Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Hvala puno na odgovoru .... mada sam morao da nacrtam "šemu" da bih shvatio ... zato se i kaže "imam neku šemu"

..... pravo da Vam kažem, pun mi k** i Epl-a i Amera koji ovamo nameće "standarde" , a tamo se preselio u irsku da ne bi plaćao poreze .. a i izmislili su offshore varijante ..

Pazi...slažem se sa tobom, ali ovde se ne radi o "zločestim Amerima", s obzirom da se cela priča može svesti na sistem "mazni pare" - marišu i Ameri, i Kinezi, i Rusi, i Srbi,...svi...a meni su, s obzirom da živim u Srbiji najmrskiji ovi naši što mi zavlače ruku u džep, iskreno..."nametanje" standarda me trenutno baš i ne pogađa toliko...

10eefd4.png

Срце ми се у тренутку убрзало, хоће да искочи :D

Najavili i da ce svako ko ima primanja ispod 25000 RSD dobiti stari iPhone 5S.

Izgleda da će 16.10 da se svašta dešava....ovde parada a tamo apple konferencija...:p

A mi koji ne primamo platu? Kriv Q25?

baš bi bila fora....dođe Džoni na paradu i svečano saopšti da stiže iPhone u Srbiju :)

To je nešto, ali biće zvanično tek kada budete otišli u poslovnicu i mogli da uzmete telefon uz paket.

Ako nesto *****u nasi, otimamo one tenkove kod brankovog i krecemo na RATEL :)

znaci idemo prvo na paradu pa u red za iP ili obrnutim redosledom.

Mene zanima koji će od provajdera prvi objaviti vest :)

Muštuluk ide meni. Pogledaj par poruka iznad i biće to jasno zašto. :)
Ok, verujem sad da nije tek tako objavljena slika, ali odakle ti uopste ta slika? jel to neciji photoshop creation ili je objavljena od strane APPL?

Ma samo neka zvanicni dolazak otvori srpski AppStore, mogucnost ostvarivanja garancije u SRB i eventualno da obori cene po oglasima za 10-20% i ja sam srecan.

Poslednja izmena:
Od 2007-e se ceka... Ajd telefon i nije bitna stvar, ali mnogo kazuje o nasoj zemlji - koliko je (ne)bitna, siromasna i koliko je tesko poslovati ovde...

Samo se vi radujte, sada će da se javi Teoretičar sa teorijom o VOIP mafiji, američkoj ambasadi, međunarodnim interkonekcijama i Apple će otići i pre nego što je došao ;)

iPhone u Srbiji uskoro

Ni ja ne znam kako je sada americka ambasada izvisila :)

@mr_gee_fox
Reci ce nam da koristimo hrvatski kao i do sada :)

P.S. @smarkovic na twiteru kaze skoro sigurno dobijamo i appstore

Poslednja izmena:
"RT @Macola_Store: @mileusna Za sada samo znamo da će biti kod MTS da se kupi, i da će biti i opcija bez ugovorne obaveze. Sve ostalo će nam javiti :)"

@priest88
pa do sada nisu bili zvanicno kod nas. Valjda ce nesto da promene....

Mene iskreno raduje činjenica da ću moći da ušetam u MTS, Telenor, VIP, iStyle i uživo vidim boju fona, oblik, veličinu 6S a ne da nagađamo preko fotki sa neta...

Nazad
Vrh Dno