Šta je novo?

iPhone SE

Najmanji je problem kupiti aplikacije, čak šta više imam ja dosta toga kupljeno još iz vremena dok sam imao ip, samo treba da prebacim opet ako uspem sa nemačkog na usa app store (ne bi trebalo da se gube plaćene aplikacije).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam siguran da je to izvodljivo,kupio sam neke aplikacije dok sam koristio norveški app store,pa sam morao ponovo da ih kupim kada sam se prebacio na usa,jednostavno ih nije bilo u kupljenim aplikacijama. Možda postoji neko drugo rešenje da se prebace,meni su hitno trebale pa nisam imao vremena da se malo više bavim sa tim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Purify i adguard pro i nema nikakvih reklama nigde. Ne treba Jb za to :)

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Pa upravo to,kao da su svi tvikovi besplatni...Tih par dolara ćeš potrošiti,imao jb ili ne [emoji1]

Reklame ne podnosim, a ni apps ne volim da placam. Mislim da sam jasan zasto me zanima JB. Samo jedno pitanje, jel moze da se radi OTA update sistema dok je aktivan JB ? Nisam do sad bio na jabuci pa mi je sve novo i interesantno. :)

Bolje preskoci iPhone. Nije za tebe.

Nisu ni svi JB tweakovi free :)

Nisam siguran da je to izvodljivo,kupio sam neke aplikacije dok sam koristio norveški app store,pa sam morao ponovo da ih kupim kada sam se prebacio na usa,jednostavno ih nije bilo u kupljenim aplikacijama. Možda postoji neko drugo rešenje da se prebace,meni su hitno trebale pa nisam imao vremena da se malo više bavim sa tim.

Ako na accountu promeniš zemlju, gube se sve kupovine. Ovo stoji na Apple sajtu, koga ne mrzi neka gugla.

Tako sam i mislio,ali eto,sad i ostali znaju :)

Navodne slike staklene zadnje strane redizajniranog ajfona SE:
iPhone-SE.jpg

http://www.geeky-gadgets.com/new-iphone-se-rear-glass-panel-leaked-11-05-2017/

Ček prvo da vidimo dimenzije ;)

isto :D
sa ovim se sto imam sam prezadovoljan, ali se nadam da ce nastave da prave se seriju, da bih u buducnosti imao zamenu kada me ovaj izda

Samo da je ekran oko 4.5" i sa malim bazelima, nema bolje!

A se oznacava 4 inca ili?

Zadnja strana koliko vidim bice vrhunska. Kad bi u isto ovo kuciste spakovali ekran bez bazela bilo bi pun pogodak!

Se je u dijagonali 13cm.Bez problema tu moze 4,5 incha.

Da bude dimenzija kao Sony z5 compact i sa 4.6-4.7 ekranom, to bi bilo super [emoji4]

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Kakav je trend u te dimenzije ide preko 5 incha

jel jos nekom baterija oslabila na se posle nekog vremena? bas mi malo traje u odnosu na ranije

jel jos nekom baterija oslabila na se posle nekog vremena? bas mi malo traje u odnosu na ranije

Jel može nekako da se proveri kapacitet baterije i broj ciklusa...po ovome ako dobro vidim podleže garanciji u prvoj godini..

https://www.apple.com/batteries/service-and-recycling/

Your battery is designed to retain up to 80% of its original capacity at 500 complete charge cycles. The one-year warranty includes service coverage for a defective battery.

Pa da li si cesto punio svoj mobilni dvaput dnevno?

Uvek možeš da je zameniš u servisu, sad ne znam koliko košta nova baterija i zamena..

posto sam uzeo u vipu, da li mogu da trazim da mi oni zamene, posto je kod njih 2 godine garancija?

Zavisi koliko je garancija na bateriju...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno