Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Koja god cena da bude, diskutovaće se o tome kad budemo imali info. Trenutno me više zanima AppStore i servisna podrška.

EDIT: Imam utisak da sad sede u Telenoru onako za stolom i misle "koji K... sad da radimo, koje pakete da pravimo..." :D

Poslednja izmena:
U Swici je 6-ica 64Gb 720e...a meni stiže sutra! Pa ne mogu da verujem da sam takav baksuz! :D

Kod nas mora da bude oko 1000 -1200e bez ugovora, toliko je barem kod bugarskih operatera.

Koja god cena da bude, diskutovaće se o tome kad budemo imali info. Trenutno me više zanima AppStore i servisna podrška.

Pa malo je bez veze da zvanično ponude bilo kakav uređaj bez podrške...mislim,nisu to no name Kinezi

U Danskoj,iPhone 6 128gb verzija uz ugovor na 2god (20€ mesecno) kosta 200€

a gde smo mi a gde je danska sa standardom, kod nas ce na paketu od 20e biti kao u evropi bez ugovorne obaveze ... i to ima da kazu> "ma to im je extra cena, sta oni znaju sta je iphone... to do sad nisu videli i mogu sa se sisaju kao ovce"

Meni se cini da ih je Telenor sve zeznuo? :D
Na sve,mislim na MTS i VIP.

Da li to znaci da ce pored flagship modela (6 I 6+) moci da se uzme stariji model (5S) po relativno normalnoj ceni ?
Naravno, AppStore i servisna podrska za sve nas koji posedujemo neku verziju jabucice je mnogo bitnija.

Kakve veze sad ima Danski telenor sa Srbijom i okolnim zemljama? Evo pogledajte ovo:

http://telekom.me/product-details-updated.nspx?phoneid=247&userType=2

Dakle preko 500e uz paket od 20e samo par desetina eura manje uz paket od 30e.

Prema nekim informacijama koje imam 6 ce da kosta isto ili malo vise u odnosu na 5s, 6+ preko 100e! vise u odnosu na 6.

Samo sto ce u Srbiju telenor i ostali da stave 1000/1200e u slobodnoj prodaji a pogledajte koliko je 5s (jos od starta) uz prepaid karticu u telekom cg, ali ZAKLJUCAN.

Poslednja izmena:
Standard ? Zanimljia tema, što je standard manji sve je skuplje, što je standard veći, jeftinije ? !
primer Danska, standard uh, čovek je naveo cene, kod nas a i u okruženju, standard nizak, cene će biti.... zanimljivo do bola....

Pa bilo koji flagship je oko 400€ plus 15-ak evra 24.meseca. Danska recimo,20€ mesecno LG G2 (HTC One M7) ide za 1 krunu. Nas razbijaju koliko uzimaju

Ujak mi zivi u Danskoj vec godinama, kaze da su telefoni preko mreze DZ, bukvalno ko koristi jace pakete daju flagship telefone za 50. Mid-range skoro sve za DZ.

Nakon pola godine/godinu dana mozes da uzmes novi uredjaj, cak te i sami zovu.

Poslednja izmena:
Nego dolazi 31. oktobra...tacno na noc vestica..hmmmm..neke mracne sile su umesane, a ne zna im se cilj

Normalno je da su kod nas cene vece jer je veci i rizik poslovanja.

1) "Uzeo telefon, bacio karticu i ugovor u kantu ispred poslovnice i dovidjenja"
2) U toku ugovora korisnik prestao da placa pretplatu

Ovoga ima poprilicno, jer su primanja niska, a oci velike.

Nema nikakvog smisla da telefon bude skuplji nego po oglasima, a na ugovor mora da bude 200e jeftiniji, sto se nikad nece desiti :)

U prevodu, nista se nece promeniti, hrvatski appstore ionako radi odavno, dobili smo bar ljudsku podrsku za nasu mrezu pa su nam brojevi telefona citljivi i radi iMessage, to je jedina prednost. Zato, palimo odavde :)

Nema nikakvog smisla da telefon bude skuplji nego po oglasima, a na ugovor mora da bude 200e jeftiniji, sto se nikad nece desiti :)

U prevodu, nista se nece promeniti, hrvatski appstore ionako radi odavno, dobili smo bar ljudsku podrsku za nasu mrezu pa su nam brojevi telefona citljivi i radi iMessage, to je jedina prednost. Zato, palimo odavde :)

Naravno da će se desiti. Pojaviće se mnogo veća ponuda telefona na oglasima, kao i uvek mnogi će ih dobiti kao nagradu kao corporate korisnici, biće i manijaka koji će uzeti na ugovor pa hteti da unovče itd. Takve stvari su debelo obarale cene na oglasima Android telefonima (pogledajte samo cene za Samsung s5 star 1 dan oglase), za iphone je realno očekivati pad od 10-15%. O domaćem servisu da ne pričam.

Aj videcemo, ja mislim da ce se jos dugo vise isplatiti uzimati preko oglasa ili preko, ili bilo kako samo ne ovde...

Nisam bas pratio cene, ali sam mislio da su onako niske cene zbog prevelike ponude i tih ugovora gde ljudi kupe fon pa da prodaju. Ovde se to nece isplatiti ako bude kostao vise nego u oglasima...

Nisam bas pratio cene, ali sam mislio da su onako niske cene zbog prevelike ponude i tih ugovora gde ljudi kupe fon pa da prodaju. Ovde se to nece isplatiti ako bude kostao vise nego u oglasima...

Ni na tim telefonima se ne isplati... pa opet neko i nekako to radi. Ja sam npr prošle godina kupio HTC One koji je u VIPu kupljen za keš, nedelju dana posle datuma na računa za značajno nižu cenu... Matematika? To samo prodavac zna.

Super ako toga bude, eto jeftinijih iPhonea :)

Ne znam da li ce da bas toliko ljudi prodaju novo stecene statusne simbole, tako da ocekujte ih na oglasima, ali ne kao android flagship varijante.

Ipak ce kod nas biti najvise:

54291894.jpg

Meni je samo bitno to da padnu cene nekih androida (mozda).

Bojim se da će oduševljenje da splasne kada vidite cene.

Ma cena ce biti astronomska, u to nema sumnje.

i6 je sada ~700e na oglasima i mislim da ce ta cena ostati nepromenjena jos neko vreme sigurno.

Meni je samo bitno to da padnu cene nekih androida (mozda).

I ne vidim nacin kako ce to uticati na pad cene adroida jer vecina iz oglasa je prosvercovana i nece ici dole dokle god se u Evropi ne promeni.

Poslednja izmena:
Koliko god da bude koštao, bolje da ga bude, nego da ga ne bude.

Nazad
Vrh Dno