Imaš neku informaciju ili dokaz?Nema od dolaska Iphone-a ništa. Klasična predizborna laž radikalskog direktora Telekoma. A i realno ko bi sa ovim državnim šabanima sklapao bilo kakav dogovor.
Imaš neku informaciju ili dokaz?Nema od dolaska Iphone-a ništa. Klasična predizborna laž radikalskog direktora Telekoma. A i realno ko bi sa ovim državnim šabanima sklapao bilo kakav dogovor.
I naravno .... PRC![]()
![]()
Koja se to poslovnica sprema? Neka naznaka bilo šta?Semplovi su stigli, zlatni, poslovnice se pripremaju, punjaci, police i sl. Tako da mislim da ipak dolazi... samo je pitanje kada
Ispada najveći problem nekom u životu što iphone nije počeo još legalno da se prodaje. Nikakav koristan info u temi, spam, spam, spam. Kao da imaju spreman šator da istog trenutka krenu do MTS, razvuku šator i čekaju iphone :wave:
Pričajte vi šta god hoćete, ali ja već pakujem šator, idem da spavam pred poslovnicom da kupim prvi legalan iPhone u Srbiji.
Teлефони су били у магацину у Макишу, па су их потом пребацили даље од реке
Мени је тако рекла другарица која ради у телекоњу.
Можда су проценили да же због поплава мањи број људи од очекиваног купити телефон, па су одлучили да помере почетак продаје.
Мислим да су се озбиљно зезнули у тој процени... огроман број људи који ће да узме телефон од њих уопште не припада групи финансијски угрожених грађана.
Једино ако та одлука није донешена из угла: ”Не би било у реду да ми сада представљамо најскупљи телефон док људи губе куће и све што имају”
Ово сумњам да је разлог али је, пак, могуће. Ипак су дали свима бесплатан интернет током тих несрећних дана.
@makiacavek, јел да дођем да те тролујем, са неким Самсунг телефоном, док будеш чекао?![]()
Ja od starta imam spreman šator i čekam...
Kad ćete da shvatite da ovaj forum ili bilo koji drugi nisu merilo. To što mi znamo da dolazi šestica i znamo šta donosi, ne oslikava situaciju informisanosti o telefonima u Srbiji. Mi smo entuzijasti, procenat nas je mizeran u odnosu na potencijalne kupce iPhone-a.
Da li postoji neka zemlja u kojoj apple servisi funkcionišu polovično? Npr možeš da kupuješ app ali ne možeš da zaradiš kao developer zbog uvrnutih zakona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari