jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 825
Jesam li to dobro shvatio, Telenor će prvi ponuditi, a čekaju se MTS i VIP!?
Meni više deluje kao to da mt:s i VIP marketing službe ne rade popodne
Jesam li to dobro shvatio, Telenor će prvi ponuditi, a čekaju se MTS i VIP!?
Znaci 4S,5S smo ga popu****?
Ja mislim da su se zeznuli ZESCE jer sta misle da bi mogli brze i bolje da da prodaju 4S u nekom
Nema nikakvog smisla da telefon bude skuplji nego po oglasima, a na ugovor mora da bude 200e jeftiniji, sto se nikad nece desiti
U prevodu, nista se nece promeniti, hrvatski appstore ionako radi odavno, dobili smo bar ljudsku podrsku za nasu mrezu pa su nam brojevi telefona citljivi i radi iMessage, to je jedina prednost. Zato, palimo odavde![]()
I ja čekam teoriju od teoretičara :d
Naravno da će se desiti. Pojaviće se mnogo veća ponuda telefona na oglasima, kao i uvek mnogi će ih dobiti kao nagradu kao corporate korisnici, biće i manijaka koji će uzeti na ugovor pa hteti da unovče itd. Takve stvari su debelo obarale cene na oglasima Android telefonima (pogledajte samo cene za Samsung s5 star 1 dan oglase), za iphone je realno očekivati pad od 10-15%. O domaćem servisu da ne pričam.
Ne moz reci da njegova prica nema osnovu. Inace ako bude 64gb iznad 1000, neka zaje*u oni to, ja idem preko da kupim i provedem se (ili svercovan). Ja najvise ocekujem od povecanog broja lokalnih aplikacija za iphone, a i da ja imam vecu publiku za moje aplikacije.
Ovde je nemoguce da cena bude niza nego u ostatku Evrope. Pogledajte ovaj slajd:
Kakva hrabrost !! Juce se uclanio ,prvi post ,pa opleti !! Ti si ovde nov covece ,moras da budes tih ,da se obracas starijim clanovima (kao i ja ) spustenog pogleda, tihim glasicem. Niko se nije javio da se spamuje tema ,bas ti nasao.. U ostalom topic i sluzi kao najava zvanicnog dolaska Iphone-a uCitam vase postove i ne verujem, kakve gluposti pisete o ceni,pogotovo ovi strucnjaci sto se razumeju u racunanje carine pdv-a i ostalih troskova i dazbina....sacekajte pa da vidimo koja ce biti cena,ne potrebno spamujete temu, ne kaze za dzabe ona rekla za "lav pivo" najvise strucnjaka po glavi stanovnika.
Kakva hrabrost !! Juce se uclanio ,prvi post ,pa opleti !! Ti si ovde nov covece ,moras da budes tih ,da se obracas starijim clanovima (kao i ja ) spustenog pogleda, tihim glasicem. Niko se nije javio da se spamuje tema ,bas ti nasao.. U ostalom topic i sluzi kao najava zvanicnog dolaska Iphone-a u
Srbiju , tako da moze da nagadja i baljezga ko sta hoce . Ti si poslednji koji ima pravo da napusava nekog . Amin.
Kakva hrabrost !! Juce se uclanio ,prvi post ,pa opleti !! Ti si ovde nov covece ,moras da budes tih ,da se obracas starijim clanovima (kao i ja ) spustenog pogleda, tihim glasicem. Niko se nije javio da se spamuje tema ,bas ti nasao.. U ostalom topic i sluzi kao najava zvanicnog dolaska Iphone-a u
Srbiju , tako da moze da nagadja i baljezga ko sta hoce . Ti si poslednji koji ima pravo da napusava nekog . Amin.
@ defcoon221
"Koja je filozofija Appla?
"Kada dolazi na novo trziste,onaj fazon "ko ima para kupice nas ko nema moze da place pored radnje" "
Matori ,zar to nije uvek i bila filozofija prodaje Apple-a ?
Nikad nije mogao da se uzme za male pare ,uvek je kostao manje vise ovoliko , i nikada nije bio za obicne smrtnike i gologuzije.
E sad, zelje su jedno ,a mogucnosti drugo ... Ja sam recimo video diivan "Rangerover " ali mu ne mogu ni prismrdeti,pa vozim "Punta".
Jednostavno , sirim se onoliko koliki mi jorgan.
Citam vase postove i ne verujem, kakve gluposti pisete o ceni,pogotovo ovi strucnjaci sto se razumeju u racunanje carine pdv-a i ostalih troskova i dazbina....sacekajte pa da vidimo koja ce biti cena,ne potrebno spamujete temu, ne kaze za dzabe ona rekla za "lav pivo" najvise strucnjaka po glavi stanovnika.
Postovanje starijih nema nikakve veze sa kapitalizmom ili socijalizmom, ima veze samo sa osnovnom kulturom, generalno svako ima pravo da kaze sta misli i to je cela prica, nagadjanje cena nije nikako zabranjeno vec je necije licno misljenje.Prvo kakve veze ima da li sam ja registrovan danas ili pre 5 godina to je cista ******stina,
Drugo ako svi budu nagadjali i baljezgali bez bar nekakve informacije sta mislis u cega ce da se pretvori tema(u sta se vec pretvorila)
Kao trece ja nikog nisam napusavao nego skrenuo paznju da se ceka zvanicna informacija, mogao sam i ja da napisem da ja cenim da ce da iphone bud 3000€ i tako nas 200....
A to postovanje starijih na forumu decko hteli ste kapitalizam tako da sta da ti kazem socijalizam je pukao 1989.![]()
Kako bilo...dobra je stvar da su najzad došli.Ma kakav Apple bio i koliko sam protiv njih...oni diktiraju tržište a imaju proizvode koji im pomažu u tome i to jaaako dobro.Sam njihov dolazak pokazuje da verovatno smatraju za nijansu stabilnim naše tržište i samim tim govore drugim potencijalnim velikim kompanijama da ulažu kod nas.A to dovodi do neminovno balansa cena i kvaliteta usluge prvenstveno pa onda i tehnologije.
Druga je stvar koliko ćemo se mi uklopiti u sve to i šta ćemo naučiti iz toga![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari