Šta je novo?

iPhone SE

uvek je bolje imati vise memorije :D

I ja i burazer smo zadovoljni korisnici, stvarno moćna mala mašina, možda i najomoćnija mala mašina u zadnjih godinu dana i trenutno.
Jel se zna kada izlazi novi SE?

trebalo bi kad i 8 i ostali modeli.. septembar je valjda predstavljanje

iP SE je bio predstavljen u martu prosle godine,a ne u septembru. U septembru ce predstaviti 7s/+ i mozda jos do kraja godine taj novi iP edition/X/8,kako god se bude zvao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znam da je predstavljen u martu. Kada sam pitao dal se ocekuje se2 umartu. Ovde neki rekose da se iphone telefoni predstavljaju u septembru. Ne uzimajuci cinjenicu da je SE model predstavljen u martu

Danas sam prvi put imao priliku da se poigram sa ovim malisom.Fasciniran sa kako ovo radi.Imam 5x koji takodje radi odlicno ali je ovo stvarno neverovatno.

SE je zver,kome ne treba veci displej,dalje ne mora da trazi.

Menjao bih sutra 6s za SE, samo da ima 3d touch

Ne bi me cudilo da i on malo "poraste",kako su krenuli,sledece godine ce neki standard biti 6+ inca.

Pa zar ne beše neka anketa gde je SE bio na prvom mestu :)

To bi bilo super! Mada su meni licno idealne dimenzije ovog novog ajfona koji je najavljen,5.8 inca,a tek za nijansu duzi/siri od obicne sedmice.

Ma naravno,a i sve je stvar navike. Meni je svaki prelazak na veci model bio sok,ali samo prvih par dana. 4s sam koristio dve godine,pa sam presao na iP6,i onda opet posle dve godine na 7+. Dalje svakako ne bih isao. [emoji23] Ali nisam se do sada pokajao,sto ne znaci da svako moze tako brzo da se prilagodi.

Nije problem u samom prilagođavanju koliko je problem nositi toliki telefon u džepu :D Ja ne praktikujem "torbice" toliko tako da mi je nezamislivo..nadam se da Apple neće da odustane od 4'' dijagonale jer ja telefon koristim prvenstveno kao telefon, a onda kao sve ostalo...

Ma ni ja ne nosim pederuse,toplomerke i ostale torbice tog tipa. Nekako ga uguram u dzep,najcesce od jakne,a leti ce svakako biti nezgodno. Mada mi je cesto u ruci zbog posla,dosta pricam,saljem mejlove,itd... Sve ima svoje prednosti i mane,a najveca i najbitnija prednost za mene je fenomenalna baterija. Ne verujem da ce odustati od te manje dijagonale,nije im sigurno u interesu da se odreknu dela kolaca i u tom compact segmentu.

Koristim stalno YouTube++ i tvikovan Spotify i tragao sam za resenjem posto vec duze vreme jaibreak ne prati update iOS-a. Ne znam jeste li culi za TutuApp ja nisam do sada pa da podelim odusevljenje. Ko hoce tvikovane aplikacije da instalira ima svasta. Ali najbolje od svega sto dolaze sa enterprise certifikatom pa ne moras da se njakas sa Impactorom jednom nedeljno. Znaci bez jailbreaka konacno radi sve.:wave:

Koristim stalno YouTube++ i tvikovan Spotify i tragao sam za resenjem posto vec duze vreme jaibreak ne prati update iOS-a. Ne znam jeste li culi za TutuApp ja nisam do sada pa da podelim odusevljenje. Ko hoce tvikovane aplikacije da instalira ima svasta. Ali najbolje od svega sto dolaze sa enterprise certifikatom pa ne moras da se njakas sa Impactorom jednom nedeljno. Znaci bez jailbreaka konacno radi sve.:wave:

Kako se plaća?

4fd6b51445b1e68da9e1df1c42fe07a2.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Idi na Regular ne na VIP opciju.
8b95f10f5a234731a00573226578ad19.png

Djilke bi odmah VIP tretman [emoji12]

Posle moras da potvrdis sertifikate naravno. Good luck! ;)
e9e2b36e5204f2e5aeb12b10a851f3b0.jpg

Nece da instalira, samo stoji waiting ikonica i to je to. Kontam da bi do sutra mogao da cekam. iP7 je u pitanju 10.3.2. Oh well.

Zato sam i isao na vip da vidim sta tamo kaze :d

Radi ovaj. Hvala.

Ja sam uspeo free TutuApp da instaliram.
Sad kad upadnu Kinezi na PayPal i bankovni račun :).

Nazad
Vrh Dno