphone se ne gura da probije zadnji poklopac za bateriji vec samo taknes nezno da ti se otisak sa prsta ne izgladi :)

Bio sam malopre u Telenoru i rekli su mi da će biti i petice i šestice a da će cenovnik zvanično biti do kraja oktobra.

:wave:

Pa ako kreće poručivanje od 24.10, onda je to poslednji datum za određivanje cene.

Meni je nekako bitna informacija da će biti i 5S (ako me nije slagao)...

Poslednja izmena:
Zanimljivo je to što mnogi pročitaju samo par zadnih postova a postoje 85 strane pre ove a i još min 3 teme gde je sve rečeno više puta. Nije da je pisano pravilo ali je osnovni red da pročitate i ne maltretirate redovne korisnike foruma informacijama koje su već bile i o kojima se već diskutovalo (i ko je servis i gde je, i kako se servisira i gde i koje su cene u okruženju, a takođe i kada će se pojaviti na tržištu).

@ defcoon221
"Koja je filozofija Appla?
"Kada dolazi na novo trziste,onaj fazon "ko ima para kupice nas ko nema moze da place pored radnje" "

Matori ,zar to nije uvek i bila filozofija prodaje Apple-a ?
Nikad nije mogao da se uzme za male pare ,uvek je kostao manje vise ovoliko , i nikada nije bio za obicne smrtnike i gologuzije.
E sad, zelje su jedno ,a mogucnosti drugo ... Ja sam recimo video diivan "Rangerover " ali mu ne mogu ni prismrdeti,pa vozim "Punta".
Jednostavno , sirim se onoliko koliki mi jorgan.

Kakvo je to poredjenje?
U cemu je razlika izmedju 4S i 6S ? jednostavna ovaj kosta 200 a ovaj 1000 eura, sto znaci ako cemo po tvojoj logici :
Onda cu ja da uzmem Rangrovera ali necu sestu generaciju nego cetvrtu generaciju koja skoro ni nema nedostatke ko sesta osim jednog bitnog dobrog razloga sto je brutalno jeftinija od seste generacije..

Poslednja izmena:
Nego, hoce li biti pokrenut apple.rs :)
Vidim na ovom telenorovom linku su preveli ip6 stranicu.

Nemas ti pojma o cemu pricas, ne znam samo zasto siris dezinformacije nama koji nesto pratimo tako dugo... Kazi koji je servis u pitanju i demantuj nas...

Ma verovatno lik prodaje ili planira da proda svoj telefon pa pizdi jer ce sad za iste novce moci da se uzme tel sa mreze koji ima 2godine garancije.

Ma verovatno lik prodaje ili planira da proda svoj telefon pa pizdi jer ce sad za iste novce moci da se uzme tel sa mreze koji ima 2godine garancije.

Ne bih ja od njega kupovao sa tim divljačkim prstima...nema šanse! :D

Na iSrbiji se oglasio čovek koji radi servis u iStyle.
Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija, ali pretpostavlja da će servis biti obezbeđen samo za uređaje kupljene kod operatera i da se neće raditi nikakve popravke i zamlaćivanje, već samo vizualna inspekcija i odmah potom zamena uređaja!
Pa to sam i ja napisao još pre par stranica. L2 servis se radi samo u Holandiji i Engleskoj dok domaći ovlašćeni servis radi samo L1 (sw upload) i takozvani "pre-check". I ne mora da znači da će iStyle dobiti pravo na servis. Uređaji kupljeni kod operatora će se kod njih i reklamirati a oni šalju u domaći servis. Tako je i po zakonu o zaštiti potrošača. Zato i košta iPhone koliko košta jer je "after sales" proces jako skup. Ne ulazi u cenu proizvoda samo proizvodnja kako svi laički misle.

Da li će to samo Telenor ponuditi jedino modele od 16gb ili svi?! Bas jadan potez, najjeftiniji u nabavci pa neka korisnik proširi memoriju sa microsd karticama.. NOT!

Nazad
Vrh Dno