Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Sada razmmišljam da li da kupim kada kažu da je Kosovo posebna teritorija...

Kakve to veze ima, pogledaj naziv teme. Man'te se politike na Bench forumu.

Ne volim iPhone, ali uvek podržavam mogućnost izbora. Raduje me ova vest. [emoji106]

Na 2 godine uz paket od oko 2.000rsd - cena 60.000rsd (okvirno). Nikakav izvor, moje predviđanje.

Poslednja izmena:
moze mod da promeni naziv teme :D

Ne volim iPhone, ali uvek podržavam mogućnost izbora. Raduje me ova vest. [emoji106]

Na 2 godine uz paket od oko 2.000rsd - cena 60.000rsd (okvirno). Nikakav izvor, moje predviđanje.

Ako je pretplata za S5 oko 5k kod svih operatera, ne verujem da ce za iP6 biti 2k...

Rekao jw cena 60.000 uz paket od 2000. Mislim da je optimista preveliki.

Who cares koliko će biti kod operatera? Pašće cene na oglasima plus lokalna garancija... više nego dovoljno.

Moje viđenje situacije, iP6 64GB
Opcija br.1: Oboriće rekord u visini cene kod operatera (ako se samo oni pitaju) - preko 110.000
Opcija br.2: Pomrsiće konce ostalima (ako se Apple pita oko cene) - oko 35.000 uz pretplatu od 3.000

Bice ovako...

Ma kakvi, bice 2 crvene i oko 400e, 3 crvene 300e, 4 crvene 200e, 5 crvenih 100e, 6 crvenih iliti najjaci paketi dinar.

Mislim bice iste cene kao i Android flagship telefoni.

Ovo ti potpisujem.

Ja se nadam da ce u ponudi biti i 5s...

Ako je ista cena android flagship uredjaja kao i iPhone, ne vidim zasto bi iPhone bio skuplji. Stvarno ne vidim razlog...

Može da bude samo jeftiniji jer Apple neće dozvoliti da se *****išu preterano...

Od 31. ce biti u ponudi Telenora :)

Nisam siguran da vam je razmišljanje na mestu. Mislim da Apple ne zanima previše krajnja cena, oni isporučuju određeni broj uređaja na mesečnom nivou, a na operateru je da ih proda (tako mi neko reče). Uostalom, treba pogledati cene u regionu (u MK i CG košta oko 500€ na paketu od 30€ mesečno) ili neke ekstremne primere, tipa Brazil (neko je već detaljnije pisao o tome u ovoj temi).

Moja procena je da će kod nas biti slično kao u okruženju, znači oko 500€ + paket od 30-ak € (koji će biti lošiji nego dosadašnji paketi za isti novac).

Poslednja izmena:
Mene iskreno raduje činjenica da ću moći da ušetam u MTS, Telenor, VIP, iStyle i uživo vidim boju fona, oblik, veličinu 6S a ne da nagađamo preko fotki sa neta...

Slazem se, pogotovo sto treba dobro izvagati za velicinu.

A jel upoznat ratel sa ovim sto je kompanija "Apple" izjavila ? mozda traže neki papir ?

Ako nesto *****u nasi, otimamo one tenkove kod brankovog i krecemo na RATEL :)

Ja bi isao sa onim samohodnim haubicama one su efikasnije. :d A inace jedini moj komentar na danasnju vest je fala k***u. Kao sto negde napisah nije moj izbor i slazem se da ako nista bar cemo moci da ga vidimo(boze ovo mi lici kao da je neko bozanstvo :D) pa da onda na osnovu toga procenjujemo.

Poslednja izmena:
Kakav hype , jedva cekam zvanicno obavestenje o cenama kod nasih provajdera uz pakete , osecam da ce onda biti kukanja i neverovanja u pogledu cena .
Mene licno interesuje jedna druga stvar , kojoj ce od nasih nazovni servis kompanija dodeliti eventualni servis tih uredjaja posto svi znamo koliko su oni strucni .

Ko kaže da će neko uopšte ovde da servisira iPhone?
iStyle će 100% da bude uključen u postupak ostvarivanja garancije i reklamacije, a telefone će verovatno samo da preuzimaju i šalju u najbliži servis negde u Evropi, tipujem na Holandiju.

iPhone 6 i iPhone 6 plus u Telenoru

Kompanija Telenor danas je objavila da će u petak, 31. oktobra, u svoju ponudu uvrstiti iPhone 6 i iPhone 6 Plus, najnaprednije modele u dosadašnjoj istoriji iPhone-a.

Svi koji žele mogu odmah da se prijave na listu zainteresovanih za uređaje iPhone 6 i iPhone 6 Plus slanjem svojih podataka na adresu [email protected] (ime, prezime i mejl adresa), a rezervacija uređaja (pre-order) počinje od 24. oktobra putem Telenorovog sajta. (link će biti objavljen naknadno)

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru...ije/iPhone-6-i-iPhone-6-plus-u-Telenoru/?pn=1

Sad i ja mogu da radim preorder :
http://www.apple.com/pr/library/2014/10/13iPhone-6-iPhone-6-Plus-Arrive-in-36-More-Countries-and-Territories-This-Month.html
Jabucari sretno vi bilo :)

Poslednja izmena:
I koja će sad cena biti za telefon???

da bas me to zanima... u swedskoj iphone 6 je 6390kr i to iznosi oko 700e bez ugovorne obaveze...

Nazad
Vrh Dno