Baš suprotno - Li-Ion baterije se više oštećuju ako ih isprazniš totalno pre punjenja, nego ako puniš od 50 naviše. Kako je meni onda na šestici baterija super stanje a svako malo se puni jer ga kačim na komp kada radim app testing, I tako godinu i po se dešava da ga sa 90-ak pošto kačim na komp više puta u toku jednog dana...Isprazni bateriju par puta u toku meseca i napuni je skroz. Ja mislim da sam istom upotrebom kao ti unistio bateriju na sestici za pola godine. Dopunjavao svako vece na 50% i kasnije mi se od 50% pa nadole praznila mnogo brzo ili se gasila na 30%, 15%...
Yeap, tako nešto sam i ja pročitao...Baš suprotno - Li-Ion baterije se više oštećuju ako ih isprazniš totalno pre punjenja, nego ako puniš od 50 naviše.
Zato oglasi prepuni.Polako nestaje SE model kod operatera, jedva našao jedan rose gold za ženu i stigao danas preko MTS-a. Lepo se potrefilo.![]()
Ja sam 5s punio 2-3 puta na dan u zavisnosti od forsiranja, SE bi trebalo da je nešto bolji, ali budi siguran da nema šanse da izguraš dan sa jednim punjenjem ako si iole zahtevniji korisnik.Koliko vam izvuce u proseku baterija na SE, al da ga bas koristite, tipa da je instaliran face, viber, kuckaju se poruke, pozivi....sve sem igrica jer ih ne igram. Malo sam se zainteresovao za tel. a baterija mi je bitna stavka.
Koliko vam izvuce u proseku baterija na SE, al da ga bas koristite, tipa da je instaliran face, viber, kuckaju se poruke, pozivi....sve sem igrica jer ih ne igram. Malo sam se zainteresovao za tel. a baterija mi je bitna stavka.
Nema tu pravila. Iskreno, baš sumnjam da će izaći SE2 ili bilo šta slično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari