axel-junior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.02.2013
- Poena
- 225
Mora reinstall aplikacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora reinstall aplikacije.
Eto...nikad nisam imao iphone, ali ovo stvarno ne razumem nikako. Znaci ladno postoji opcija da se fino obrise kes aplikacija, ali ti oni nece to dozvoliti da odradis sam, nego eventualno ako hoces da im kupis neki papreni film...onda ce ti ponuditi brisanje kesa. E jesu kraljevi.Mozes obrisati, izaberes iz iTunesa neki dovoljno veliki video fajl ( film ) , koji ce sigurno premasiti raspolozivi kapacitet na tvom telefonu, odaberes opciju kupi i telefon ce pokusati da stvori dovoljno prostora brisanjem kesa, ali nece uspeti i transakcija ce biti otkazana. Meni je ovo radilo na uredjajima sa 16 Gb, za veci storage nije ni problem. Ne snosim odgovornost ako neko ne izracuna pa kupi film.
Eto...nikad nisam imao iphone, ali ovo stvarno ne razumem nikako. Znaci ladno postoji opcija da se fino obrise kes aplikacija, ali ti oni nece to dozvoliti da odradis sam, nego eventualno ako hoces da im kupis neki papreni film...onda ce ti ponuditi brisanje kesa. E jesu kraljevi.
Ja čisto pitam jer nikad nisam koristio neki Apple uređaj a malo bih da promenim Android, pa da znam koje su razlike i na šta ću sve morati da se naviknem. Hvala leksa na informaciji
Ja za skoro 3 godine na 5s sa 16gb nikad nisam imao potrebu da obrišem keš. Doduše, ne koristim ni Facebook ni Instagram. Neke aplikacije imaju tu opciju interno, ali ne vidim zašto bi neko uopšte razmišljao o tome.
Sent from my iPad using Tapatalk
^ ovo pre svega zavisi od načina korišćenja i koji model uzme.
Npr fb ume da naraste sa mesec ili dva na 1 GB. Isto važi za instagram. Tapatalk zna da ode na 500+ MB. Na to dodaš veličinu aplikacija, slike, još nešto bitno i u problemu si ako imaš verziju od 16GB.
Pričam iz iskustva, 18 meseci sam nosio ip6, ali sam na sreću imao verziju od 64GB pa nisam morao da ga praznim toliko često. Moje mišljenje je da je sve ispod 32GB bezobrazno malo, 32 je neki minimum, a 64 optimalno za normalno korišćenje. Ovo govorim baš zbog ovih akrobacija i gimnastike oko čišćenja keša, ništa drugo. Da je sve u dva klika i preko telefona, pa i ajde, ali nije, već uz kabl i računar...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Za 4000 mozes da nosiš bez ikakve folije,i cak i ako unistis staklo od SE jeftinije te izadje da ga promenis nego da kupis to. Kakvo masinsko postavljanje..
Sent from my 6S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari