A sta te konkretno zanima, ne razumem sta si hteo da pitas.
App Store praktikuje da ocene važe samo za poslednju verziju (update) aplikacije. Tapatalk je na glasu kao aplikacija u kojoj apdejti jednu stvar poprave, a dve druge pokvare, pa je i ocena u skladu sa tim...Npr. hteo sam da instaliram TT ali on u "prodavnici" ima samo 1000+ ocena i to uglavnom loših ocena. To mi je bilo čudno pa sam odustao.
To je stvar tvog izbora. Nekom će možda i Google ili Apple mape raditi posao.- navigacija (navikao sam na HERE)
3 najpopularnije aplikacije za Mail su Airmail, Outlook i Spark. Ovo je stariji video, ali može ti pomoći da se informišeš:- MAIL app (da li da koristim ovu koji imam ili da preuzmem neku drugu), ova mi izgleda OK http://www.easilydomail.com/ ali ima samo 1486 ocena (uglavnom pozitivnih)
Nisam previše proučavao third party tastature, ali ako ti nije neophodna ćirilica popularna je Swiftkey tastatura.- tastature koje su mi OK jer ima ćitilica i latinica (takođe dilema, da li da koristim ovu koji imam ili da preuzmem neku drugu), itd.
Hm? Prvi put pre par godina kada sam koristio iP mogao je to da uradi, a verujem da se moze i sad?Nek urade sad test skidanja običnog mp3 fajla sa neta da se vidi ko će koga da ponizi![]()
Razmisljam se da uzmem ovog malisu za sebe, samo me jedno buni. Moze li se odraditi jailbreak ali neki trajni, bez ove fore na nedelju dana i sl. ?
Ako uz jb mogu da se ubiji reklame u browseru i igrama, onda dalje ni ne treba tražiti razloge...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari